![]() ![]() |
Jul 3 2008, 08:23 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Sarumana Szimszilico! Cand am auzit de pastele tale am sarit si eu in spaghetele mele integrale. Le-am combinat ca in reteta "cu de toate" (creveti, ciuperci si rosii in sos+ cascaval). Cu riscul sa explodez, as infuleca si pastele din farfuria ta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rozy, care friend? |
|
|
|
| rozy |
Jul 3 2008, 08:27 PM
|
|
Musafir |
best friendu meu...e si el pe forum..shoru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jul 3 2008, 08:31 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Suntem o mare familie pe forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fetelor, va pup, ma bag la un film. Pe maine! |
|
|
|
| lxn |
Jul 3 2008, 09:12 PM
|
|
Musafir |
Sunt programata pe 9 la examenul de licenta. Va fi o zi lunga, dar abia astept sa scap de el!
Chinte, succes la noul job (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szi, succes la alegerea job-ului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 09:12 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
rozico shoru nu-i colegu ? za lover?
|
|
|
|
| rozy |
Jul 3 2008, 09:14 PM
|
|
Musafir |
nup,shoru e doar un bun prieten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 3 2008, 09:32 PM
|
|
Musafir |
szi, vino incoace si ai sa plangi langa papuci, ca nu stii pe care sa-i alegi, asa-s de frumosi toti. Dar cand incepi sa cauti dupa numar si vezi ca al tau nu mai este te apuca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , sau iti aluneca piciorul in sandale foarte, foarte misto (dar asa, de ajungi cu degetele pe pamant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Gasisem o pereche albi, inchisi in fata, deschisi in spate, cu foarte putin negru, toc cui, chiele peste tot, Escada, imi veneau perfect. Ma apucase o euforie... Cand ma uit mai bine la ei, unul era intr-un loc de-un alb mai galbui. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu i-am mai luat, la banii pe care i-as fi dat pe ei trebuie sa fie impecabili (erau redusi, normal, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar tot scumpi pentru punga mea cam goala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )
|
|
|
|
| gloriana |
Jul 3 2008, 10:36 PM
|
|
Musafir |
Sa stii ca asa patesc si eu la capitolul pantofi. Si cand observ cate un defect numai pe ala il vad si nu altceva.
Eu m-am eliberat din acest moment. Oficial sunt in concediu dar am de invatat ca ma asteapta in august un examen destul de dificl. Si poate voi reusi sa ma tin de Monti ca nu mai trebuie sa fiu plecata tot timpul. |
|
|
|
Jul 4 2008, 12:56 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Tocmai am vazut o garsoniera pentru inchiriat...numai 875 euro/ luna. Foarte tare, nu? :|
off Phil, acum am citit...imi pare sincer foarte rau (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Cat de urat din partea lui sa faca asta, plus un comportament in halul ala, ca bonus! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Femeile astea sunt groaznice care se baga in casnicia omului, fara sa le pese ca distrug o familie! This post has been edited by sweet_girl: Jul 4 2008, 01:18 AM |
|
|
|
Jul 4 2008, 07:04 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
Szi, ce pozitie ti-a oferit firma nemteasca?
Eu lucrez in domeniul constructiilor. Interviul l-am avut la hotel, initial am crezut ca va fi intr-o camera, si chiar am intrebat asta la agentia de recrutare, si le-am spus ca eu nu intru in nici o camera (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , dar de fapt a fost in lobby.Ceea ce pe mine m-a avantajat, ca era mare si spatios, am tot admirat imprejurimile pana l-am gasit pe angajator, m-am dus inainte cu 30 minute, ca sa vad care e situatia.Eram tare relaxata, era intr-o vineri, seful meu mi-a spus ca imi va da raspunsul luni, dar nu a mai avut rabdare, si m-a anuntat sambata, ca eu sunt persoana potrivita echipei lui.Interviul a fost doar cu el, fiind administratorul firmei. Contractul oferit era temporar, ceea ce imi displacea, iar pozitia, cum suna, nu era chiar ce imi doream, pentru experienta mea.De fapt m-am dus mai mult pentru experienta interviurilor. Acum, dupa mai bine de un an, pot spune ca il consider jobul vietii, din toate punctele de vedere: am invatat enorm de multe lucruri, am fost incurajata si apreciata, asa cum orice angajat ar trebui sa fie, colegii mei s-au dovedit a fi buni prieteni, iar remuneratia si beneficiile sunt excelente. Avantajul a fost ca imi place mult domeniul constructiilor si chiar am dat randament. Mie mi-au prelungit contractul pana la sfarsitul anului, apoi nu stiu ce se va intampla.Si nici nu ma sperii.Cu experienta asta in cv ul meu, o sa gasesc cu siguranta ceva foarte bun.Ca sa nu mai spun ca am primit oferte de la firmele cu care colaboram, sa merg la ei, dupa ce se termina contractul. Iti doresc mult succes. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 11:25 PM |
|
|