![]() ![]() |
Jul 4 2008, 07:51 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Ce misto, Lotte! Cred ca Szi va mai prinde incredere cand va citi experienta ta. Nu stiu de ce ne gandim la un job "pentru viata", mai ales in conditiile in care dupa o vreme mai scurta sau mai lunga ne umplem de frustrari la adresa angajatorilor, avem impresia ca muncim mai mult decat ceilalti si incepe sa bata vantul de schimbare. Daca stim ca un contract are si final, dam un randament mult mai bun, vrem sa lasam impresia aia de "om de nadejde" pe care oricand l-ar pastra angajatorul sau l-ar recomanda unor parteneri de afaceri. In cazul in care nu-s planuri pentru largirea familiei, mi se pare ca un contract pe durata determinata e mai avantajos pentru angajat. Iar doi ani chiar nu inseamna putin.
Pup fetele. Sa aveti o zi de vineri excelenta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 4 2008, 07:59 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata!
Lotte, chiar am mai prins putin curaj, sa stii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc pentru ca mi-ai impartasit experienta ta. Am stat si eu si m-am gandit la asta cu perioada determinata. Si intr-un an am si un copil in proiect (cred (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) asa ca dupa ce mi s-ar termina contractul as intra direct in concediu de maternitate. Postul la firma asta este de Project Assistant, un post administrativ. Va doresc sa vina weekendul repede, repede! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS: Kalua, macar ai de unde alege (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) La noi nu gasesti nimic frumos, dar la niste scoruri ametitoare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Jul 4 2008, 08:23 AM
|
|
Musafir |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu ma pregatesc sa plec la Venetia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Va doresc o zi usoara si senina si multa bafta la ladies care au nevoie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 4 2008, 08:23 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Moaaa, Kary! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Jul 4 2008, 08:35 AM
|
|
Musafir |
buna dimineata!!
shorule,ma spionezi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 4 2008, 09:13 AM
|
|
Musafir |
Neata fetelor!
Szi, cam tot ce-a spus Lotte voiam sa spun si eu, doar ca nu m-am exprimat asa. Posibilitatile salariale la un job pe perioada determinata pot fi mult mai atractive decat la unul pe perioada nedeterminata. Dar noi nu suntem obisnuiti cu termenul asta de 'determinat'. Ne intimideaza. Kary, sa faci poze multe. Calatorie placuta! |
|
|
|
Jul 4 2008, 09:17 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Neata, fetelor! Ce de discutii pe aici, pe o multime de subiecte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lexie, bafta multa la licenta. Cand te intorci, sa ne dai raportul, ca iti tinem pumnii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Szi, bafta si tie la interviuri si sa fie intr-un ceas bun alegerea ta! Feleor care isi cauta si nus-i gasesc incaltari, ma alatur voua (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nici eu nu gasesc niste sandale negre frumoase, cu un toc micut. Numai uratenii gasesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am fost azi la ginecolo si mi-a dat unguent cu hormoni pt chisturile alea, dar mi-a zis sa nu-mi fac griji. Eu in we plec la Campulung, din nou. Pai acolo e atat de bine, e racoare, stam la casa, parca am merge la munte. O sa facem si plaja, pacat ca nu e piscina, ca m-as balaci toata ziulica. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Va pup, sa aveti un we fain (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 4 2008, 09:23 AM
|
|
Musafir |
Nimphe, e destul de incomod sa te dai cu unguent...ca dup-aia trebuie sa stai asa dezbracata pana-ti intra-n piele. Bine ca nu-i nimic grav!
Io ma duc astazi cu sora-mea sa-mi iau o rochita, ca toate de anul trecut nu-mi mai vin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Adica-mi vin, dar sunt cam fixe si eu trebuie sa pot respira. Lxn, bafta! |
|
|
|
Jul 4 2008, 09:47 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Nimphe daca ti-a zis doctorul asa chiar nu tre' sa-ti faci griji. Mai e ceva o data cu alaptarea cand o sa ai copii se duc toate astea se desfac canalele (se formeaza ca un fel de retea)prin care circula laptele si atunci hormonii sunt pusi la treaba la maxim asa ca nu te ingrijora.
Noi am fost la spital i-a scos panasamentul fetitei mele a ramas asa libera rana s-a inchis , saptamana viiitoare joi ne ducem la scos atele. Multa bafta Szi. Kary da, da vrem multe poze din locul ala minunat. Si noi plecam maine dimineata la Poiana Tapului si stam pana duminica seara. Lxn multa bafta si concentrare maxima zilele astea care ti-au mai ramas. Iti tinem pumnii pe 9, detaseaza-te pe cat poti de emotii. Lotte ce fain cu job-ul. Eu is ca Szi si eu visez un job sa frec menta bine sa si fac ce imi place dar atata stress am inghitit cat lucram ca acu' zici ca o sa fiu casnica forever. Anw tre' sa ma apuc si eu sa invat Linux si sa mai imi aduc aminte ce am uitat. |
|
|
|
Jul 4 2008, 10:11 AM
|
|
|
Nimphe, tin minte ca mie mi se umflasera sanii de la unguetul ala, ceva de speriat! Si mi-a venit ciclul mai devreme in perioada aia.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 10:08 PM |
|
|