![]() ![]() |
Jul 4 2008, 10:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata! acum am avut si io un pic de timp sa salut..
asa caaa...salut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o zi buna gagice! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Jul 4 2008, 10:36 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
aulio, cum sa mi se umfle sanii de la unguent? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sper sa nu, ca si-as mi-e greu sa gasesc sutiene masura mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acu' ma chinui sa gasesc costum de baie intreg si iar o sa fie bataie de cap cu cupele. Ca mijlocelul e subtire, dar bustul si coapsele sunt...maricele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
La mine la serv e liniste, am ramas fara niciun sef. |
|
|
|
Jul 4 2008, 10:47 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Acelasi efect il stiu si eu de la unguentul cu hormoni. Sor-mea s-a tratat tot pentru niste noduli si sanii ei mititei se dublasera "peste noapte". (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Evident, dupa tratament si-au revenit la normal.
|
|
|
|
| happyCat |
Jul 4 2008, 11:43 AM
|
|
Musafir |
Neata fetelor! (De fapt la voi e aproape pranzul..)
Kalua, sa porti sanatoasa cumparaturile, pantalonii aia negri sunt misto de tot. Eu sunt catastrofa cand merg la cumparaturi, nu gasesc nimic din ce mi-am propus, acum de exemplu caut sandale, dar cred ca trece vara pana gasesc eu. Aici au inceput reducerile de pret deja, de obicei incepeau mai spre sfarsitul lui iulie-august, dar magazinele sunt diaperate sa atraga clienti. Nimphe, las' ca nu-i bai prea mare daca trebuie sa stai dezbracata pana intra unguentul in piele, mai ales pe caldurile din Buc. Ai grija sa tragi jaluzelele inainte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 4 2008, 12:09 PM
|
|
Musafir |
Multumesc, happy! Eu nu-mi mai caut nimic anume, si-asa nu gasesc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cand ma duc cu ganduri de-asta "hai sa vad ce-o gasi", e de obicei mult mai cu folos shoppingul.
I-am luat ieri si copilului flip-flops de oras si doua perechi de pantaloni, a fost foarte incantata de toate. Mi-e foame! |
|
|
|
Jul 4 2008, 12:11 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Happy, nu ma dispera sa stau dezbracata, ci sa mi se umfle sanii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si la noi au inceput reducerile. This post has been edited by Nimphetamin: Jul 4 2008, 12:11 PM |
|
|
|
| kalua |
Jul 4 2008, 12:27 PM
|
|
Musafir |
szi, am pus-o pe prietena aia a mea sa se intereseze de Dywidag. Trebuie sa astepte s-o sune barbat'su, care lucreaza acum pe un santier la Frankfurt. Si sotul unei prietene foarte bune de-a ei a lucrat la firma asta, la Achizitii. Dar s-ar putea sa vin cu raspunsul abia luni.
|
|
|
|
Jul 4 2008, 01:03 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Am papacit ultimul ardei umplut pe care il mai avea, si acum o frec un pic pe aici....
nu am chef... e vineri...si vreau la plaja... sau cu Kary la Venetia... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) m-am culcat cu parul ud aseara, si nu vreti sa stiti cum imi sta azi! d anu ma deranjeaza. nu-l prind nici sa ma taie careva...am zis (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am de desenat aproximativ 40 de desene! nu suna deloc incurajator... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jul 4 2008, 02:35 PM
|
|
Musafir |
Multumes pentru urari si incurajari, Nimphe, Roxi si Master!
Inca mai lucrez la prezentarea slide-show, imediat ce o termin ma pun pe repetat, sa-mi intru in mana. (IMG:style_emoticons/default/punkistul.gif) MoN, sanatate fetitei tale. Nimphe, mi-as da si eu cu unguent din ala daca are efect de marire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu's cam complexata cu sanii, nu-mi mai pun silicoane daca e pe asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (glumesc) Roxi, succes la vanatoarea de rochite! Eu mi-am luat ieri doua, sunt tare incantata de ele, una foarte lejera si una pentru licenta, mai serioasa dar trendy, as spune. Si papucei albi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 4 2008, 02:45 PM
|
|
|
mi-am prins parul. pentru ca mi.e cald.
nu am chef de absolut nimic! starea mea de nesimtire incepe sa se diminueze. imi dau seama pentru ca incep sa ma plictisesc.... or sa aduca la munca un nou program de proiectare, intitulat el asa Inventor! stie careva ceva de el? au zis ca costa in jur de 17 mii de euro. asadar banuiesc ca tre sa proiecteze singur la banii astia. si eventual sa ofere si un curs de instruire ca doar nu o sa-l invat singura... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) a have to draw now (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 10:05 PM |
|
|