IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2001 2002 2003 2004 2005 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Jul 4 2008, 02:48 PM
Post #20021

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Las ca-ti trece Lxn si eu am fost, acu' stiu ca mai bine porti decolteu decat cu tricoul pana-n gat, mai sunt pushup-urile so exista ceva tips&tricks.
Da' doar temporar, apoi zicea Funny ca se micsoreaza la loc. Anw cand esti insarcinata nu-i graba -asta- i asa ca sa nu disperi in caz ca vrei bigger size- iti mai cresc si o data cu alaptatul inca mai cresc. Eu de la 70A am ajuns la 75B. Si mai e un avantaj ca nu se lasa asa ca priveste partea plina a paharului.
Sporrrrrrrrr Lxn, sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste examene si sa iti ia din emotii. Zii o rugaciune inainte de examene iti mai ia din trac.
Eu fac neste gem de caise si am mancat niste samburi de caise i-as manca pe toti da vreau sa mai pun si la gem.
Ma uit la reteta de saganaki cu midii, ca de cand il pritocesc si ma apuc sa-l fac.
Wee fain ladies si eu m-as face un flurure mic sa fiu cu Kari la Venetia oras din povesti imi pare mie.

This post has been edited by Master of Norules: Jul 4 2008, 02:49 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 4 2008, 02:49 PM
Post #20022

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

M-au sunat iar aia de la firma de recrutare. M-au amanat pe 17 iulie, ca cica nu poate neamtul sa faca interviuri saptamana viitoare.

La dracu! Trebuie sa nascocesc alt motiv sa lipsesc de la birou (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 4 2008, 03:02 PM
Post #20023

Musafir

Szi, hai nu mai fi suparata, ca stii tu...nimic nu-i intamplator.
Lxn, pana la urma n-o sa mai merg la shopping, de bine ce m-am laudat. Si nu mai fi complexata cu sanii, ca n-are sens.
MoN, ma bucur ca te-ai mai linistit cu cea mica.
Albi n-am auzit de Inventor; ai nostri proiecteaza in Audocad si E-plan, parca.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 4 2008, 03:02 PM
Post #20024

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

hai buna sa va fie ziua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a doua zi de munca, acum se freaca menta, lumea rupe messengerul in doua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 4 2008, 03:05 PM
Post #20025

Musafir

Chinte, pai e vineri...cine mai are chef de munca?!
Doar eu trebuie sa ma strunesc sa mai arunc niste cifre pe aici, ca nu mai ma scutesc o data francezii astia de atatea raportari. Sunt tare plictisita si n-am chef de nimic. Abia astept sa ma duc acasa, ca mi-a lasat mami grisulet.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 4 2008, 03:06 PM
Post #20026

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Apropo, Kalua, am citit ce mi-ai scris, dar nu am apucat sa iti raspund. Iti multumesc pentru ca te-ai interesat pentru mine. Luni e perfect daca poti sa imi spui ce si cum, oricum m-au amanat aia.

+Quote Post
albinuza
post Jul 4 2008, 03:13 PM
Post #20027

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Asta da loc de munca! pai acum si noi tot in Autocad proiectam. dar am incteles ca inventor asta e mult mai avansat, si se pot face mult mai usor proiectii 3D. proiectii pe care clientii nostri le folosesc, si se pare ca nu e compatibil cu autocadul. dar din ce am citit io acum despre el, ar parea compatibil. oricum is curioasa de pic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 4 2008, 03:32 PM
Post #20028

Musafir

Albino, ia intra pe amazon sa vezi ce zic userii de Autocad Inventor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica nu-i prea de ras, cica-i un program cu multe greseli, costa 1700€.

+Quote Post
albinuza
post Jul 4 2008, 03:49 PM
Post #20029

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mai astia au zis ca costa 15-17 mii.... acu nu stiu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
gloriana
post Jul 4 2008, 04:42 PM
Post #20030

Musafir

Si acum sa ma laud. Mi-am schimbat furtunul de scurgere de la baie eu singura si dupa capul meu. Si nu mai curge. Adica l-am fpus bine. Si am folosit pe post de surubelnita cutit de friptura ca re varful lat.Asa ca daca aveti nevoie de serviciile unui instalator, sunt pe aici. Le-am invatat si pe astea.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2001 2002 2003 2004 2005 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th January 2026 - 06:58 AM