![]() ![]() |
Jul 4 2008, 05:26 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Bravo. good job!
Eu am ajuns acasa si m-am infipt in restul de paste de ieri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 4 2008, 05:49 PM
|
|
Musafir |
albi, pai ma gandesc ca trebuie o licenta pentru fiecare computer, poate de-aia. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 4 2008, 05:51 PM
|
|
Musafir |
Je suis un car de draci!!! (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) (IMG:style_emoticons/default/sniper.gif)
Stiti ca va tot spuneam cum astept eu cu infrigurare reveiw-urile si maririle de luna asta, nu?? Ei bineee...am fost anuntati azi ca reviewurile vor avea loc in august! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Mii de draci! Am tras o tura de cearta cu seful de aici, i-am zis cateva de la obraz asa cum ca eu ma astept vorba sa fie vorba si sa nu fim dusi cu zaharelul ca fraierii...si a avut tupeu sa ne spuna ca el nu a zis niciodata ca or sa fie in iulie...a zis ca "incearca". Si i-am sarit si eu si inca vreo 2 persoane in cap ca ne face prosti in fata, adica noi nu stim ce am vorbit cu el acum cateva luni? Si o tot dadea din colt in colt...ca el nu poate face nimic...americanii-s de vina, bla bla blaaaaaaa Sunt asa nervoasa si mi-e asa lehamite de tot ca imi vine sa imi bag concediu o luna si in timpul asta sa nu fac altceva decat sa imi caut alt job (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Weekendul asta oricum ma pun pe updatat CV-uri si trimis in stanga dreapta, ca eu chiar nu mai rabd! |
|
|
|
Jul 4 2008, 06:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Angel, welcome to the club! Eu zic ca oricum daca iti cauti nu ai nimic de pierdut. Cine stie ce poti gasi mai bun!
Fanny, si eu am facut acelasi lucru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fetelor, stiti cumva ceva despre legislatia cu privire la concediul de maternitate? Adica scrie undeva ca daca ai contract pe perioada determinata nu ai dreptul la asa ceva? Sau daca mi se termina contractul cand am nascut, mai am dreptul la concediu? Sau trebuie sa am cartea de munca bagata undeva neaparat? Si in plus, exista un minim de vechime la un singur loc de munca pentru a avea dreptul la acest concediu? |
|
|
|
| kalua |
Jul 4 2008, 06:07 PM
|
|
Musafir |
Pe noi ne doare de review-urile astea-n c... E pur si simplu o corvoada pentru toate partile, mai ales pentru sef, ca el mai are si hartogaraie de facut. In rest nu-s bune de absolut nimic la noi. In fine, sefu' ne-a zis si noua ca trebuiau tinute in iunie, dar vor avea loc abia in iulie-august. Motivul: prima data trebuie sa-l tina directorul cu seful mare, apoi seful mare cu seful meu, abia apoi el cu noi. Poate asa-i si la voi si n-a stiut seful sa va spuna. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
Jul 4 2008, 06:10 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Cand lucram la P&G, aceste review-uri erau ceva important. Se tinea o sedinta maaare-mare, cu toata lumea, erau premiati diversi pentru diverse (am primit si eu un premiu, care pe langa diploma continea si un CEC de 100 euro sa iti iei ce vrei tu de ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si imediat dupa, urmau promovarile. Eu dupa premiu, am fost promovata la o luna. Bineinteles a fost si o consistenta marire de salariu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 4 2008, 06:20 PM
|
|
Musafir |
Kalua....si pe mine ma doare de review in kur...dar la noi no review= ciuciu marire de salariu! Asta e problema
Si cand mie mi-a spus de 100 de ori...maririle vor avea loc in iulie dupa review si din august va intra salariul marit.....si acu imi zice ca abia in august aflam maririle si din septembrie ne intra marirea...cum draci sa nu ma enervez? Eu am primit o groaza de responsabilitati in plus...functia mea s-a schimbat...dar bani in plus din parti! Am zis ca hai ca pana luna viitoare mai tolerez, sa vad ce marire imi da....dar asa sa mai lucru inca 2 luni in ritmul asta pe banii care ii primesc acum mi se pare bataie de joc! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jul 4 2008, 06:22 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Eu am lucrat doar pentru firme romanesti, iar aici review-urile nu exista. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La intrebarea ta, Szi, mai multe lamuriri ai putea gasi in Codul muncii. Eu cred ca in cazul contractelor pe durata determinata exista si clauze privind imposibilitatea de a ramane insarcinata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jul 4 2008, 06:24 PM
|
|
Musafir |
Apropo de asta, pe noi ne-a pus la inceput de an sa semnam o hartie prin care ii absolvam pe ei de toate obligatiile legale in cazul in care ramanem insarcinate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am semnat-o pt ca momentan nu ma afecteaza, dar daca as sti ca am de gand nu as accepta nici in ruptul capului asa ceva (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
Jul 4 2008, 06:27 PM
|
|
|
Moaaa, ce dobitoci! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 20th January 2026 - 07:52 AM |
|
|