![]() ![]() |
| angeldust |
Jul 4 2008, 07:10 PM
|
|
Musafir |
Sa iesim maine la un suc? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) It's been ages you know.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
eu ma distrez...dupa un lung schimb de mailuri in care indienii incercau sa ne imbarlige sa venim maine la lucru si eu le-am dat un raspuns din ala in stilul meu caracteristic, refuz din ala foarte politicos la care chiar nu mai aveau ce sa zica...mi-a trimis o tipa din state mail privat in care imi zice "You are the best lawyer I've ever met" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Jul 4 2008, 07:13 PM
|
|
Musafir |
yeah, we should. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jul 4 2008, 07:13 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Nu-i adevarat, fanny. Daca semnezi ceva ilegal poate sa se stearga firma la fund cu hartia aia. Dar trebuie sa se ajunga la tribunal. Eu ma gandeam ca nu poate sa ceara retroactiv sa-i dea un spor pentru hartia semnata acum un an. Cat despre tribunal, mai mari sunt cheltuielile si bataile de cap intr-un asemenea demers. Singurul castig ar fi sa obtina dreptul refuzat pana acum, dar pe Angel n-o intereseaza asta. |
|
|
|
| kalua |
Jul 4 2008, 07:26 PM
|
|
Musafir |
Pai daca castigi procesul (si asa unul se castiga) ei trebuie sa plateasca si costurile tale si sa-ti dea banii ce-ti cuvin dupa sarcina si inaintea ei. Probabil pe asta mizeaza firmele, ca oamenii nu se bat la cap cu un proces sau cred ca ce e semnat e bun semnat.
La noi a fost angajata o tipa, la vreo saptamana a anuntat ca e insarcinata in luna a patra. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Asta dupa ce la interviu spusese ca ar vrea copii peste vreo 5 ani. Si dupa ce ai anuntat sarcina, nu te mai pot da afara, prin lege. Seful de atunci, un om de familie de altfel, a fost foc si para, puteti sa va-nchipuiti. walpu, trage o zugraveala, haieste mobila prin casa, apuca-te de impletit sau crosetat. |
|
|
|
Jul 4 2008, 07:43 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
apropo de review-uri : la noi se anunte marirea de salariu (care-i odata pe an si-i pana in 4% pe aceeasi pozitie) s-apoi se face reviewul. adica am o forma tip cu intrebari si raspund cu meet the expectations sau exceeds ... babla ...o formalitate nimic mai mult.
Norulet pupaturi fetei tale pe bubica. Eu am intins-o peste vreo ora va revad pe vreo joi incolo. Tocmai am auzit ca autostrada spre aeroport e inchisa din cauza unui accident grav, un motociclist cu un camion (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) fereasca Dumnezeu |
|
|
|
Jul 4 2008, 07:55 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Voiaj placut, Cleolica! Sa va distrati! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jul 4 2008, 07:57 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
|
|
|
|
Jul 4 2008, 08:01 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
walpu, pai hai sa-ti spun din ce mai am de facut eu in "vacanta" asta, adica pana incepe cea mica scoala, pentru ca dupa....timpul meu liber o sa tinda la minus infinit, cine stie, poate-ti vin idei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, mi-am propus asa: spalat covoarele, rearanjat cartile din biblioteca, refacut balconul pe exterior, calcat toate rufele (really hard work, mai bine spal geamuri, aoleu, am si asta de facut) etc.etc.etc.si nu in ultimul rand sa citesc si sa pun in practica maretele invataturi din "Cum puteti creste inteligenta copiilor vostri ?", da' mai intai, tre' s-o citesc. angel, deci asa se cheama la voi , Quality assurance ? Inseamna ca sunteti avansati, mon cher. Alte firme de profil se rezuma doar la responsabil cu controlul tehnologic al executiei, or something like that... |
|
|
|
| angeldust |
Jul 4 2008, 08:37 PM
|
|
Musafir |
La firma noastra e ceva f atipic....divizia de QA e la fel de mare ca si divizia de developers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (adica numarul de testori=numarul de programatori). In general firmele de soft opteaza pt o sectie de QA cam de 2-3 oameni la 20 de programatori, sau la unele testarea se face chiar de catre programatori asa ca nu au deloc. Majoritatea firmelor insista pe testarea automatizata, la noi asta se face foarte putin. Explicatia pe care am gasit-o eu e urmatoarea : noi facem softuri pentru carduri. In businessul asta un singur bug poate genera pierderi de milioane de dolari, asa ca QA-ul are o responsabiliatate foarte mare. In plus testarea automata e mai rapida ce-i drept, dar e....well...automata, adica acelasi lucru over and over again, deci poa sa scape acelasi bug de 100 de ori daca testul dupa care se executa nu include scenariul ala.
|
|
|
|
| kalua |
Jul 4 2008, 08:44 PM
|
|
Musafir |
Mi-am adus aminte de-un documentar despre Nokia in China. De fapt auditul european la Nokia in China, Doamne fereste si pazeste! Spunea seful de la HR ca el n-are contracte scrise cu muncitorii pentru ca ei muncesc mult mai mult si pe bani mult mai putini decat ar fi legal, deci nu poate sa scrie si sa semneze asa ceva. Asta le explica auditorilor, verde-n fata. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Si tot felul de cretinatati, cum ramanea una insarcinata, cum o trimiteau acasa, conditiile in care lucrau inumane, si-au pus auditorii mainile-n cap.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 07:27 PM |
|
|