![]() ![]() |
| lxn |
Jul 4 2008, 08:52 PM
|
|
Musafir |
MoN, multumesc de vorbele bune (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Bine, nu's chiar asa de complexata, mai mult sunt cu celulita decat cu sanii, dar nu neg ca mi-ar placea sa fie uuun pic mai mari. Insa asa am inteles si eu, ca dupa o sarcina, they grow bigger (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi se pare nesimtire sa te puna sa semnezi ca nu ramai insarcinata. Acu' na, daca ramai si vrei si postul ce, ar trebui sa faci intrerupere numai pentru ca ei n-au chef sa respecte legea si dreptul firesc la reproducere? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Cumnata mea lucreaza la Kraft, are bebe si s-a decis sa stea 2 ani acasa in loc de unul (de 6 luni nici nu s-a pus vorba, a zis ca-i prea putin). Din ce am inteles cei de acolo au obligatia sa o primeasca inapoi, dar nu garanteaza ca postul pe care va intra va fi acelasi dinainte de sarcina (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E si asta cu dus si intors... Walpu... meditatii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am terminat slide show-ul! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Jul 4 2008, 08:54 PM
|
|
Musafir |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am venit din plimbarile prin Venetia si desi nu a fost pentru prima oara cand o vizitam tot fermecatoare mi se paru (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Piata San Marco este oarecum in renovare, saracii porumbei au cam fugit de cand cu legea...dar eu tot m-am bucurat de ei pentru ca am purtat porumb de acasa..shhhhhhh (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Totul incantator pana la faza in care nu stiu cum m-am trezit ca-mi sare talpa de 7cm de la unu din papuci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imaginati-va cum ma plimbam prin multimea de oameni in picioarele goale. Este pentru prima oara cand mi se rupe o incaltaminte cu totul (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nu m-am panicat si am clipacit ca rata cateva sute de metri pana la ''Bata'' de unde mi-am luat o pereche de sandalute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Deci tot raul spre bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am pus doar cateva poze pe grup pentru ca eu am net prost aici si la o poza(1mb) incarc 10 minute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 4 2008, 09:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Angel, vrem si noi sa vedem cum suna mailul ala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kary, welcome back! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 4 2008, 09:42 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
kalua, depinde FOAAAARTE MULT ce organism de certificare, respectiv supraveghere after a auditat divizia Nokia din China. Sunt cateva organisme (le numar pe degete) pentru care as putea garanta ca-si fac treaba ca lumea la audit. Restul is doar...de umplutura. Adica, de ce sa nu luam si noi banii clientilor multimilionari in schimbul unui audit fara neconformitati majore ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Totul are un pret pe lumea asta, inclusiv auditorii, din nefericire .
By the way, maine am audit de certificare la firma despre care v-am povestit , va iesi bine sigur pen' ca managementul e ca lumea si personalul e motivat si 2. pen' ca le-am acordat noi consultanta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Deci la mine, weekendul incepe maine seara, asta e . Dar de marti, ghici cine intra in concediu ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kary, cred c-o fost minunat la Venetia. Io mi-am jurat ca n-o sa mai calc din nou acolo (si in Paris, of course) decat in compania barbatului pe care-l iubesc sau/si a fiica-mii. |
|
|
|
| scorpirescu |
Jul 4 2008, 10:12 PM
|
|
Musafir |
Salut, gagicile.
Din cunostintele mele de legislatia muncii (veche de acum vreo 2 -3 ani... poate nu s-o schimbat foarte mult de cand faceam eu calcul de salarii si conta): - nu cred ca are importanta daca contractul de munca e pe perioada determinata. Ca sa poti primi indemnizatia pentru cresterea copilului trebuie sa fi lucrat si cotizat la casa de pensii timp de un an neintrerupt pana la nasterea copilului. Deci atentie sa nu ai intreruperi ... altfel ii bai. De asemenea am auzit ca mai nou perioada in care ai fost student si nu ai lucrat nu se mai ia in considerare ca si "vechime de cotizatie", deci daca ramai dupa faculta ... nem, nu primesti indemnizatie. - hartia aia semnana la angajare cum ca ei nu iti datoreaza nimic daca ramai gravida e apa de ploaie. Ce iti datoreaza ei??? Indemnizatia pentru maternitate, concediu prenatal si postnatal e platit de stat. Dupa postnatal contractul de munca este intrerupt si se reia dupa incetarea concediului de 2 ani. Sunt obligati prin lege sa te reia, la fel sunt obligati prin lege sa iti acorde unele drepturi (program mai scurt, munca mai usoara, camera de odihna pentru gravide este obligatorie in orice institutie, si ce o mai fi... nu prea stiu). Si cum adica sa semnezi hartii prin care sa nu aplici legea? Vrajeala. Hai sa semnam o hartie ca eu am voie sa fur din magazinu tau si sa-ti dau in cap. Kalua, in ce priveste faza cu angajata voastra gravida in luna a 4-a ... e cu 2 unghiuri... Pai daca va spunea ca e gravida in luna a 4-a o mai angajati? Nu. Si nici alta firma, deci nu prea avea de ales. E discriminare, si ca si femeie eu tind sa fiu de partea ei. Multe femei tinere nu primesc posturi bune chiar daca nu sunt insarcinate pentru simplu fapt ca sunt potentiale mame. Au si angajatorii interesul lor, sunt de inteles si ei, si atunci ce sa facem?... Hmhm? E discutabila treaba. Eh. Eu abia asteptam weekendu sa dooooooorm dimineata muuuult. Si tocmai m-o incaltat sefa cu ceva treaba pentru dimineata, sa supraveghez niste meciuri ce am organizat. Si is si cu ... stiti voi ... si e ziua cea mai nasoala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Ooooof!. Sper sa ploua asa de tare cat sa nu vezi in fata si sa fie grindina si furtuna tata dimineata. Na! S. |
|
|
|
| kalua |
Jul 4 2008, 10:55 PM
|
|
Musafir |
Scorpi, normal ca n-o angaja mai nimeni, cine vrea pe cineva pentru 4 luni jumatate? O luna din asta se pierde cu invatatul meseriei cat de cat, dupa aceea iar cautat pe altcineva, iar pierdut timpul pana stie sa le faca pe toate, plus un head tinut ocupat. Firma ma doare la basca, exact colegii acelei persoane sunt cei care trebuie sa faca fata luni de zile la munca unei persoane in minus. Nu stiu, dar eu m-as simti mai mult decat prost intr-asa o situatie, mai bine lipsa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oricum femeile, mai ales in vest, sunt mai putin egale cu barbatii, orice-ar spune teoria. Castiga mai putin pentru aceeasi munca, nu promoveaza nici pe departe atat de repede si multe precum barbatii. Acum chiar este un proces mare, o tipa din managemnetul inalt al unei firme mari a ramas insarcinata. A anuntat ca va ramane acasa doar pe timpul concediului postnatal, 8 saptamani de la nastere, apoi se intoarce. Sotul ei va lua concediul de crestere a copilului. In ultima zi, cand ea facea predarea inlocuitorului ei, i s-a adus la cunostinta ca inlocuitorul e de fapt urmasul ei pe post. Si ca oricum este spre binele copilului daca ea sta cu el, bla, bla. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jul 4 2008, 11:04 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
hielau!
Kary, exista siteuri care nu au un mega.... nu se face asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Redimensioneaza poza; e normal sa se incarce greula um mega bre... |
|
|
|
| scorpirescu |
Jul 4 2008, 11:31 PM
|
|
Musafir |
ni, cine o aparut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| pescarush |
Jul 5 2008, 02:31 AM
|
|
Musafir |
unde a plecat cleolica? eu am pierdut informatie pretioasa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) oricum astept cuminte pozele.
|
|
|
|
Jul 5 2008, 08:38 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata.
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Cleo e in mini-vacanta la Vancouver. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 06:08 PM |
|
|