IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2006 2007 2008 2009 2010 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Jul 5 2008, 09:52 AM
Post #20071

Musafir

Buna dimi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Maat ma bucur ca ai aparut pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc pentru pont, eu blonda de mine ma gandeam ca e foarte complicat sa redimensionezi o poza si imi trebuie nu stiu ce program special (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar am aflat ca defapt este banal (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Maine iar nu merg la mare pentru ca va ploua (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jul 5 2008, 10:04 AM
Post #20072

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu nu merg la mare pentru ca lucrez.

+Quote Post
kary_pink
post Jul 5 2008, 10:21 AM
Post #20073

Musafir

Auuuuuuuuuuu Fanny lucrezi si duminica?! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sper macar sa merite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2008, 10:23 AM
Post #20074

Musafir

Eu nu merg la mare pentru ca-i prea departe. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Studiez ce fac azi si maine de mancare, ca apoi sa ma duc la cumparaturi.

Inca-s ametita, azi trebuia sa merg cu taica-meu la dracu-n patru, dar se pare ca s-a contramandat "excursia", iupiiiii! Deci as putea sa merg sa vad de incaltari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Jul 5 2008, 10:25 AM
Post #20075

Musafir

Eu nu merg la mare pentru ca s-au intins rau cei de pe litoralul nostru cu preturile, la 2 stele peste 200 lei camera e deja absurd, si asta avand in vedere ca plajele sunt murdare, se taie oamenii in conducte ruginite de pe fundul apei la doi pasi de plaja (nu sa zici ca era prin larg) si cate si mai cate. Banii pe care-i dai pe un sejur la noi, cu mizeria si hotii de rigoare, ii folosesti pentru o vacanta in afara, unde ai niste avantaje, stii pe ce dai banii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Am chef de plimbare si am de repetat pentru licenta. Evident ca aleg varianta doi (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) .

+Quote Post
albinuza
post Jul 5 2008, 10:25 AM
Post #20076

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

neata girlies!! iutati-ma pe net de acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de pe calc colegului in schimb, pt ca al meu nu e bun nici sa ma uit la poze....

eu nu ma duc la mare pt ca nu am cu cine.. intampin dificultati la tastarea pe laptop (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
m-am epilat un pic si am picioarele de zici ca acum am iesit din urzici... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
have a nice day iubitele:kiss:

+Quote Post
Fanny
post Jul 5 2008, 10:33 AM
Post #20077

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

yuppy, Albi!
Lexie, eu am fost in Eforie Sud week-endul trecut si am dat 80 lei pe noapte. Am stat la hotelul unor greci, unde am mai fost si anii trecuti. Daca vrei detalii, iti dau pe PM, macar poti sa mergi dupa licenta. Apa era foarte curata, am ramas placut impresionata. Iar statiunea era plina. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2008, 10:54 AM
Post #20078

Musafir

A dat telefon taica-meu ca trebuie sa mergem acolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pierd toata ziua de azi de-aiurea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
lxn
post Jul 5 2008, 11:05 AM
Post #20079

Musafir

Fanny, 80 de lei e un pret rezonabil, insa din cate am inteles eu, de la 1 iulie s-au scumpit tarifele pe tot litoralul. Eforie e o statiune care-mi place, e mai linistita, la Mamaia nici nu vreau sa ma gandesc pentru ca-i prea mare forfota. N-ar strica sa am datele de contact, daca spui ca ti-a placut. Nu stiu exact cand pot merge, dar daca imi poti da pe PM detalii, ar fi super (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma dor oasele de la obraji, unde's pometii, si ochii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si de odihnit m-am odihnit, nu stiu de la ce mi se trage (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 5 2008, 11:07 AM
Post #20080

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

aer conditionat?

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2006 2007 2008 2009 2010 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 06:08 PM