![]() ![]() |
Jul 5 2008, 12:30 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Tu stii mai bine ce si cat meriti si mai ales daca esti dispusa sa dai explicatii toata viata in privinta fiecarui pas facut. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jul 5 2008, 12:41 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
permite-mi sa te contrazic. el doar zice ca te iubeste, dar de fapt actiunile lui spun cu totul altceva. el e un egoist, el iubeste ideea de a avea o relatie si un pic de stabilitate, nu neaparat persoana cu care are acea relatie. daca te-ar iubi asa de mult pe tine ti-ar respecta opiniile, planurile si dreptul tau la putina libertate. ca sa nu mai spun ca si gelozia asta exagerata a lui nu e decat un semn de lipsa de incredere, atat in tine cat si in propria persoana. acum tu faci ce vrei, daca decizi sa ramai cu un tip cu atatea frustrari si crize de gelozie o faci pe barba ta.
|
|
|
|
Jul 5 2008, 12:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
da corect. io stiu in ce ma bag. ai putea sa zici ca-s masochista. nu am nici o explicatie logica pentru faptul ca sunt cu el si ca il suport. ma tot chinui sa pricep dar nu reusesc. acu stau si ma gandesc si la faptul ca m-a cerut de nevasta acu juma de an....si am zis da. da atunci era normal jur (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Jul 5 2008, 01:02 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
draga, o cerere in casatorie e wax albina pentru multi. nu intotdeauna dragostea e principalul motiv care ii face pe unii sa "comita" asemenea propuneri, cat si teama de a nu mai gasi o persoana care sa ii suporte asa cum sunt.
|
|
|
|
Jul 5 2008, 01:04 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
good point rautate mica! oricum concediul asta acasa va fi decisiv. si seara cu prietena la buc. o sa o petrec chit ca e de acord chit ca nu. sa fie clar!!!
|
|
|
|
Jul 5 2008, 01:28 PM
|
|
|
bafta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si ai face bine sa iei decizia corecta, ca sa nu ma infig rau data viitoare si sa crezi ca am ceva cu tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| pescarush |
Jul 5 2008, 01:51 PM
|
|
Musafir |
chinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
albino, nu prea merita sa te casatoresti cu el in conditiile date, dar tu stii. fanny, mersi de iesplicatie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa e, uitasem ca pleaca la Vancouver cleo a noastra, a pomenit ea mai demult. un week-end placut sa aveti gagici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 5 2008, 02:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
albinutzo, tu esti la fel de masochista ca sor'ta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) no further comments I agree (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nimphe, despre ce unguent este vorba? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
|
Jul 5 2008, 02:10 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor! Am primit un biletel de la Posta sa merg sa ridic nu stiu ce de la ei... Si ma macina ca nu stiu ce naiba am primit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Abia luni aflu.
In rest, nu am o zi prea buna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Jul 5 2008, 03:22 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 05:00 PM |
|
|