![]() ![]() |
| kalua |
Jul 5 2008, 08:46 PM
|
|
Musafir |
Ce-ai patit, szi? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am fost cu taica-meu, am vorbit cate-n luna si in stele cu el in masina, a fost prima data cand a zis ca-i place cum conduc, ca am un stil elegant (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (pana acum zicea numai: ai grija, fii atenta, bla, bla de-mi venea de fiecare data sa-i pun lui cheia-n mana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), la destinatie am avut parte de atmosfera romaneasca (am fost sa ne intalnim cu un var de-al meu, dar cu care eu una n-am avut mult contact, el fiind bine mai in varsta decat mine si departe. El lucreaza la o firma nemteasca cu mai multe filiale in Ro si nu numai, el patrone i-a adunat pe toti aici, la team building, adica jucat fotbal si apoi party). |
|
|
|
Jul 5 2008, 10:00 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Si ai jucat si tu un pic de fotbal? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noi n-am petrecarit mult in casa. Am iesit in parc la o partida de volei si plimbare pe langa lac, sa vedem ratustele. A fost tare fain. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szi, n-are rost sa te ingrijorezi prea tare. Poate fi de la o institutie sau poate cineva ti-a trimis scrisoarea recomandata ca sa fie sigur ca ajunge la tine. Rabdare pana luni! |
|
|
|
| kalua |
Jul 5 2008, 10:04 PM
|
|
Musafir |
N-am jucat, era treaba organizata si serioasa acolo, jucau echipele filialelor intre ele, era vorba de pocale si mandria barbatilor... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am asistat la un joc intre Timisoara si Hunedoara, nu va spun ce limbaj am auzit, taica-meu si eu radeam si ne dadeam coate ca prostii. |
|
|
|
Jul 6 2008, 12:37 AM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Eu aseara si asta seara am fost in parcul Tineretului, am vazut focurile de artificii.
Cele mai frumoase pe care le-am vazut in viata mea, m-am reindragostit de focurile astae si mi-am zis ca daca ma casatoresc vreodata fac pe dracu-n patru sa am un foc de artificii la nunta, chit ca e considerta un lucru banal sau kitch acum..ioooo maiii vreauuuu artificiiiiiiiiii!!!!!!! |
|
|
|
Jul 6 2008, 07:51 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Inca o tura de artificii pentru Fanta!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/firework.jpg) iar pentru noi cafea, ca de dimineata asta-i cea mai buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/coffee-milky.jpg) |
|
|
|
| lxn |
Jul 6 2008, 10:57 AM
|
|
Musafir |
Fanny, ce dragut e zaharul pe care ni l-ai pus la cafea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si ai mei au fost in Tineretului alaltaieri seara si au spus ca au fost superbe artificiile, mai faine decat cele vazute de ziua Frantei pe Coasta de Azur. Se pare ca s-au intrebuintat cei de la festivalul pirotehniei. Am inteles ca era 70 lei biletul de intrare, asta ca sa auzi si muzica pe care "dansau" artificiile. Eu va ofer o piscina (de care mie mi-e pofta de ceva zile incoace): (IMG:http://www.ultimatetaxi.com/mexico_vacation/best_swimming_pool_at_mexico_all_inclusive.jpg) |
|
|
|
Jul 6 2008, 11:23 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata doamnelor!
am mai intrat si io un pic, cat timp gateste colegu. maine imi duc calc la reparat... asa ca de marti voi fi available:D o zi buna ladies!! |
|
|
|
Jul 6 2008, 11:37 AM
|
|
|
Ma doare sufletul cand vad ape cristaline. Fix acolo ma vreau si eu, dar mai astept putin pentru asta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Jul 6 2008, 01:34 PM
|
|
Musafir |
buna ziua.vreau si eu la ape cristaline (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de maine incep practica...sper sa fie interesant.si vara asta o sa mai am niste treaba...sa invat sa ma duc la marire de nota la vreo 3 examene....ca nu-mi convine media. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ieri fusei la shopping in carrfour.luat pantaloni scuri,maieu,camasuta,sapca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by rozy: Jul 6 2008, 01:34 PM |
|
|
|
Jul 6 2008, 06:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Am ajuns si eu acasa...imi pare rau ca am pierdut dicutiile din topicul vechi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt bronzata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si a fost frumos de-am murit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doar ca apa era sarata si eu aveam niste basicute la picioare, care ma cam usturau. In rest toate bune. Roz, de maine incep si eu practica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di, ma bucur ca ai revenit (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 03:53 PM |
|
|