![]() ![]() |
Jul 6 2008, 06:15 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
N-ai pierdut multe discutii, dar le gasesti aici Welcome back!
|
|
|
|
| LostWhispers |
Jul 6 2008, 07:18 PM
|
|
Musafir |
sal girls
pun niste poze sa va delectati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu sunt f reusite dar mie imi plac mult (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine107.jpg) (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine104.jpg) (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine0811.jpg) (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine082.jpg) |
|
|
|
Jul 7 2008, 07:14 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
BUna dimineata. S-aveti o zi faina! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 7 2008, 07:27 AM
|
|
Musafir |
Neataaaaaaa!
Sunt cam hobosita ca m-am tot preumblat in weekend. Am reusit totusi sa imi updatez macar CV-ul asa cum mi-am propus. Si ca sa va spun ceva amuzant, ca se tot plangea Szi ca in nu gaseste job in Craiova, eu ieri la o scurta cautare, singurul job care chiar mi se potrivea la fix si la care as fi vrut sa aplic era in Craiova (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) God damn! |
|
|
|
Jul 7 2008, 07:34 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata! i'm bolnava! de imbolnavirea lunara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
o zi buna fietili (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 7 2008, 08:08 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata,
Ne-am intorss si noi aseara de la Poiana Tapului tare bine a fost liniste duminica am bagat o plimbare prin padure. Al meu sot vineri ca el nu pleaca de vineri am tras si un show, ca plecam sambata dimineata, eu nu si nu ca nu-mi place sa merg prin caldura si la noi dimineata inseamna ora 12. Asa ca am plecat eu cu fetita vineri seara cu masina, mi-a fost un pic frica ca n-am urcat Predealul singura niciodata, da' n-a fost asa greu. A venit si el sambata cu microbuzul. Eu is cam racita am rosu in gat tre' sa iau niste tinctura de propolis. |
|
|
|
Jul 7 2008, 08:22 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neataaaaaaa! Sunt cam hobosita ca m-am tot preumblat in weekend. Am reusit totusi sa imi updatez macar CV-ul asa cum mi-am propus. Si ca sa va spun ceva amuzant, ca se tot plangea Szi ca in nu gaseste job in Craiova, eu ieri la o scurta cautare, singurul job care chiar mi se potrivea la fix si la care as fi vrut sa aplic era in Craiova (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) God damn! Neata! Si probabil jobul meu ideal e in Timisoara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jul 7 2008, 08:59 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
aaa hai sa va zic ce patisi ieri, in scurta mea perioada de navigare pe net. intra unu de pe mess sa vb cu mine. io (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) who the... are u?
el: pai un baiat si imi place de tine...mai slava Domnului ca nu esti o fata si iti place de mine. dar pana la urma aflu ca el nu stia cum arat. l-am intrebat de 15 ori de unde are id-ul, evident ca nu a zis, si la un moment dat imi zice.... auzi? ai o facut o greseala gramaticala, daca nu te superi. io (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mai cum draq? si da inapoi si citeste toata conversatia aia stupida, si citeste, si reciteste... nu gasesc nimic.. si imi calc pe inimioara si pe notiunile mele de gramatica si il intreb rusinata.. unde? el..scurt: in loc de sunt si scris aunt... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) zic.. ce? bou' baltii si a aumanitatii aia e greseala de tastare nu gramaticala. io pe alea nici nu le bag in seama..e de la laptop (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si el... e pai ai gresit... da nu-i nimic... a gresi e omeneste.... si...CORECTITUDINEA se face pe parcurs.... ce se face mah pe parcurs???? baaahhh Pruteanu.... stii ce inseamna corectitudine mah? se face pe parcurs ah? proasta muream daca nu-mi ziceai... si i-am inchis fereastra... end of story... |
|
|
|
| angeldust |
Jul 7 2008, 09:07 AM
|
|
Musafir |
da ai rabdat ceva vreme pana sa inchizi fereastra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jul 7 2008, 09:11 AM
|
|
|
pai mai, ma bagase in seprieti. eram curioasa ce draq am gresit...si el imi zice ca am tastat naspa, si ca ma "corectitudinez" io pe parcurs.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 03:51 PM |
|
|