![]() ![]() |
Jul 7 2008, 09:15 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Moaaa, spargeam monitorul in locul tau! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
| LostWhispers |
Jul 7 2008, 09:19 AM
|
|
Musafir |
ce tampit, s o fi reincarnat in el Pruteanu
|
|
|
|
Jul 7 2008, 09:20 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
da-l mai prind io! il zapacesc! daca nu-l fac sa caute cuvinte in doom 3 bine! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
ce sa sparg monitorul? cand vezi retarzi din astia care o fac pe inteligentii? sa faca ei impresie. ce s-a gandit el... sa vezi ce o farmec pe asta cu notiunile mele de gramatica elementara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si o sa-si dea seama ca stiu si tastele de la calc... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 7 2008, 09:48 AM
|
|
Musafir |
Neata gagici.
MoN trebuie sa fi fost tare misto la Poiana Tapului. Albi, se intampla sa mai gaseasca prin mailuri sau prin alte locuri id-urile, dar eu le dau ignore din prima. Nici nu stau prea mult pe ganduri. Angelu', acum ca l-ai updatat sper sa te apuci sa-l si trimiti prin diverse locuri. La mine s-a mai dus un weekend in care am stat numai in casa. Mai nou am o fobie de a iesi afara, pe timp de weekend. Ar trebui sa chem o macara sa ma scoata din casa. |
|
|
|
Jul 7 2008, 09:49 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 7 2008, 09:54 AM
|
|
Musafir |
Roxule, pai mi-as pune CV-u daca as gasi si unde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana amu nu am vazut nada de nada daca iti vine sa crezi :| Doar aia de la Conti care m-au mai si sunat si care testeaza frane de masini (bleacss) si mai sunt unii unde cred ca ar fi ok jobul si interesant dar se cer cel putin 4 chestii de care nu am nici un habar (Unix/Linux/C/C++) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Jul 7 2008, 09:55 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Da si eu la fel in mod normal! da nu-mi aduc aminte cand l-am adaugat pe asta. oi fi avut io vreun motiv... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
oricum o sa fac curatenie in lista de mess pentru ca-s un mil cu care nu mai vb de ani... |
|
|
|
| angeldust |
Jul 7 2008, 09:56 AM
|
|
Musafir |
pe mine nu stiu de ce nu ma lasa sa am in lista mai mult de 100 de pers (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si am tot sters din ei da parca nu mai am pe cine sterge si ma seaca....stiu sigur ca altii au peste 100 in lista, pe mine de ce nu ma lasa? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
|
Jul 7 2008, 09:57 AM
|
|
|
eu am sigur peste 100... nu stiu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 7 2008, 10:03 AM
|
|
Musafir |
Am impresia ca poti sa ai peste 100, dac-ai mail platit de la yahoo.
Angelu', iti tin pumnii...dar parca vad ca astia scot posturile incepand cu 1 sept, cand vine lumea din concediu. Si pe-al meu il cam bate gandul sa-si schimbe serviciul, apropo de C++. Aici iti gasesti mai usor de munca in domeniul tau. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 02:40 PM |
|
|