![]() ![]() |
Jul 7 2008, 04:30 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Salutare!
Eu ma pregatesc sa plec acasa, dar inainte dau si eu raportul. Am mers in week-end la Cmapulung din nou. Pai stau la casa si am lenevit tot week-endul la soare cu reviste si trandafirata (e ca socata, doar ca se face din petale de trandafiri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) Slava domnului ca sunt si eu cat de cat rozalie, ca ma cam saturasem de cat de alba eram (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) A fost f fain, ne-am mai racorit si noi. Pana plec in concediu nu mai am niciun week-end de stat acasa. O sa ma tot plimb pana mi se ia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gata, plec la cumparaturi. Am nevoie de costum de baie, sandale si poseta bej. O seara faina! |
|
|
|
| rozy |
Jul 7 2008, 04:53 PM
|
|
Musafir |
'na ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
practica de azi nu fu interesanta.m-a trimis acasa ca nu aveam o adeverinta.maine se face protectia muncii.dupa astea cine stie (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) am facut un tort.arata saracu' ca dupa razboi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sper macar sa fie bun la gust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai incolo ies la plimbarica cu al meu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jul 7 2008, 05:03 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ce vrei, iubito?...soacra la mare departare de caminul conjugal, sau la plaja alone? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Soacra e la departare, slava Domnului! Vreau la plaja singurica! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu militarii aia sexosi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 7 2008, 05:08 PM
|
|
Musafir |
zimtato, maine vin cu noutatile despre firma X, Christine a avut azi liber.
|
|
|
|
Jul 7 2008, 06:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Angel pai fa-ti upgrade la messenger poate o fii o versiune mai veche.
Eu n-am mess ca nu prea am vreme de el asa ca l-am scos. Si eu vreau la plaja oricum da nus daca ajungem anul asta. Si eu vreau tort un share virtual Rozy, please. Ma gandeam sa fac si eu zilele astea un tort cu fructe ceva. Da Roxi a fost super mie imi place tare mult acolo, plus ca noapte parca ma odihnesc mai bine, e liniste din aia de nu auzi nici un zgomot, nu cum e la mine in spatele blocului la vre-o 5-6 m soseaua. Prin padure am vazut vre-o 3 veverite d-alea sperioase de cum le vezi cum se ascund. Ma gandeam ca daca or mai fii calduri din alea mari sa ma mai duc cu fiica-mea si in cursul saptamanii. This post has been edited by Master of Norules: Jul 7 2008, 06:25 PM |
|
|
|
Jul 7 2008, 07:03 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Multumesc mult Kalua. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Astept cu nerabdare.
Problema mea este ca, cu cat trece timpul pana la interviu, incep sa am indoieli. Parca n-as mai pleca. Si nu pentru ca mi-e mai bine aici. De fapt, sunt sigura ca Dl Capcaun, cand ii voi da preavizul, va veni cu o contraoferta. (O sa ii zic eu, singurul lucru prin care ma poate motiva sa mai stau ar fi sa nu mai fiu in acelasi departament cu Sefa). Dar, intotdeauna cand lucrurile au timp sa se aseze in mintea mea, ma cam apuca spaima de schimbare. Ma simt ca tiganul cu cortul. In alta ordine de idei, am reusit sa recuperez scrisorica de la Posta. Mi-a zis tipa aia ca celei de dimineata i-a fost lene sa caute, nu ca n-ar fi gasit-o. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E o notificare de la Administratia Financiara cum ca nu mi-as fi depus declaratia de venit din activitati particulare, sau cam asa ceva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Faza e ca mie nu mi-a venit nimic anterori, ca sa am ce depune. Maine ii sun sa vad ce vor de la sufletul meu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jul 7 2008, 07:35 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Poate ai avut in anii precedenti si de aceea. Sau poate e inregistrat vreun contract pentru inchiriere/arendare/drepturi de autor pe numele tau. Cel mai bine, suni si intrebi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre temeri, n-ai sa scapi de ele. Trebuie doar sa ai incredere in decizia pe care o iei. Totusi, pana la interviul lui Dywidag ai inca 10 zile. Nu te perpeli in fiecare noapte pana atunci! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 7 2008, 07:47 PM
|
|
Musafir |
Szi, gandeste-te ca iti testezi valoarea pe piata muncii, nimic mai mult. Nu trebuie sa pleci, chiar daca-ti fac aia o oferta buna. Sau, vorba ta, poate vei vrea sa pleci, da-ti face seful mare o oferta la care nu poti zice nu. Nici nu stii de unde sare iepurele la asa o chestie.
|
|
|
|
| dr_wise |
Jul 7 2008, 07:54 PM
|
|
Musafir |
Hello! Io am venit de la practica...frumos domne frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doc, ce a facut baietu" la bac? (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) 9.45!!! cu plansete si nervi...de ciuda! A avut 10/10/9.96/9.75/9.60....+7.40 romana scris. A plans cu hohote sambata la pranz, pana nu i-am promis ca merg cu el sa faca contestatie, nu s-a linistit. Acum invata "cu ura" am incheiat citatul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pt admiterea la facultate. |
|
|
|
Jul 7 2008, 08:00 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Si eu cunosc "copii" buni care au luat note mici la romana. Nu stiu cunde s-a rupt filmul, dar ma gandesc ca e o materie unde lucrurile se pot interpreta si profii ar trebui sa tina cont de asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Multa bafta, baiatului in continuare! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 01:19 PM |
|
|