IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2015 2016 2017 2018 2019 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Jul 7 2008, 08:07 PM
Post #20161

Musafir

Felicitari Doc! Si io am terminat bacu cu media 9.45 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Culmea tot Lb.Romana mi-a stricat media....si era singura unde eram convinsa ca o sa iau 10 fluierand. Am vrut sa fac si contestatie dar am zis ca las....bine ca m-am scapat, nu mai aveam chef de alti nervi)
Dar in anul ala cand am dat eu au terminat multi de tot cu 10 pe linie si media mea m-a cam tras in jos la admiterea la faculta, ca s-a tinut cont si de ea.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jul 7 2008, 08:17 PM
Post #20162

Musafir

Multumesc, dragutelor!
Apai la medicina generala primul criteriu de departajare e rezultatul la bio/anatomie, iar al doilea e media de la bac. Apai n-o fi asa inghesuiala naibii sa se ajunga la departajare in fct de media de la bac.
Da' eu sunt f curioasa cu ce ne-om alege dupa contestatie, ca neam de neamul nostru n-a ajuns vreodata la contestatii.

+Quote Post
Fanny
post Jul 7 2008, 08:20 PM
Post #20163

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Rup ritmul cu o mica stire:
Actriţa australiană Nicole Kidman, căsătorită cu cāntăreţul Keith Urban, a dat naştere unei fetiţe īn Statele Unite, a informat luni seară agentul ei. "Fetiţa se va numi "Sunday Rose Kidman Urban şi cāntăreşte 2,9 kilograme", a precizat acesta, spunānd că Urban a asistat la naştere şi că mama şi copilul se simt foarte bine.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 7 2008, 08:30 PM
Post #20164

Musafir

Domle, sa-i traiasca! Problema e ca "Nicolitza" e de varsta mea...al meu dadu bacu, al ei e proaspat ouat....avantaj eu, sau ea?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 7 2008, 08:31 PM
Post #20165

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

M-am uitat la documentaru` asta si-s de-a dreptu` socata...teribil...cred ca trec pe vegetale...m-a inspaimantat...http://veg-tv.info/Earthlings

+Quote Post
dr_wise
post Jul 7 2008, 09:02 PM
Post #20166

Musafir

Simt ca mi se face rau. Si nici macar n-am ajuns la jumatatea documentarului. NICIODATA nu m-am gandit ca bucata de carne din frigider presupune astfel de maltratari!

+Quote Post
angeldust
post Jul 7 2008, 09:28 PM
Post #20167

Musafir

Eu am vazut pana la jumatate si eram f induiosata si afectata pana a ajuns la partea cu puii de gaina. Si aici mi s-a cam taiat firu. Asta pentru ca intamplator mama-mea lucreaza intr-o ferma de pui. Evident ca puii de gaina nu au un trai roz si frumos si nu poa sa zburde de colo pana colo...ma gandesc ca nu si-a imaginat vreodata vreuna din voi asta. Dar multe din chestiile prezentate in filmulet mi se par exagerari sau poate cine stie..cazuri izolate. Dupa toate normele europene care au intrat acum si la noi, puii aia trebuie sa aiba o droaie de conditii de nici nu va puteti imagina. Custile pt pasari eu stiu ca nu se mai folosesc de cativa ani buni, cel putin la mama la ferma, sunt hale in care se plimba pe jos cum ati vazut intr-unele din imagini. Si nu sunt pusi chiar asa claie peste gramada ca nu e in interesul nimanui sa se sufoce si sa moara.
Pui cu clontu taiat io la mama nu am vazut, dar posibil sa nu fi vazut eu bine, chiar o sa o intreb daca se practica.
In timpul transportului e adevarat ca mor foarte multi pui si altii se accidenteaza. Dar eu cu ochii mei am vazut-o pe mama cum mergea din hala in hala si spre oroarea si socul meu, lua fiecare puisor care era handicapat in vreun fel si ii sucea gatul, ca sa nu ajunga in situatia sa nu poata sa mearga, sa nu se poata hrani singur si asa mai departe.
Cat despre fazele alea cu casapitul puiului cu bata de baseball...alea deja mi se par SF (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ca li se taie gatul e altceva...pai bunica la tara cum taia puiul? Ii dadea anestezic?

Eu nu cred ca omul in ziua de azi mai poate sa aiba viata agitata pe care o are si cheltuiala zilnica de energie cu o dieta 100% vegetala. Dar pentru ca nu imi place sa vorbesc "din carti", sa stiti ca am si probat. Prin clasa a 12-a cam asa...ma lovise damblaua cu vegetarianismul. Rezultatele pe care le-am simtit au fost : energie f scazuta, capacitatea de concentrare redusa, etc. Totul a culminat cand am inceput sa lesin pe strazi si mi-au gasit o carenta servera de calciu si alte cele, plus ca ajunsesem la greutatea fabuloasa de 45 de kile :| Atunci m-am gandit io asa ca vegetarianismul nu-i de mine si desi nu sunt nici acum vreo mare mancatoare de carne, mai bag cate un gratar, un snitel, o supa de pui, un peste din cand in cand si mi-e f ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Exista si alte animale care mananca speciile mai slabe, nu suntem deloc singura specie care facem asta. Eu cred ca e f natural sa se intample asa. It's the survival of the fittest. The natural law.

+Quote Post
kalua
post Jul 7 2008, 09:29 PM
Post #20168

Musafir

Treceti voi pe vegetale, dar si fara lactate, da? Ca vineri a iesit la suprafata scandalul cu mozzarella mucegaita si plina de caca de soarece care a fost prelucrata in branza topita (mai ales Scheiblette, de-aia feliata, impachetata cate una in plastic) si Gorgonzola. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

+Quote Post
lxn
post Jul 7 2008, 09:49 PM
Post #20169

Musafir

Caaaah! N-am apucat sa vad documentarul dar ce-ati scris voi mai sus nu suna prea bine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Doctoreasa frumoasa, felicitari baiatului tau, ai de ce sa fii mandra! Eu la bac am luat 8,90 din cauza biologiei, am facut lucrare de 10 si dobitocii au considerat ca schemele puse de mine si explicatiile sunt prea detaliate si complicate, ca in barem scria ca trebuie simplu si la obiect. Mai nou schema circulatiei frumos facuta e complicata (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Am murit de ciuda!

Mi-am luat o carte faina astazi (ma laud aici caci pana la topicul de carti e cale lunga):

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_0879.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Jul 7 2008, 10:08 PM
Post #20170

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pe mine nu m-a ajutat deloc bacul! Cu ce folos sa ma laud si eu ca am luat 9,87?! Nici macar nu am dat la sport, ca majoritatea colegilor, deci inca o materie de invatat. Si cand ma gandesc cat m-am strofocat..for no point pana la urma.

M-am saturat de nuntile astora..peste tot aud la TV de astia, ce sa zic de-aia nu mai pot eu ca s-au casaorit Chivu si Adelina si s-au imbracat in Armani. Si cat de draguti au fost ei ca au fost amabili cu presa, Doamne, de parca lor nu le convine mediatizarea..

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2015 2016 2017 2018 2019 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 11:48 AM