IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2016 2017 2018 2019 2020 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Jul 7 2008, 10:29 PM
Post #20171

Musafir

Deci asa Sweet, nu ai dat din sport? Pai sa iti fie rusinica, trebuia sa alergi si tu acolo la rezistenta de sa iti dai duhul...ca ma asteptau aia cu lamaie stoarsa si apa sa dea pe mine ca mai mai sa dau ortu pe acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La mine media la bac a fost cred o surpriza pt toata lumea, avand in vedere ca media pe cei 4 ani de liceu era undeva intre 6 si 7 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ca am scapat de vreo 3 ori de corigenta la fizica asa..prin urechile acului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca sa nu mai vorbim de media scazuta la purtare in fiecare an, ca m-am tot laudat cu asta pana acu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 7 2008, 10:38 PM
Post #20172

Musafir

Da' 4 n-ai avut la purtare, sic! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca altii. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 7 2008, 10:46 PM
Post #20173

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

4, pe bune?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma pasteau si pe mine scaderi de nota la purtare, pentru ca aveam multe absente, mai ales intr-a 12-a, erau garla si in fiecare ora mi le numara scarba de diriga-mea si ma ameninta. Ghinionul ei ca ma aveam pe bune cu doctorul de familie si aveam tot timpul scutiri pe diverse boli si ii dadeam insatisfactia sa trebuiasca sa mi le motiveze! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am dat la logica si mi-a placut la nebunie, am luat 10 with no worries si fara nici o lamaie stoarsa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 7 2008, 10:53 PM
Post #20174

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Dapai Nicole asta mie mi se pare care are o moaca de bitch, anw sa-i traiasca.
Eu am picat la bac la romana, -intr-a 12 am fost o loaza n-am invata mai nimic la mate si la fizica am luat 8 si ceva si 7 si ceva in virtutea inertiei- asa ca am dat in toamna si am avut o tragere sa invat in vara aia de orice altceva as fii facut, l-am luat in toamna. Treaba cu romana e ca daca profilor li se pare ca ai batut campii pe langa subiect te depuncteaza poate si de nervi mai mult decat ar fii cazul. Dar pe vremea cand am dat eu bac-ul media de bac nu avea nici o relevanta, se dadea admitere, mie mi se pare mai fair asa decat sa bagi si media de bac in nota. La bac dai si materii care n-au nici o legatura cu ce faci la facultate de ex romana daca te duci la medicina sau la ceva cu profil real de ce te depuncteze pt. ceva care oricum nu mai ai nici o tangenta apoi cu ea.
Da ce ai facut Kalua de te-ai ales cu 4 anw mie nu mi se pare deloc grav ca si noua ne scadea dirigu nota la purtare asa ca i se punea lui pata pe cate cineva si eu eram pe lista, da' ma durea la basca.

This post has been edited by Master of Norules: Jul 7 2008, 10:59 PM

+Quote Post
happyCat
post Jul 7 2008, 11:38 PM
Post #20175

Musafir

Aoleu, eu nici macar nu m-am uitat sa vad ce e pe filmuletul ala, pui maltratati sau alte cele. Am dedus din ce s-a vorbit aici.

Sa va zic care e chestia cu puii, ca si pe aici au fost multe emisiuni la tv. Depinde ce fel de pui sunt: prima categorie: organic free range chicken - astia sunt cei mai fericiti, sunt aia care mananca mancare fara chimicale, nu sunt injectati hormoni sau antibiotice si alearga liber pe afara sau intr-o hala mare cu mult loc de invartit. A doua categorie: free range cicken, alearga liber pe afara sau prin hala, dar dieta nu e organica. Si ultima categorie...aia care stau intr-o hala cu 100 pui pe metru patrat (am exagerat un pic), sunt injectati cu orice numai sa creasca cat mai repede si nu vad lumina zilei.
Daca vrei sa mananci carne de pui, cumperi din ce categorie te tine punga, pentru ca...normal, prima categorie e cea mai scumpa.

Apoi chestia cu vegetarianismul: eu am fost vegetariana vreo 10 ani, dar am mancat si lactate si oua si nu mi s-a diminuat nici un randament, n-am slabit, nu mi-a scazut energia. Din cate stiu eu carnea nu contine nimic special si unic care sa nu mai existe in alt aliment. Acuma normal, daca te apuci de vegetarianism si mananci numai paine si cartofi, normal ca asta nu aduce un aport suficient de vitamine si substante nutritive pentru organism.

Noapte buna fetelor si sa visati frumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 7 2008, 11:54 PM
Post #20176

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Noapte buna si sa nu visati pui (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 8 2008, 07:31 AM
Post #20177

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Doc, felicitari! Sper sa i se mareasca nota la romana ca e pacat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oricum e baiat destept si sunt convinsa ca la admitere nu vor fi probleme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sweet, daca tot le aveai cu logica nu poti veni anul viitor sa imi dai si mie examenele? Eu niciodata nu am inteles materia asta (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Acus ma pregatesc de plecari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O zi frumoasa, iubitelor!

+Quote Post
Fanny
post Jul 8 2008, 08:17 AM
Post #20178

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata!

+Quote Post
angeldust
post Jul 8 2008, 08:18 AM
Post #20179

Musafir

Da, happy...cam asa e cu categoriile de pui. Mama crestea pana acum pui carora li se adminstrau din cand in cand antibiotice pentru diverse chestii. Acum cica a facut un experiment si seria asta i-a crescut fara nimic si cica productivitatea a fost cam aceeasi, nu au murit mai multi sau mai putini.

Fetelor, va spui drept ca io habar nu am cu ce se ocupa materia asta Logica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Io nu am facut asa ceva in liceu. Io am fost la profil mate-info si am dat obligatoriu din info, iar in loc de sport puteam parca sa imi aleg istorie sau geografie...niciuna din ele nu era printre preferatele mele mereu am fost bata la capitolele astea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 8 2008, 09:19 AM
Post #20180

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Eu cred ca exista atatea cazuri de ferme "la negru", unde exista inghesuiala si conditii de nimic...si animalele-s supuse la tot felu` de torturi ...din cauza unor minti bolnave...si pt ca profitu` sa fie si mai mare, le inghesuie pe o suprafata mica...
Ferma unde lucreaza mama ta angel este poate exceptia (circula pe youtube atatea filmulete cu mizeria din atatea ferme)...iar ciocurile li se taiau in documentar pt ca din cauza inghesuielii si a stresului, puii se ciuguleau si-si faceau rani...
Pacat ca nu te-ai uitat in continuare...sa vezi cate atrocitati se intampla pe lumea asta, din cauza unor minti bolnave si carora suferinta celor mai putin puternici, le aduce lor satisfactie...
Am ramas socata cum animalele de blana sunt jupuite de vii, cum sunt prinsi delfinii si le taie gatu` cu maceta iar apoi sunt bagati in magazine scriind pe eticheta "carne de balena", cum sunt chinuite vacile in India de salbaticii de indieni , din cauza ca nu au voie sa le omoare, le trec printr-un "ritual al mortii" sa le slabeasca si sa moara ele ca sa le ia pielea, cum sunt batuti elefantii in circuri ca sa execute corect miscarile.
Documentaru` s-a incheiat cu ceva ce m-a impresionat si mai tare: maimutele folosite pt experimente medicale si militare, simuland pe ele accidente, pt a vedea traumatismele craniene produse...rase in cap, cu cicatrici de la operatii, ajunse de-a dreptu` "legume" ...
Nu e o solutie nici vegetarismu`, dar macar felul in care`s macelarite sa fie ceva mai elegant...bineinteles, ca "elegantu`" asta costa...
Sunt socata...poate-s si chestii exagerate, dar multe erau filmate cu camera ascunsa...oricat de Toma Necredinciosu` ai fi, tot crezi cand vezi niste imagini...

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2016 2017 2018 2019 2020 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 11:48 AM