![]() ![]() |
| dr_wise |
Jul 8 2008, 02:39 PM
|
|
Musafir |
Pt mine orele astea 6 - 7 a.m. sunt ceva de domeniul SF-lui. Atunci ma duc nauca la baie doar pt colectarea probelor de urina... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Scuze!
|
|
|
|
| rozy |
Jul 8 2008, 02:41 PM
|
|
Musafir |
pai si pt mine sunt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) aaaah si ma gandeam sa iau bursa de la ei.crek ma reprofilez pe icepronav..poate au program mai de la 8-9 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Jul 8 2008, 02:57 PM
|
|
Musafir |
Multumesc, dragilor, sa fie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa vin cu vesti bune maine.
Momentan stau la umbra AC-ului ca-i foc mare afara, din ce am auzit (ca de testat nu am avut curajul sa testez (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) |
|
|
|
| kalua |
Jul 8 2008, 03:13 PM
|
|
Musafir |
Au aratat aseara la tv turisti nemti care habar n-aveau lucruri importante despre tara in care faceau concediu. De ex., turisti pe Mallorca (Mallorca asta-I mai ceva ca Turcia pentru romani, se si spune ca insula asta e landul al 17-lea al Germaniei): de ce tara apartine Mallorca, care-i capitala tarii (unii stiau ceva, darn u se puteau hotara intre Milano si Madrid), majoritatea habar n-aveau. Apoi in Egipt, care-i capitala, ce limba se vorbeste, cum se numesc banii, pe ce continent se afla tara, nimic frate.
Bine ca au aratat si niste baietei proaspeti si fragezi la care veneau raspunsurile ca din pusca, chiar si ala ca Spania ae monarhie parlamentara (chestie pe care, de ce sa ma ascund dupa deget, habar n-o aveam). Am mancat tiramisu de Rosie si-mi vine sa mor de placere ca am facut-o. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 8 2008, 03:16 PM
|
|
Musafir |
Eu am mancat paine goala si ma simt tare bine.
Kalua, ce mai face baiatul ala cu probleme al lui Rosie? |
|
|
|
Jul 8 2008, 03:20 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
doftoreaso, zic parfum de frezii ca daca ziceam "uree in singe" si "buba la rinichi", era nenocrocire. Forma de artrita de o am e piece of cake daca e tratata corect nu lasa sechele....
In plus, cauzele artritei nu sint bine cunoscute si boala e considerata boala autoimuna, ca sistemul imunitar al organismului produce anticorpi care isi ataca propriile articulatii... |
|
|
|
| kalua |
Jul 8 2008, 04:54 PM
|
|
Musafir |
Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang: unul de la Export a scris pe hartiile unui colet cu destinatia SUA ca tara de origine a produselor e Corea de Nord. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Din cauza asta s-a intors frumusel ditamai pachetul la noi (trebuia sa scrie numai Corea si pachetul ar fi fost la destinatar acum).
|
|
|
|
Jul 8 2008, 05:04 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Mai devreme spuneai ca turistii nemti habar n-au de locul unde-si fac vacanta. Ce pretentii sa ai de la un amarat de salariat sa stie de politica si conflicte internationale. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pe mine m-a omorat azi aerul conditionat. Dupa ce ca nu raceste ca lumea, face un zgomot de zici ca suntem in hala industriala nu la birou. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 8 2008, 05:24 PM
|
|
Musafir |
Da-l in ma-sa, ca imi inchipui ca are scoli pentru treaba pe care o face, nu au luat la intamplare un om de pe strada. S-apoi daca nu stie de chestiile politice, macar sa scrie numai ce vede in fata ochilor: Corea, nu de sud, vest, nord, est, ca nu l-a rugat nimeni sa-si puna amprenta personala pe hartiile pe care le are zilnic de facut. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
Jul 8 2008, 05:31 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Di, ai grija multa de tine! Lexie, mult succes! Eu sunt (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) rau. Desi nu fac mare lucru la radio, ajung acasa rupta de obosita. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 09:06 AM |
|
|