IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2020 2021 2022 2023 2024 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Jul 8 2008, 06:36 PM
Post #20211

Musafir

Naziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azi am mai comis una la scarbici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tot cu tanti matusa vicepresident din povestirea anterioara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deh...mi s-o casunat pe ea amu, ce ea nu s-a gandit sa nu isi puna mintea cu mine ca n-are sanse sa o scoata la capat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci sa va hexplic ce am facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muahahahahha
Ca sa intelegeti where I'm coming from, va zic doar ca tanti matusa e de formatie Business Analyst (BA) deci ea nu are nici in clin nici in maneca (,) cu testarea. Dar din cand in cand ea si cu shelahta ei de BA-i mai introduc si ei defecte ce li se nazare lor pe acolo. Pentru asta, ca sa aiba unde sa se joace, le-am facut un TestCase special si eu cu manuta mea am scris mail acum ceva vreme si le-am spus sa bage defectele alea acolo...pe terenul lor de joaca.
Ei bine...azi, ce credeti? Ma apuc de un test pe care nu il mai facusem demult, cand ce-mi vad ochii?? O caruta de defecte bagate de BA-i pe testul meu, care nu aveau nici cea mai mica legatura cu testul respectiv. Booonnnn...ma apuc io cu rabdarea lui Iov si mut fiecare defect in parte pe testul corect, operatiune care mi-a luat cam o ora. Dupa care ma pun ranjind pe sub mustati si ii scriu mail lu Matusha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In mail i-am explicat fumos : astazi am pierdut o ora facand curatenie pentru ca defectele nu au fost bagate unde trebuie. Va rog respectuos sa folositi testul creat special pt dvs. asa cum am mai scris si intr-un mail anterior si sa va instruiti si echipa sa faca la fel.
Momentan nu a raspuns decat o gagica din echipa lu matusa care s-a atacat toata ca "Ce??? Ce eu doar am facut ce mi s-a spus sa fac...da daca asta e placerea ta nah..o sa fac cum zici tu de acu incolo...etc etc....sifoane de-astea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si a mai raspuns si o sefa de pe testare care imi sustinea strongly punctul meu de vedere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cred ca Matusha ma uraste deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar habar nu are ca asta e doar inceputul
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 8 2008, 06:39 PM
Post #20212

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Multa bafta Lxn.
Eu am vazut niste poze cu niste covrigi pe un site si acu' ii testez sa vad ce-o iesi. Si am la vase de spalat si chef mumu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Matusa o sa te ocoleasca cre' ca cat cuprinde, doar doar scapa de critici, daca si-a cautat-o acu' sa se scarpine(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by Master of Norules: Jul 8 2008, 06:43 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 8 2008, 08:12 PM
Post #20213

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Foarte bine, Angel, nu te lasa calcata in picioare! Arata-le ca ai creier si atitudine!

Eu am vorbit azi cu seful de la Proiectare de la noi, m-a sunat special sa imi spuna sa nu iau decizii pripite si ca vorbim cand se intoarce in oras despre mutarea mea la el in departament. Cica: nu pleci nicaieri din firma! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 8 2008, 08:33 PM
Post #20214

Musafir

Hi Hi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szi...si tu ca o femeie adevarata ce esti, trebuie sa te lasi greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Make them beg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 8 2008, 09:12 PM
Post #20215

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eh...o sa alerg putin si apoi o sa ma impedic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 8 2008, 11:51 PM
Post #20216

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, esti de belea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asteptam cu interes urmatorul episod! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Lxn, bafta multa cu licenta maine!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 8 2008, 11:55 PM
Post #20217

Musafir

Bafta, Lxn!!!
Si noapte buna, fetili!

+Quote Post
angeldust
post Jul 9 2008, 06:59 AM
Post #20218

Musafir

Incep sa ma-nervez (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) DE 3 zile nu am gasit nici macar un singur job la care sa pot sa aplic. Macar unu cat de cat la care sa aplic de dragu de-a aplica. In schimb imi tot sar in fata (ca nu le caut) parca de al naibii tot felu de joburi cool care mi s-ar potrivi perfect si care sunt din alte orase. Nu ma mai joc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 9 2008, 07:17 AM
Post #20219

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!
Azi cica e mai racoare (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
Lexie, tinem pumnii!
O zi frumoasa, gagici! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 9 2008, 07:51 AM
Post #20220

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata. E racorica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Succes Lexie!
Angel, de ce nu apelezi la amici/cunostinte care lucreaza in domeniul tau sau intr-unul similar? Sau de ce nu depui CV direct la companiile care te intereseaza? Mai exista si varianta companiilor de recrutare.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2020 2021 2022 2023 2024 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 09:05 AM