![]() ![]() |
| angeldust |
Jul 9 2008, 07:59 AM
|
|
Musafir |
Pentru ca nu sunt companii care ma intereseaza in mod deosebit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cam najpa. O sa ma interesez si prin cunostinte, dar cam stiu tot ce e de stiut despre companiile mai cunoscute asa...si nu prea are niciuna exact ce vreau io. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Jul 9 2008, 08:51 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
|
|
|
|
Jul 9 2008, 09:33 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Sint fericitaaaaa... mi s-a mai dezumflat picioru drept - culmea si la genunchi.... dar stingul e mai ofticos... si am venele de la mina stinga de zici ca sint drogata- imi baga astia-n mine calciu si nu mai stiu ce intravenos si venele mele sint... de negasit...
|
|
|
|
Jul 9 2008, 09:39 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Poate o fii si de la ritmul alert in care muncesti, multa sanatate Maat. Stiu ca la copii le pune branula si nu-i inteapa de atatea ori, poate ar fii o idee.
Angel si Szi multa bafta acu' cand te superi la munca nu gasesti in urmatoarea zi job dar daca cauti un timp o sa iti gasesti Angel.Anw mai rau decat cu indienii nu poate fii la urmatorul job asa ca keep on searching This post has been edited by Master of Norules: Jul 9 2008, 09:41 AM |
|
|
|
Jul 9 2008, 09:44 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Buna dimineata! Maat ai grija de tine! multa sanatate!
aici e isterie totala pe toate planurile! avem de lucru inainte de vacanta cat nu am avut in total pana acum. isterie deci! va pup si o zi buna! Bafta la licenta!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) aaa azi a luat permisul pentru A Antenutza. nush daca v-o amintiti, dar e membra aici. da n-are timp.ca ea ar vrea. back to my fucking work (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jul 9 2008, 10:00 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Maat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ai multa grija de tine! Sa te insanatosesti repede!
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 9 2008, 10:23 AM
|
|
Musafir |
Maat, multa sanatate!
Lex, sunt cu pumnii stransi! Angelu' mi-am luat portia de ras de dimineata, dupa ce-am citit noile fapte. Va pup, ma bag si eu la trebi! |
|
|
|
| happyCat |
Jul 9 2008, 12:24 PM
|
|
Musafir |
Neata! La noi e cam frig...brrr.
Lxn...tin pumnii, dar cred ca o fi trecut deja... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Roxanici, cum iti mai merge? Mai ai greturi? Angel...eu cred ca trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca no employer is perfect, cine stie, daca iti schimbi job-ul, scapi de una si dai intr-alta si in loc de matusha o fi vreo alta scorpie. Eu am de studiat pentru un test pe care trebuie sa il dau pentru primirea cetateniei britanice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Trebuie sa invat tot felul de chestii despre parlament, politica, istorie, etc... Azi le-am aratat intrebarile grila la socrii mei si nici ei nu le stiau pe toate. Dar eu trebuie sa le invat...it's not fair!!! |
|
|
|
Jul 9 2008, 12:38 PM
|
|
|
Taaa NAAA!!!!! M-a bagat directorul comercial in sedinta, adica numarul doi in firma asta. Si mi-a zis ca a auzit ca vreau sa plec. Si ca nu plec nicaieri, sa nu-i las, ca ei ma apreciaza f mult. Ca eu nu sunt sefa aici doar pentru ca sefa mea are o varsta care impune respect in fata furnizorilor. Dar intelectual sunt mult pentru ea. Cica s-au gandit de mult sa ma ia pe Proiectare, dar stiau ca isi taie creanga de sub picioare cu faza asta, ca eu sunt "stalpul care sustine Aprovizionarea" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Intr-o saptamana ma muta! |
|
|
|
| walpurgik |
Jul 9 2008, 12:40 PM
|
|
Musafir |
Felicitari, szi!
|
|