![]() ![]() |
Jul 9 2008, 01:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
vazusi ca se poate? felicitari!!
eu nu pup nici azi pauza, si raman si pana la 7 la munca! ieri am bagat 11 ore juma! si asa va fi vreo sapt de acum incolo! dar in rest sunt bine! sper sapt asta sa-mi iau si eu laptopul de la reparat, asa pot sa intru si de acasa!!1 puuuppp (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 9 2008, 01:02 PM
|
|
Musafir |
Oau Szi, f tare! Pai daca n-ai spus pana acum ce te supara, oamenii nu prea aveau cum sa-si dea seama.
Happy, greturile s-au mai dus, dar tot mi-e greu sa vorbesc despre mancare. Si socrii mei trebuie sa dea anul asta testul de cetatenie si au de invatat despre istorie, parlament etc. Priveste-o ca pe o chestie in plus pe care o vei sti, fata de restul lumii. A plouat si aici si-mi place tare mult vremea asta. Dupa caldurile de ieri, in care mai aveam putin si lesinam, azi e mult mai bine. |
|
|
|
Jul 9 2008, 01:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Sunt mega-incantata! Imi vine sa topai pe aici prin birou! Zambesc ca proasta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jul 9 2008, 01:19 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Szi, felicitari!
Eu ma agit cu organizarea revederii de 10 ani si ma lovesc de tot soiul de pretentii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Va trebui sa gasesc o cale de mijloc, ca sa fie toata lumea multumita. Si mie imi place vremea asta, desi ma doare f tare capul. Ieri a fost la fel de rau ca de obicei, cu migrene si varsaturi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jul 9 2008, 01:46 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Maat, multa sanatate si de la mine.
Nu ma pricep, dar la artrita asta nu trebuie sa faci si putina miscare ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Felicitari, Szi ! Vezi ce se-ntampla daca faci putine valuri ? Proiectare...suna bine Angel, eu stiu o firma pe profilul tau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) numa' ca-i din Galati , deci nu cred ca te intereseaza |
|
|
|
Jul 9 2008, 02:08 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
de ce nu? poate ne vine Angelu in galati!
Proiectare Sz? in ce domeniu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jul 9 2008, 02:09 PM
|
|
Musafir |
'na ziua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azi m-am perindat prin santier.mare-i Doamne!!! am vazut tot felul de bucati de nava la care se lucra pe acolo,nave aproape gata,macarale,mari,mici,masini de taiat,zgomot,scantei,forta masinilor..i like it (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu toate ca m-am simtit cam pierduta cand am vazut desenele (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ar trebui sa ne arate si noua in facultate cum arata niste schite adevarate.....ca ne ducem la angajare ca gastele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Jul 9 2008, 02:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Climatizare si ventilatie.
|
|
|
|
| dr_wise |
Jul 9 2008, 02:53 PM
|
|
Musafir |
Sa fie intr-un ceas bun, Szi! Baga-i in sperieti mai des!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Probabil reactioneaza mai bine la electrosocuri...
Sa va povestesc ce mi s-a intamplat in the morning... Asteptam in statie tramvaiul, sa ma indrept catre office, si vad o tipa tinerica coborand dintr-un autocar, toata numa' zambete, uitandu-se FIX la mine si venind glontz inspre subsemnata...zic in sinea mea, mai, sa fie, gagica asta m-a confundat cu cineva. Ia sa ma uit eu crunt la ea, s-o demoralizez....Nimic, fratilor! Venea cu viteza luminii, parca-i era frica sa nu ma scape! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cine credeti ca era?!!! Altheea!!!! Mai, sa sara pe mine! Noroc ca-i insarcinata si, din principiu, nu dau cu poseta in femei insarcinate! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ne-am pupat, ne-am imbratisat, ne-am "prezantat"...acu', "cujet" adanc, asta se poate numi o blitz intalnire la Constanta, intre membrii elady?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce zici, Di, se pune? This post has been edited by dr_wise: Jul 9 2008, 02:53 PM |
|
|
|
Jul 9 2008, 02:57 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Ce haioasa ai fost, Wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 20th January 2026 - 10:00 PM |
|
|