![]() ![]() |
Jul 9 2008, 03:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dr Wise, m-ai ucis. Mor de ras pe aici.
|
|
|
|
Jul 9 2008, 03:39 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Asta da faza tare, Doctore! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szi, tot inainte! Di, sanatate multa si atentie in continuare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce o fi facut Lexie? Io sunt in dubii, ca tipa asta imi tot zice ca stirile trebe ambalate bine si nu reusesc sa inteleg... Ca ale mele sunt aproape identice cu ale ei, dar imi zice ca tre sa mai lucrez la partea asta. Pai ma strofoc toata sa iasa bine si cand o citeste imi zice acelasi lucru. Ori io sunt tuta si nu pricep (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Jul 9 2008, 04:08 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Szi felicitari si multa bafta in noul departament, se cheama ca ai scapat de sefa aia stupid.
Doctoreaso supefaza cu Atheea, zicea ea ca te-a mai vazut o data pe strada da' era in autobuz, na ca acum chiar v-ati intalnit. Mie mi se pare destul de normal ca traind intr-o tara sa inveti unele lucruri despre tara respectiva daca vrei sa primesti cetatenia. Poate are vreun execes de cat e ea de tare pe pozitie, Philia da-i cu praf de ignore s-o linistii ea. Sau zii sa detalieze sa-ti spuna exact ce vrea sa spuna cu ambalatul nu asa evaziv. This post has been edited by Master of Norules: Jul 9 2008, 04:09 PM |
|
|
|
Jul 9 2008, 04:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Ei, sunt sigura ca nu scap chiar intr-o saptamana, ca intra colega mea in concediu de luni. Si nu o sa o lase singura pe sefa. Dar dupa aia... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Jul 9 2008, 04:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Mai, ea in mod normal e o tipa foarte draguta, care mi-a explicat ce si cum. Si apreciez la ea ca are rabdare sa stea dupa fundul meu. Nu imi permit sa fac nazuri. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si nici nu am de ce. Doar faza asta de azi. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
Dar deja nu mai suport cand o aud ca "mai trebuie sa lucram un pic la ambalaj" Ma apuca plansul (IMG:style_emoticons/default/dawgie.gif) Am intrebat si io azi: -adica nu sunt bine formulate propozitiile? -ba da, dar sa le ambalezi mai bine. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Acum na, fiecare are stilul lui, eu nu poci sa fac o poveste dintr-o stire. Spun ce s-a intamplat, ca scopul meu e sa informez, nu sa fac oamenii sa lacrimeze. Culmea e ca stirile mele chiar seamana cu ce scrie ea! Acum am izbucnit si eu. Daca imi mai zice si maine tot asa, imi iau fata de prost si o pun sa imi explice cuvant cu cuvant, ce intelege ea prin "ambalaj" (mama masii de ambalaj (IMG:style_emoticons/default/051103-stupid4.gif) ) |
|
|
|
Jul 9 2008, 04:36 PM
|
|
|
Phili, toti fac pe sefii si pe atotstiutorii cu incepatorii. Nu iti face probleme si nu pleca urechea la toate cele...
|
|
|
|
Jul 9 2008, 04:48 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Ce vrea sa spuna e sa le "vinzi" mai bine. Sa contina cuvinte cu impact mai puternic, sa aiba frazarea corecta pentru radio. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
E singurul lucru care-mi vine in minte cand spui de ambalaj. |
|
|
|
Jul 9 2008, 04:53 PM
|
|
|
Ufff, o sa o pun sa imi dea exemple... (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Ca o tot ascult pe ea, dar nu sesizez nimic deosebit (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Fanny, asa o fi ca altundeva nu imi dau seama unde gresesc. O sa incerc maine sa vad ce si cum! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va multumesc, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
|
Jul 9 2008, 04:55 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Da-mi pe PM o stire de-a ta "originala" si una modificata de ea dupa cea a ta.
|
|
|
|
| kalua |
Jul 9 2008, 05:06 PM
|
|
Musafir |
Szi, hai noroc si la mai mare! Felicitari din suflet! Sa ai si tu parte de-un colectiv si-un sef ca lumea dupa ce ti-a mancat ficatii tanti asta!
Doftoreaso, de coma faza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Happy, vorba Roxanicii, las' sa stii tu mai mult decat ei, e oricum in avantajul tau. Cand ma gandesc la cata turcime traieste aici fara sa vorbeasca o boaba de germana, fara sa se integreze si ce-ar fi daca ar capata cetatenia numai pentru ca sunt aici? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 06:13 AM |
|
|