IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2024 2025 2026 2027 2028 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Jul 9 2008, 07:09 PM
Post #20251

Musafir

Bravo Szi! Ma bucur ca problemele tale incep sa se rezolve. Sa fie intr-un ceas bun.
MoN, partea proasta cu indienii e ca sunt batuti in cap, dar sa stiti ca mai toti ma iubesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unii deja m-au bagat in lista lor de "friends" si imi trimit tot felul de bollywood-iosenii pe mail, ma spameaza la greu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asta e ceva rarisim, foarte putini colegi de ai mei au reusit sa treaca de pragul comunicarii strict profesionale cu ei. Sunt destul de precauti si paranoici cu ce vorbesc, cand vorbesc...pentru ca in general americanii le vorbesc asa foarte "de sus" si ii apostrofeaza cand o iau pe aratura cu chestii care nu sunt legate de job. Mie mi se pare o realizare ca cel putin vreo 2 din ei mereu ma intreaba de sanatate, una alta si tot timpul saritori sa ma ajute cu orice. E f greu sa stabilesti o legatura cu ei pt ca sunt asa cum am mai spus o cu totul si cu totul alta cultura. Si chiar daca media e jalnica, am descoperit vreo 2-3 carora chiar le merge mintea brici.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 9 2008, 09:09 PM
Post #20252

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Angel tu stii cel mai bine ce vrei, tu oricum esti sociabila si unde o sa te duci o sa-ti faci alti prieteni in caz ca te gandesti sa pleci. Si poti ramane si cu indienii prietena. Nus cand stress-ul e prea mare si te tot duc cu zaharelul luna asta marire, luna viitoare si tu mucesti nu freci menta la servici sa zici ca Noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc.
Te apuca nostalgia cu indienii, ai uitat-o pe matusa care ti-a frecat nervii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Anw daca pleci, cand pleci sa-i trimiti un mail matushei de sa te tina minte.
Stii cum e, un timp apele sunt linistite apoi iar vine un val de te apuca nervii si atunci zici Ufffffffff de ce nu m-am tirat de aici si de cele mai multe ori schimbarea e in bine nu-i in rau.

+Quote Post
lxn
post Jul 9 2008, 10:35 PM
Post #20253

Musafir

Va multumesc pentru urarile de succes, mi-au purtat noroc. Va anunt cu mandrie ca am terminat cu bine licenta, cu nota 10! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)

Sunt fericita, a mers bine discursul, mi-au pus si cateva intrebari, au zis ca "se vede dom'le ca e fata pasionata de ceea ce face" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Important e ca am scapat si ca am una bucata pereche de parinti mandrii si o droaie de lume ferice prin jurul meu. Drept recompensa, am fost si am mancat o inghetata huuuuge, yummy (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Szi, felicitari, iiiin sfarsit a venit ziua in care scapi de sefa si o sa fii si tu linistita!

+Quote Post
angeldust
post Jul 9 2008, 10:49 PM
Post #20254

Musafir

Wow felicitari lexie...that a girl!

Eu sunt f in ceata...paote ma puteti lamuri careva daca sunteti mai in tema.
Am inteles ca zilele astea americanii ar fi votat un "bill" prin care practic se incalca al 4-lea amendament din constitutie si prin care se permite guvernului sa supravegheze orice convorbire telefonica sau pe internet intre cetateni americani si cetateni din afara US. Toate astea fara sa aiba nevoie de nici un fel de acord din parte vreunei instante judecatoresti.
In plus....pentru ca toate chestiile astea s-au intamplat si pana acum, dar in ilegalitate...bill-ul ala le confera imunitate deplina tuturor companiilor de telecom care s-au supus cererilor guvernului.

Va rog sa ma lamuriti si pe mine dace e sau nu asa, ca eu nu sunt deloc la curent cu politica and stuff..dar stirea asta m-a lasat de-a dreptul masca. Could they be so stupid really? Ce fel de democratie mai e aia in care se intampla asa ceva? Chiar isi distrug de buna voie baza societatii si principiile care i-au definit ca natiune? Eu nu pot sa cred ca this is for real (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 9 2008, 11:21 PM
Post #20255

Musafir

Eu n-am auzit nimic azi, dar ei controleaza cu sarguinta de decenii convorbirile telefonice, mai ales cele cu strainatatea. Exista cuvinte-cheie la care se aude (se auzea mai bine spus, n-am mai facut de vreo 10 ani experimente dintr-astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) un pac chiar si stiai ca-ti este inregistrata convorbirea. Iar despre asa zisa democratie americana, de care poporul ala e atat de mandru... (IMG:style_emoticons/default/horse.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 9 2008, 11:28 PM
Post #20256

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

hai neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
inainte sa citesc ce a mai fost pe aici am venit sa ma laud ca am descoperit sosia lui Fanny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (fetele de pe topicul de intalnire stiu despre ce vb). tarararam, e o nemtoaica, se numeste Tekla Reuten si din pacate nu am vazut decat vreo 2 poze cu ea pe net, insa am recunoscut-o in seara asta cand m-am uitat la "In Bruges" (un film absolut demential, dar despre asta o sa scriu la topicul aferent).

gata, ma apuc sa citesc si ce mai e pe aici ca de cand am o viata sociala intensa (care include saritul corzii si spartul semintelor in fata blocului pana la 1 noaptea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - dar n-am lasat mizerie in urma noastra) cam rarut cu timpul de spart in figuri in spatiul virtual (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 9 2008, 11:36 PM
Post #20257

Musafir

Thekla Reuten-i olandeza, bre.
Punem si-o poza de-a ei, mie nu mi se pare asemanarea frapanta, dar eu compar numai doo fotografii (din pacate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )
(IMG:http://www.serienjunkies.de/news/eac19b44.jpg)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 9 2008, 11:40 PM
Post #20258

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu am vazut-o in film si mi s-a parut ca seamana destul de mult cu fanny a noastra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar poate vor mai vedea si alte fete filmul si isi vor da cu parerea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

oh doamne, am uitat s-o felicit pe Lex pentru nota de la licenta (IMG:style_emoticons/default/stupid.gif)
Bravo draguta (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 10 2008, 07:45 AM
Post #20259

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Congrats Lexie! si acum ce urmeaza?
aveam incredere in tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pe mine ma asteapta o noua zi agitata, ieri am bagat 12 ore cu o pauza de 15 min ca sa mananc. sper sa termin oarecum sapt asta ce e de facut, si de sapt viit sa reintru in normal.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
va doresc o zi buna girlies!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 10 2008, 08:02 AM
Post #20260

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Na-ti-o buna! Sosia mea e vedeta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In seara asta merg la magazinul de inchirieri sa vad daca gasesc filmul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In pozele de pe net nu mi se pare ca semanam.

Felicitari, Lexie! Acum se cere vacanta!
Felicitari si lui Szi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

LE: facut cercetari. Thekla, nu Tekla e numele. site-ul ei propriu si personal: Thekla Reuten

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2024 2025 2026 2027 2028 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 05:44 AM