IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2025 2026 2027 2028 2029 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jul 10 2008, 08:24 AM
Post #20261

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Multumesc pentru sustinerea voastra! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Lexie, felicitari!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 10 2008, 08:31 AM
Post #20262

Musafir

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nu pe Thekla asta o aveam eu in cap cand am zis ca Fanny imi aduce aminte de ceva actrita or smth. Nici eu nu stiu pe cine aveam in cap, creca pur si simplu era all in my head (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Kalua, ca americanii faceau asta deja backdoors e una, dar ca acum vor sa faca legala toata treaba e cu totul altceva. I mean, stai sa te intrebi what's next...? Daca s-ar vota la noi o lege din asta eu as fi revoltata la maxim, as iesi in strada, l-as impusca pe ala care a propus-o, as fi in stare de multe lucruri rele (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Dar americanii idioti, de cand cu 9/11, e suficient sa auda cuvintele "lupta impotriva terorismului" ca sa voteze orice. Sa fim seriosi, obezitatea omoara intr-un an mai multi americani decat au omorat teroristii pe 9/11, dar cu toate astea nimeni nu ar vota vreo lege impotriva fast-foodurilor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 10 2008, 08:44 AM
Post #20263

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Angel, cred ca despre asta vorbesti. NY Times

Sau...
Decizie istorică īn Statele Unite! Congresul american a aprobat ascultarea telefoanelor fără mandat din partea unui judecător. Controversata lege a fost vehement contestată de apărătorii drepturilor civile, iar dezbaterile au durat mai mult de un an de zile. Ascultarea convorbirilor şi comunicaţiilor electronice fără mandat din partea unui judecător a ieşit la iveală īn decembrie 2005 şi a provocat un imens scandal īn Statele Unite.

Serviciile secrete americane au fost autorizate chiar de preşedintele George W. Bush sa facă astfel de interceptări, pentru a lupta mai eficient īmpotriva terorismului. După luni de controverse, Casa Albă a avansat īn 2007 un proiect de lege prin care īncerca să legifereze aceste acţiuni ale serviciilor secrete. Īn pofida opoziţiei democraţilor, majoritari īn Congres, dar şi a organizaţiilor pentru apărarea drepturilor civile, documentul a fost aprobat de Camera Reprezentanţilor īn acest an.

Miercuri, şi Senatul american şi-a dat acordul pe textul de lege, cu 69 de voturi pentru şi 28 īmpotrivă. Preşedintele George W. Bush a anunţat ca va promulga legea imediat. Controversatul text, aprobat chiar şi de candidatul democrat la preşedinţie, Barack Obama, reprezintă rezultatul unui compromis īntre Casa Albă şi Congresul american.

Sursa: Realitatea TV

+Quote Post
angeldust
post Jul 10 2008, 09:08 AM
Post #20264

Musafir

Goshhh!! Deci e adevarat! Si Obama a votat pentru? Halal!
Ganditi-va la implicatii. Acu vor asculta in voie orice au ei chef. Sa presupunem ca cineva ar descoperi niste chestii f importante despre Bush sa zicem si ar dori sa le faca publice. In conditiile astea probabil ca ar fi interceptat din timp, manipulat si presat sa taca din gura si nimic in veci nu ar mai iesi la iveala.
Mi-e sila! Americani prosti. Bine ca si-au impuscat presedintii care le doreau binele, pe Bush nu se gandeste nimeni sa il impuste oare? God knows ca eu l-as sustine pe ala care s-ar hotari sa faca treaba asta! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 10 2008, 09:14 AM
Post #20265

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cand ai timp citeste si articolul din NY Times. S-au batut cu pumnul in piept ca apara drepturile civile ale americanilor si sansa de a trai in siguranta. Un senator s-a apucat chiar sa faca glume ca oamenii n-au de ce sa se teama decat daca au pe "speed dial" vreun membru al Qaeda. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

PS: Hillary a votat impotriva legii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 10 2008, 09:25 AM
Post #20266

Musafir

Angelu', zau daca pricep de ce te agiti atat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In tara aia si-asa taie si spanzura fiecare cu lobby sau cat de cat putere cum, ce si cand vrea. Asta se intampla si inainte de 9/11, ce sa mai vorbim de dupa. Pe baza fricii oamenilor se pot infaptui si cele mai perverse planuri.

Am citit o carte tare simpatica despre America (scrisa inainte de 9/11) de-un american care a trait 30 de ani in Anglia, apoi s-a intors acasa, patriot el, dar analizand totul la rece. Si zicea pe undeva ca el nu crede ca americanii sunt nativ mai prosti decat celelalte popoare, numai ca au dezavantajul ca li se preia ganditul de la inceputul vietii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 10 2008, 10:10 AM
Post #20267

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Lexie congrats, bravo tie.
Pe undeva sa stii ca asa e Kalua. Eu am o "prietena" plecata acolo, nu sclipea ea de inteligenta nici inainte da' acum a devenit si snoaba, o combinatie de nesuportat, asa i-am dat cu flit, i-am zis a lui meu sot ca de asta sa nu mai aud.
Si mai am o cunostiinta care lucreaza la Pepsi reprezentant pe zona si zicea ca americanii vroiau sa-i puna sa lucreze pe proceduri a.i. sa fie usor de inlocuit si sa n-aiba prea mari pretentii financiare.

+Quote Post
Roxana_
post Jul 10 2008, 10:22 AM
Post #20268

Musafir

Lex, bravo (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) M-am tot gandit aseara la tine si m-am trezit sa te sun, dar era prea tarziu.
Angelu' mama, lasa-i incolo pe americani, ca asa-s croiti ei de la mama natura. Inca o data ma felicit ca n-am luat decizia de a emigra intr-acolo.
Albi, spor la trebi. Si eu am ceva de terminat azi, dar nu prea pot din cauza telefoanelor care suna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
angeldust
post Jul 10 2008, 10:35 AM
Post #20269

Musafir

Ma agit atat pentru ca teoretic e o chestie care ma afecteaza. Pai nu vorbesc eu de la lucru in State in fiecare zi? Legea aia le da dreptul sa imi intercepteze conversatiile? Of course, practic nu vad cum m-ar putea afecta, dar pur si simplu ca si idee, mi se pare revoltator. Cu ce drept iau americanii hotarari care afecteaza si alte natii? Se creeaza un precedent. Maine poimaine vor fi acceptate si ca proba in instanta chestiile alea inregistrate si de acolo pana la un haos controlat nu mai e decat un pas.

+Quote Post
kalua
post Jul 10 2008, 10:47 AM
Post #20270

Musafir

De parca nu s-au amestecat muuuuult mai gros in alte state... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pentru democratia mondiala! (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2025 2026 2027 2028 2029 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 05:12 AM