![]() ![]() |
| angeldust |
Jul 10 2008, 10:58 AM
|
|
Musafir |
Pai si pe principiul asta ca "asa a fost si pana acum..oricum au facut lucruri mult mai rele...etc" ar insemna ca nu ar trebui sa nu ne mai revolte nimic, sa inghitim orice in ideea ca oricum nu avem ce face? Macar vreau sa ma agit, sa agit spiritele, chit ca nu rezolv nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
Jul 10 2008, 11:01 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
ioo am o problema de alt ordin... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sa ziceeem hormonal...
nu ma mai inteleg cu ei! alearga dom'le! cred ca e din cauza perioadei lunare... sa nu credeti ca din cauza ca mai am o luna si ajung acasa si imi sta gandul numai la patutul ala moale si bun cu ubu gol in el... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 10 2008, 01:51 PM
|
|
Musafir |
angelu', taman impotrica Congresului American vrei sa faci tu ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Iaca ce dilema am eu: daca sa ma duc sambata, cu fiica-mea (evtl. il car si pe tata dupa noi) la Goal for Africa, vin o gramada de fotbalisti celebri de la cluburi diferite. In plus eu n-am fost niciodata la nou stadion. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
|
Jul 10 2008, 03:06 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
doar sa va salut, n-am timp sa va citesc acus dar recuperez.
ce-mi vazura ochiiii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Doamne ce de locuri frumoase exista pe lumea asta. Am sa scriu la topicul cu Canada, sa pun si poze dar in w-end. Vazut balene ucigase (orci), plimbat cu barca pe ocean cu muntii inzapeziti pe post de strajeri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , vazut focile cu burta la soare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Jul 10 2008, 03:21 PM
|
|
Musafir |
A venit Cleooo! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Ce fain suna povestile tale, astept sa ne povestesti mai multe cand ai timp. Eu ti-am simtit lipsa pe aici. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Kalua...sa mergi sau sa nu mergi..vezi si tu cum te trezesti in dimineata respectiva...sau trebuie planuit mai inainte?? Noi am vrea sa mergem in weekend la un fel de car extravaganza cu masini mai vechi, insa sambata se anunta vreme de cacao, asa ca poate duminica. |
|
|
|
Jul 10 2008, 03:28 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Woaaa! Cleo! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Kalua, ce ai de pierdut? Du-te si distreaza-te! |
|
|
|
Jul 10 2008, 03:28 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Felicitari Lexie! |
|
|
|
| angeldust |
Jul 10 2008, 03:37 PM
|
|
Musafir |
Dupa o saptamana in care am crezut ca imi explodeaza capul, azi am avut in sfarsit o zi foarte relaxanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mult de munca, dar munca din aia care nu prea iti solicita creierul...am creat niste drafturi, niste xls-uri...ma simt f odihnita psihic. As avea nevoie de mai multe zile din astea.
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 10 2008, 03:38 PM
|
|
Musafir |
Bine ai revenit Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si io i-am simtit lipsa.
Am vazut in Tenerife un show cu orcha ocean, dar cred ca-i super sa le fi vazut in mediul lor natural. |
|
|
|
Jul 10 2008, 03:40 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Angel, ma bucur ca te-ai mai relaxat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 04:33 AM |
|
|