IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2028 2029 2030 2031 2032 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Jul 10 2008, 04:37 PM
Post #20291

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxi asta-i destrabalare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar iau si eu ce-o sa fac acu?

Sa va povestesc o faza hazlie. Printre altele am intrat si noi (prietena mea din liceu si io ) ca fetele prin magazine si hai sa ne probam cu una alta. Aveam oglinzi pe toti peretii. Iesim noi de-acolo cam bosumflate ea de colo "cam necrutatoare oglinzile astea" eu razand-ranjind "eu imi trageam niste nadragi si-mi vand fundul in oglinda cu celulita de sub el. WTF is THAT???? ' (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ca-mi venea sa strig 'stingeti lumina cat ma schimb' ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .... deci clar o sedinta de masaj si pe urma pauza nu ajuta la nimic. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...noroc ca-n haine-s subtirica si cocheta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

anjel si eu vreau sa vad vreo balena in filmulete mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sper s-o si gasesc. cam neinspirat a fost Tolkien cu orcile lui (numele) si eu fix la aia ma gandeam de cate ori spunea ghidul "the orcas"
Oricum ele-s numite balene ucigase pt ca mananca pana la 150kg de somon pe zi si pescarii le-au botezat asa.
O mama orca ajunge de marimea unui autobuz, 9 tone .
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Jul 10 2008, 04:50 PM
Post #20292

Musafir

Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oglinzile astea din magazine mai mult rau fac decat bine, pentru ca nu-ti mai vine a cumperi nimic cand vezi cum arati din spate! Am patit-o si eu! Pe aici mai demult am vazut cabine de probat comune, adica numai pentru femei, dar era o singura camera mare cu banci si oglinzi! Eu nu m-as proba in asa ceva, nu ca as fi eu rusinoasa tare, dar nu poti sa te fatzai acolo cum vrei!

+Quote Post
lxn
post Jul 10 2008, 05:13 PM
Post #20293

Musafir

Multumesc pentru felicitari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numai intr-o felicitare o tin de ieri, stiu ca poate nu-mi va folosit foarte tare in viitor ca am luat 10 la licenta, dar eu ma bucur de nota si e un examen in plus trecut cu brio (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

In viitor urmeaza o vacanta, asa cum spunea Fanny, si apoi am doua variante: ori pun in aplicare una dintre ideile pe care le am, pe cea mai viabila, si-mi fac o afacere, ori ma angajez. Sper din suflet la prima varianta, dar numai Dumnezeu stie ce va fi...

Roxi, la multi ani inca o data! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)

Cleo, bine ai revenit!

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 10 2008, 09:09 PM
Post #20294

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

hey, seara buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 10 2008, 09:13 PM
Post #20295

Musafir

Am venit de la minunata serbare de vara, de necrezut ce-au facut astia cu noi. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cladirea e la o strada principala si pitrecerea a avut loc in fata cladirii, la strada. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mancarea: salatele, antipasti, ma rog, toate chestiile astea foarte bune (facute de tipul de la cantina si el gateste foarte bine). Au adus si cateva barbeque-uri si au pus un copchil de-asta cu aere de checker sa friga carnuri si alte chestii, rezultatul: carnea talpa, calamarii nefacuti, crevetii tari-tari. Au avut si o gramada de prajituri (dintre care si doua cheese cake-uri diferite),dar niciuna n-a fost pe placul meu. Muzica: catastrofa catastrofelor, dar tare.
Dupa 3 ore si ceva de chin mi-am pus palma-n fund si-am venit acasa.

+Quote Post
Cindy
post Jul 10 2008, 10:48 PM
Post #20296

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, cica si la noi au fost interceptate telefoanele, in tipul summit-ului NATO. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mie mi se pare clar o incalcare a ceea ce inseamna democratie!

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 11 2008, 07:37 AM
Post #20297

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Fetelor, ieri m-am destrabalat. A fost ziua a doi colegi si am baut bere, iar acum imi cam iese pe nas (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi promit (a cata oara? ) ca nu mai beau! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Ma duc sa vad cu ce ma dreg...

+Quote Post
Philia
post Jul 11 2008, 07:38 AM
Post #20298

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!

+Quote Post
Fanny
post Jul 11 2008, 08:05 AM
Post #20299

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Hiello! E vineri. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 11 2008, 08:07 AM
Post #20300

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

neata!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
sunt atat de obosita ca-mi vine sa plang. nici nu pot sa ma uit la monitor ca lacrimez. nu ma mai ajuta nici mama ochelarilor!
da azi sa mor daca mai stau pana la 7 aici! bag picioarele in firma lor! io nu mai pot!
maine vegetez cu ochii in tavan..
o zi buna iubitele!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2028 2029 2030 2031 2032 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 02:59 AM