![]() ![]() |
| happyCat |
Jul 11 2008, 12:40 PM
|
|
Musafir |
Maat, eu cred ca majoritatea oamenilor din ziua de azi au probleme cu digestia. Nici nu ma mir, cu mancarea din ziua de azi cu tot felul de adaosuri. Eu cand am arsuri la stomac iau Rennie, sunt niste tablete care se mesteca, mantolate, care calmeaza acidul din stomac.
Parca bicarbonatul era iara bun de luat pentru acid la stomac, insa eu nu l-am incercat nu stiu cum se ia. |
|
|
|
| lxn |
Jul 11 2008, 12:49 PM
|
|
Musafir |
Maat, sa stii ca si eu am uneori probleme cu vinetele, desi imi place foarte mult salata de vinete, se intampla sa evit sa mananc, mai ales seara.
Ar fi bine sa iei o Ranitidina inainte sa mananci ceva ce stii ca ar putea sa-ti provoace neplaceri. Pentru arsuri, mai sunt bune Dicarbocalm si Malox. Sper sa se rezolve si problemele cu artita, si cu stomacul, si sa te ocoleasca belelele ca ai facut colectie in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 11 2008, 01:04 PM
|
|
Musafir |
Ziua buna gagici.
Di, vinetele sunt f grele pentru stomac. Sunt ele bune la gust, dar dup-aia nu te simti bine. Ai grija de tine. Eu am petrecut aseara pana tarziu si m-am simtit minunat. Am fost 24 in total si nimeni nu s-a plictisit. Toate mi-au mers la inima: prieteni, flori, cadouri, tort. |
|
|
|
Jul 11 2008, 01:09 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Di, ai putea incerca sa amesteci vinetele cu putin dovlecel fiert, nu schimba gustul si salata va fi un pic mai usoara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu asa faceam acum vreo 2 ani cand mi-au gresit Medlife-ul analizele si o saptamana am crezut ca am hepatita si nu stiam ce sa mai mananc sa nu-mi cada greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de cand am repetat analizele si am vazut ca eram sanatoasa tun nu m-am mai complicat cu dovlecei, lenea e mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jul 11 2008, 01:15 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Stiu cum se face sa nu cada greu, dar mi-a fost lene: dupa ce sint curatate, de dau in clocot in apa cu putina sare; apa ramasa e neagra-neagra... cind fac asa, nu am nimica.... sau se poate sa nu fi fost de la vinete ci de la tofu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) acum am mincat putin tofu cu rosii si vaz ca iar ma ia... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
Jul 11 2008, 01:17 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Lexica, hop si eu cam tarziu, felicitari pentru licenta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Imi amintesc si eu cand am dat, inainte de licenta abia asteptam sa scap de ea si sa ma distrez, iar dupa ce am scapat cu bine o luna m-am simtit ca o planta, parca nu-mi gaseam scopul in viata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Un an de stres si dintr-o data nimic, e intr-adevar un sentiment ciudat. Si in scurt timp, de disperare, m-am inscris la un master care de fapt nu era ce imi doream
Maat, sa stii ca am auzit si eu de la persoane cu probleme de stomac ca nu prea tolereza vinetele. Mie imi plac mult si n-am avut probleme niciodata...de fapt eu habar n-am ce sunt durerile de stomac, desi ani de zile l-am chinuit ingrozitor, ii dadeam numai tutun pana pe la 4 dupa-amiaza . De Malox am auzit si eu ca ar fi bune pentru arsuri |
|
|
|
Jul 11 2008, 02:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
cand ai arsuri te simti si balonat asa?
io iau triferment sau bicarbonat. cu bicarbonatul... eu iau intr-o lingurita bicarbonat si il inghit cu apa pur si simplu! si dupa aia ragai 3 ore in continuu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si trece. si eu am dat la master dupa licenta si acum am ramas repetenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trebuia sa o fac si pe asta ca sa simt ca am studiat mai bine de juma' din viata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) back to work! daca va spun ca plang in fata monitorului ma credeti? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jul 11 2008, 02:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Fetelor, daca vroiati sa stiti cum se termina Tarziu, s-a pus pe site.
|
|
|
|
Jul 11 2008, 02:34 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Why Szi, whyyyy?? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Imi vine sa plang acum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Jul 11 2008, 02:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Undi bre?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 01:39 AM |
|
|