IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2031 2032 2033 2034 2035 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Jul 11 2008, 02:47 PM
Post #20321

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

servus girlies.

nu-mi dau seama daca sinteti vesele sau triste (IAR (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

albi de ce plangi?
lxn felicitari. welcome to real life (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

aseara am mai sortat din poze ma pregatesc sa vi le arat am gasit si ceva balene printre filmulete asa ca o sa le pun pe youtube...deci fiecare cu ce-l doare dupa cum vedeti.

Maat ai MARE nevoie de vacanta. Undeva fara telefoaen, TV, ceva carti care-ti plac, aer curat, plimbari in natura, mancare sanatoasa ... and all that jazz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

w-end placut. la mine de-abia incepe vinerea
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jul 11 2008, 02:54 PM
Post #20322

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Ca ma ustura ochii de la monitor! si am si ochelari speciali pt calc! dar in rest e bine!
Sssszzz!! da mama un link aci ca nu am timp sa caut! si chiar daca as avea nu as sti unde. ca io-s virgina in ale site-ului! Maat m-a bunghit de mult!
multumesc anticipat! cu respect, baz!

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 11 2008, 02:56 PM
Post #20323

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Uite, ici:

click

Altheea, e doar o poveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau si tu esti de-a mea, plangi la filme? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jul 11 2008, 03:03 PM
Post #20324

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

acum, la cat de sensibiloasa sunt, plang si la reclame! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar ma asteptam la un final trist.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 11 2008, 03:06 PM
Post #20325

V.I.P.

Sa ne luam de mana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu plang si la comedii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 11 2008, 03:09 PM
Post #20326

moderator

Altheea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

in rest si eu ma inlacrimez destul de des la filme. deh! fete. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 11 2008, 03:13 PM
Post #20327

Musafir

E, si eu plang la MASH. Si la stiri. Si la o gramada de prostii mai nou.

Lxn, felicitari!!! Bucura-te de vacanta cat mai ai ca apoi urmeaza 40 de ani de munca 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si cu un concediu de 21 de zile pe an. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ce draguta sunt! Sa ma pupe mama de scumpa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 11 2008, 03:50 PM
Post #20328

Musafir

Si eu plang de rup batistele la toate celea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si culmea e ca Mr. kalua, mascul-mascul din fire, se mai aseaza si el cateodata la "un film de muieri" si ma boscorodeste la urma pe mine ca a si pierdut timpul cu filmul si ca l-au dat si lacrimile la final. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Angelus, am stat azi multisor de vorba cu guru-ul de la consiliul muncii, tipul fiind de la IT de fapt. Si firma noastra tot de-un concern american apartine si a zis ca tot vine cate-un e-mail din America sa salveze inbox-ul unei persoane anume din cauza unui proces. Si astia fac, dar cand vine americanul si zice sa le trimita inboxul, nemtii striga-n cor: ciuciu!, du-te matale si fa rost de o hartie de la un tribunal nemtesc ca avem voie sa ti-o dam si atunci o facem. Si binenteles ca nu mai vor nici un Inbox, nimic, ca-i o pierdere mare de timp si bani pana se duc la un tribunal de-al lor, ala la consulatul nemtesc, consulatul nemtesc trimite cererea la un tribunal german... Asa ca oricat ar fi ei de americani cu tot cu legile lor, daca tara in care esti tu are alte legi, astea sunt respectate.

+Quote Post
Cleo
post Jul 11 2008, 03:58 PM
Post #20329

moderator

asa-i kalua si asa mi se pare normal.
exceptand faptul in care ai imunitate diplomatica toti muritorii de rand, fie ei si americani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , trebuie sa se supuna legilor din tara in care "presteaza"

in concluzie, sintem niste bocitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si mr Cleo e un sensibil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 11 2008, 03:59 PM
Post #20330

V.I.P.

Kalua, tare faza cu sotul tau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2031 2032 2033 2034 2035 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 01:08 AM