IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2032 2033 2034 2035 2036 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Jul 11 2008, 04:18 PM
Post #20331

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

am bocit ca o nebuna in baie si am dat vina pe monitor pt ochii umflati de dupa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si m-au sunat aia cu calc si mi-au zis ca calc e facut in asa fel incat pot sa utilizez doar vista pe el.
acum imi iar sa plang pentru ca platesc o licenta pe care o aveam din start. or sa ma usureze de cel puin 100 euro.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si cred ca si oboseala isi spune cuvantul ca tare mi-s sensibiloassa azi si eu... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si nu mai am putere sa fac nimic la munca....
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 11 2008, 04:30 PM
Post #20332

Musafir

albi (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Am prins finalul de la Love Story acum, film pe care l-am vazut de nenumarate ori, si cartea am citit-o de nu stiu cate ori in 3 limbi. Si scriu aici si bocesc si-mi mai suflu nasul din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jul 11 2008, 04:42 PM
Post #20333

Musafir

kalua (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) eu te consolez pe tine, tu pe albi si asa mai departe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ultimul film la care am plans a fost Pan's Labyrinth, imi venea sa bocesc de-a dreptul, asa m-a impresionat filmul ala! De atunci am mai vazut alte filme la care mi-a mai dat cate o lacrima, chiar si la Mamma Mia aseara.

Aici ploua torential...ihaaaaa...asa imi place cand toarna cu galeata, decat sa ploua maruntel zile in sir! Si in weekendul asta e un festival de muzica aproape de noi, ii zice T in the Park si e un fel de Glastonbury. O sa fie o mare baie de noroi!!! hihi

+Quote Post
Fanny
post Jul 11 2008, 04:45 PM
Post #20334

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu am pus Love Story la index. L-am vazut de trei ori si de fiecare data am plans ore fara oprire.
Din fericire, "Tarziu" al lui Szi m-a prins acoperita. Am citit despre reactiile voastre si m-am pregatit pentru ce-i mai rau sa nu bocesc. Nu de alta, dar la birou as starni senzatie plangand din senin. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jul 11 2008, 04:46 PM
Post #20335

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Eu cand vreau sa trag niste bocete adevarate imi bag La rascurce de vanturi, ala vechi, din '39. Sau iau cartea. Succes garantat!
Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , exact faza asta cu cabina de proba am patit-o eu ieri la shopping, nu-mi venea sa cred ce vad! Numai gropite am! Si eu habar n-aveam, ca inca nu mi-am pus nici o oglinda serioasa acasa si demult nu m-am mai vazut in toata splendoarea mea. Chiar ca ma apuca bocetele acu'

+Quote Post
rozy
post Jul 11 2008, 04:59 PM
Post #20336

Musafir

si eu tare mi-s deprimata.crek e de la lipsa de ocupatie...am senzatia ca trece viata pe langa mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 11 2008, 04:59 PM
Post #20337

Musafir

La noi in 36 de grade, dar de maine se racoreste. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

walpurgica, mai am o idee contra plictiselii: invinti niste oameni la o cina cu 3-4-5-6 feluri. Si esti ocupata cateva zile: ce faci, cum te organizezi, ce decoratie faci pe masa etc.

+Quote Post
Cleo
post Jul 11 2008, 05:30 PM
Post #20338

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Althe durere cu oglinzile astea cin' le-o fi inventat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

apropo hai sa va scriu aici ca tot sineti grupate, o firma grozava pt haine sport desi-s destul de piperate la pret este Lululemon isi merita toti banii
din pacate acum vad ca mai mult in America de Nord sint prezenti insa ca un info in caz ca ajungeti prin zonele listate
prietenii mei care au produsele lor sint FOARTE incantati de caliltte. Eu mi-am luat o geanta sac de care-s tare indragostita. V-o arat zilele astea la locul cu pricina

Kari din pacate cred ca sintem printre singurele gurmande de pe forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (acum astept s afiu cotrazisa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

+Quote Post
angeldust
post Jul 11 2008, 05:31 PM
Post #20339

Musafir

eu sunt f happy....poate o sa ma credeti magarita dar nah... Trebuiau sa vina la mine in weekend o prietena de la Bucale cu prietenu ei. N-am mai vazut-o de vreo 3 ani pe gagica, adevaru e ca as fi vrut f tare sa o vad, dar parca asa nu aveam chef de musafiri...mai ales ca venea cu prietenul ei pe care nu il cunosc deloc. Si azi m-au anuntat ca change of plans si nu mai vine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si io ma simt asa f relaxata din acest motiv. Weekendul asta chiar mi-am propus sa ma uit la cai verzi pe pereti si sa meditez la nemurirea sufletului.
Nici macar invitatiile unori prietene la ceva hawaian party cu destrabalari nu ma tenteaza deloc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) tot ce imi doresc este sa shad si sa cujet. Am zis!

+Quote Post
Philia
post Jul 11 2008, 05:36 PM
Post #20340

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Boci si eu la articolul lui Szi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ma asteptam la un final trist, dar nu chiar asa (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Azi la practica a fost (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2032 2033 2034 2035 2036 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 12:33 AM