IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2034 2035 2036 2037 2038 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jul 11 2008, 08:13 PM
Post #20351

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Si eu sunt tot aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 11 2008, 08:16 PM
Post #20352

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... si eu sint umflata de la pepenele galben...

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 11 2008, 08:23 PM
Post #20353

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

stiu ca si tu esti tot o simona (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Di, e bine ca ai pepene galben, eu am cumparat de vreo doua ori anul asta pepene galben de la gima si avea gust de esenta de rom.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 11 2008, 08:31 PM
Post #20354

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu fusei la aerobic dupa ce am mancat juma' de ciocolata Milka si cam mult pepene galben in seara asta da' am zis sa nu mai mananc nik altceva. Azi am intrecut masura cu mancatul, habar n-am ce am avut.
Angel si eu mai fac din astea da' am un var la Iasi care ma seaca da' rau, ma suna si imi povesteste tot felul de avioane si numa' ce-mi vine sa-i inchid telefonul, ultima oara a zis ca poate vin pana in Brasov si eu i-am zis ca n-am unde sa-i pun sa doarma el cu nevasta-sa, ca n-avem decat 2 paturi ocupate in casa.
Cat eram copil aveam la musafiri, mi-e imi placea sa avem musafiri, acu' nu-mi mai place, numa' cand ma gandesc ca tre' sa gatesc mai mult mi se taie pofta de musafiri.

+Quote Post
angeldust
post Jul 11 2008, 08:37 PM
Post #20355

Musafir

Apropo de pepenele galben...muream dupa el in alti ani, mancam pana plezneam. Anul asta am luat de 2 ori...ultima oara acu cateva zile, am mancat o feliuta si in rest se strica acolo in frigider (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si parca nu mai poci manca nimic pe caldura asta...beau numa sucuri si fumez, merit bataie

+Quote Post
lxn
post Jul 11 2008, 08:41 PM
Post #20356

Musafir

Bine ca ai spus-o singura si nu ne-ai lasat pe noi (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Pune mana si man'ca, macar fructe daca nu alte minunatii!

Eu am mancat iaurt Tnuva cu pepene galben (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Gust de pepene galben are, dar bucatile din el seamana la densitate si la cum pocnesc in gura ((IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) cu ananasul. Au si cu pepene rosu, ala e mai fara aroma, dar sunt bune, merg de vara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 11 2008, 08:44 PM
Post #20357

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

seara pepenelui galben
mie nu-mi place. asa cu sila si cu noduri pot sa-l inghit altfel ... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 11 2008, 08:45 PM
Post #20358

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

(IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
numai eu am bagat ca balena o pizza la pranz :|

+Quote Post
albinuza
post Jul 11 2008, 08:48 PM
Post #20359

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

io nu am mancat nik in seara asta, pentru ca am net. si sunt ocupata acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
as vrea sa ma ridic de pe scaun, si nu pot

aaa si mi-a zis colegu de ap. acu ca cica poa' sa-mi explodeze bateria de la laptop in fata. si acum mi-e frica de el (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 11 2008, 09:03 PM
Post #20360

Musafir

Sa stiti ca m-am simtit vinovata si mi-am facut acu niste ochiuri de oua cu branza si rosii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine...ca am mai mancat la pranz o clatita mare cu tot felul de sunculite, ciuperci si smantana care a fost yummy dar in rest nimic. Stiu ca unii manca si mai putin de atat intr-o zi...dar pentru mine asta inseamna ca am facut foamea.

Hai mah albi cum sa iti explodeze bateria de la lap in fata? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai daca e asa...poa sa iti pice si o caramida in cap de pe un bloc si sa mori (fapt care dealtfel chiar s-a intamplat de-adevaratelea anu trecut in Timisoara :|) . It's a sick sad world (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2034 2035 2036 2037 2038 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 11:24 PM