![]() ![]() |
| kalua |
Jul 11 2008, 09:13 PM
|
|
Musafir |
Si-a facut si fiica-mea oua cu sunca fiarta, cascaval si niste rosioare, si le-a presarat cu patrunjel verde pe farfurie, aratau yummy. Su dupa ce-a luat doua furculite din ele a reusit sa tranteasca farfuria pe jos, binenteles cu ouale in jos. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Le-a cules si i le-a dat pisicii.
Mie-mi place pepenele galben, dar numai in combinatie cu San Daniele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jul 11 2008, 09:22 PM
|
|
Musafir |
Szi, whyyyy? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ca sa simt finalul, am recitit toata povestea, e foarte frumoasa, dar asa de trista. Nu poti sa continui, sa spui ca a glumit Iulia ca sa il aduca langa ea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sick joke, i know, dar e trist (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Me sad (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Jul 11 2008, 09:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
da pai si eu am citit de la tarziu 4 in sus. ca nu mai stiam. trist oricum. si o fi ea poveste, dar stai si te gandesti ca se intampla... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 11 2008, 09:59 PM
|
|
Musafir |
Eu cred ca pun mana si-mi fac un ceai. Sau un ceainic intreg. Chiar mi-e pofta.
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 11 2008, 10:02 PM
|
|
Musafir |
fetelor, care stiti ceva despre promotia aceea cu "Vino cu salariul la ING?" ca eu am vazut doar in treacat reclama, nici nu am apucat sa depistez pentru ce e? Depozite sau credite? Si pe net culmea nu gasesc nimic relevant :|
L.E...am gasit...au bagat la ei pe site, azi probabil ca ieri m-am uitat si nu era (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jul 11 2008, 10:08 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Angelu' io la ING am un card, pe care am de 3 oori salriul. eposibil sa fiu vb despre asta. nu stiu despre ce vb c anu vad reclamele din ro aici.
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 11 2008, 10:15 PM
|
|
Musafir |
e vorba de un cont curent care are o dobanda maricica (8%). Cu toate astea, daca iei in calcul taxa de administrare cont + taxa de intretinere card + comisioane de retragere...nu prea se merita, decat daca iti convingi angajatorul sa schimbe banca cu care lucreaza si sa iti vireze salariul direct in contul ING. Ceea ce in cazul meu sansele sunt 0, ca ai mei lucreaza cu BRD pe motiv de pile si relatii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Albi aia despre ce zici tu pare a fi o descoperire de card, care se poate face cam oriunde nu numai la ING, in limita a 2-3 salarii in functie de banca. |
|
|
|
Jul 11 2008, 10:21 PM
|
|
|
daaa eu ceva de genul am, dar salariul nu mi se varsa la ing pe card. adica nu ave aimportanta.
acu cand ajung acasa vreau sa merg cu fluturasii de la salriul actual. ca dac primesc de 3 ori salariul asta ar fi o treba, nu stiu ce sa-ti spun, decat ca-mi cer scuze pt cum tastez, datorita calc. aa scuze...pt greselile gramaticale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jul 11 2008, 10:27 PM
|
|
Musafir |
Da albi ii primesti, dar MARE grija...va trebui sa ii dai inapoi cu dobanda!!! 19, 75% pe an mai exact. Si trebuie sa dai inapoi minim 5% lunar din suma utilizata dar nu mai putin de 50 lei.
Ca doar nu crezi ca ei is prosti sa ti-i faca asa cadou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asta e practic o invarteala de a lor prin care cardul tau de debit devine card de credit. Ca doar tre sa se obisnuiasca si romanu cu cardu de credit, sa ajungem ca americanii sa stam cu banii proprii in cont frumusel si sa cheltuim de pe cardurile de credit, sa avem ce plati la fee-uri si dobanzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 11 2008, 10:29 PM
|
|
Musafir |
angelu', adica firma la care lucrezi te pune sa-ti faci cont la ce banca vrea ea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 10:39 PM |
|
|