![]() ![]() |
| angeldust |
Jul 11 2008, 10:31 PM
|
|
Musafir |
dap kalua. Fucking fair nu?
|
|
|
|
| kalua |
Jul 11 2008, 10:37 PM
|
|
Musafir |
Doamne fereste si pazeste! N-am mai auzit de modelul asta pana acum.
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 11 2008, 10:41 PM
|
|
Musafir |
Pai au ei ceva invarteli fireste....noua ne-au motivat ca vezi doamne, avand in vedere ca ni se vireaza banii din state si ca au mai avut probleme cu alte banci ...aici au pile si o sa primim mereu banii la timp, nu o sa fie probleme (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Gargara
|
|
|
|
Jul 11 2008, 10:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
da, asa era si unde munceam eu in braila.da tre sa dau inapoi. da macar stiu ca am de unde sa ii am, fara sa ma invart prin banci dupa credite.
si din aia 50 ron, daca rata e mai mica, imediat dupa ce i-am depus pot sa scot iar. mie mi-a convenit. eu in momentul de fata pot sa ma utilizez de 24 mil fara sa am chinui.si daca-mi iese treaba cu leafa actuala, o sa pot sa pot sa ma utilizez de 300 euro (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 11 2008, 10:50 PM
|
|
Musafir |
Kalua, aici angajatorii le fac carduri de salarii angajatilor la banca cu care ei au relatii financiare, adica care le administreaza conturile si care efectueaza pentru ei incasari/plati/imprumuturi etc. Si noi avem tot la BRD, ca-s francezi. Al meu sot a avut si el la BRD, dar compania a luat decizia sa renunte si-au ales ING. Mi se par mult mai siguri si au produse f atractive.
Noi azi am ramas fara net, asa c-am plecat si eu la program acasa, ca n-aveam ce face. Am bocit si eu un picut asta-seara, cand am vazut secvente din spectacolul pentru Anca Parghel. Lotte, se duce la Judas. Apropo, ia sa pun eu niste poze pe grup de la party-ul de aseara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
|
| angeldust |
Jul 11 2008, 10:56 PM
|
|
Musafir |
Eu recomand oricui sa foloseasca sistemul asta doar ca ultima ultima optiune. Pentru ca nu e niciodata un sistem in care tu castigi, ci in care banca e cea care castiga always si fireste. Daca as fi in situatia sa am nevoie disperata de bani as apela la orice mijloace (de la imprumut de la prieteni pana la milogeala pe la parinti) orice numa sa nu iau credit.
Simt ca tampesc cand vad ca romanu de rand face credit sa isi ia un televizor mai mare sau isi ia masina de spalat in rate (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pur si simplu refuz sa inteleg asa ceva. Am inteles ca si Isarescu era deunazi ingrijorat de chestia asta. Felul in care se dau creditele la noi, cu adeverinte de salariu pe care angajatorul trece ce suma vrei tu este f periculos si pentru bancile care il acorda (dar care ca sa faca profit inchid ochii si chiar incurajeaza si pe ofiterul de credite sa inchida ochii - stiu asta din surse sigure)....iar in ultima instanta este periculos pentru economie - uitati-va la americani ca sa va faceti o idee unde se poate ajunge. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca pe tine ca om care ai luat un credit chestia asta te leaga de glie. Toate creditele au o perioada MINIMA de creditare....adica nu poti sa te duci sa il achiti mai repede decat au ei chef si chiar si dupa perioada aceea minima, comisioanele si taxele daca vrei sa il platesti mai repede te determina sa vrei sa renunti. Asa ca daca faceti credite, faceti-le in cunostinta de cauza, sa stiti in ce va bagati. |
|
|
|
Jul 11 2008, 11:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
nu e chiar asa! pentru ca eu aici, daca iau banii azi, maine pot sa ii pun la loc pe toti, fara sa imi mai ia dobanda de rigoare. si ii am in permanenta acolo.cand am nevoie apelez. si cam atat.
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 11 2008, 11:21 PM
|
|
Musafir |
Angelu' nici eu nu-s adepta creditelor. Cand dau de impas, ma imprumut la ai mei. Acolo am linie de credit pe viata, fara dobanda si termene restrictive (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Lxn, mancate-ar mama, mi-ai facut pofta de ananas si acum ma tratez cu asa ceva. Ma bucur, ca-i tare greu sa am si eu pofta de altceva in afara de pufuleti si covrigi. Si io mai apelez la creditul de pe card, de la o luna la alta, dar mi se pare ca dobanda pe care o platesc 10-20 de lei, e neinsemnata. |
|
|
|
Jul 11 2008, 11:24 PM
|
|
|
da asta zic si eu, dobanda nu mi se pare infioratoare! si plus de asta, eu nu am acces la imprumuturi de la ai mei. ai mei nu ma mai ajuta cu bani de la 20 de ani, de cand am inceput sa muncesc. de fapt mint. de la 19 de cand am inceput sa iau bursa. asa ca intr-un fel sau altul tre sa ma descurc. oricum banii sunt acolo nu umbla nimeni la ei:d
s-a facut deja tarziu. nu mi s-a mai intamplat de mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) crek ma duc la nani... |
|
|
|
| kalua |
Jul 11 2008, 11:30 PM
|
|
Musafir |
Pai una-i creditul clasic si alta-i overdraftul asta. Dobanda la overdraft e mare tare (intre 7 si 10% parca, depinde de banca), dar mi se pare o sursa buna de folosit bani pe termene scurte, cateva zile.
In orice caz cel mai bine e sa te folosesti de banii pe care-i ai, dar asta-i idealul. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 21st January 2026 - 08:44 AM |
|
|