![]() ![]() |
| dr_wise |
May 3 2007, 04:32 PM
|
|
Musafir |
...sau de la sex...ca eu ma simt ca bateria Duracell dupa....? ei? da' din bere, ntz!
|
|
|
|
| fortelady |
May 3 2007, 04:40 PM
|
|
Musafir |
doctoritzo, io nu fac asa ceva la birou.decat sex de genu "ma f** clientu la cap" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
iar acasa, pe cat posibil, nu imi mai iau de munca. casa e casa, munca e munca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
May 3 2007, 04:51 PM
|
|
Musafir |
clientul e mic copil! sa-ti traiasca! mai nasol e cazul meu, ca mi se intampla "fenomenul" la cap cu sefii...si e multi si prosti!
|
|
|
|
| roxanica10 |
May 3 2007, 04:57 PM
|
|
Musafir |
Carmencita (dr_wise), acum ca ti-am spus de acest topic...nu mai pleci de aici vaz...
|
|
|
|
May 3 2007, 05:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Deci, nu aveti decat sa mancati voi baclavale. Ce, caisele mele uscate nu sunt bune? Si cioco cu 85%? Si apa chiara? Ete nah! Sunt bune si fac si bine la silueta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Angeldust, nici eu nu am tava de prajituri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Are cumnata-mea, dar cum nici ea nu le are cu prajiturile, sunt salvata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 3 2007, 06:26 PM
|
|
Musafir |
Ce mi-ati facut? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acu vleau si eu baclavale dar eu nu stiu sa prajituresc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nici macar tava de prajituri nu am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care prajitureala complicata anjel? ca nuca o iei direct macinata de la magazin... foile de placinta de la magazin... doar siropul il faci tu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| divi2007 |
May 3 2007, 06:35 PM
|
|
Musafir |
eu am nuci intregi trebuie sa le sparg si sa le macin (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar merita osteneala
|
|
|
|
| angeldust |
May 3 2007, 06:44 PM
|
|
Musafir |
la mine e traditie in familie cu lipsa talentului (sau ma rog, chefului) pentru prajitureala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici mama nu stie face prajituri. S-apoi mie nu imi place nici sa gatesc daramite sa fac siropuri si creme. Pana le fac imi trece chefu asa ca e mai simplu sa imi iau o cioco de la magazin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar de mancat as manca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi se lasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Plus ca am o noua obsesie...desi toata lumea ma intreaba "Ce ai patit de ai slabit in halul asta?" mie mi se pare ca am facut oleaca de burta :| Si cum merg io la vara la strand asa cu burta si celulita pe fund? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa ca dau skip la prajituri ...azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 3 2007, 06:46 PM
|
|
Musafir |
ti-am mai zis eu, lasa-te pe mana mea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
May 3 2007, 06:48 PM
|
|
Musafir |
forte hai ca poate in vreo progamatoare infocata mai ai sanse sa ma transformi dar in gospodina nu cred ca ai sanse (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I bet all my money on that (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-am pus odata la status la misto "gatesc" si au sarit toti din lista pe mine sa ma intrebe daca ma simt bine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si daca tot nu credeti ca bucataria nu e prietena cu mine intrebati-l pe invizibilu ce cafea misto stiu eu sa fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 08:54 PM |
|
|