![]() ![]() |
| dr_wise |
Jul 12 2008, 04:19 PM
|
|
Musafir |
He, he!
La noi e oprita apa, administratorul s-a pus pe fapte mari, inlocuieste tubulatura veche de la subsolul blocului. ...iar noi mustim in suc propriu, cu adaos de nisip, apa de mare si alge...erau multe alge in apa marii today. Asta numa' pana la ora 18:00, cand a promis c-o sa ne putem balaci in cada. Acum rontai de zor la niste piersici sublime! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am uitat sa va intre ceva: stiti niste magazine bune de calculatoare in Bucuresti? Vreau sa cumpar un laptop bun si vreau sa merg undeva unde "colcaie" de oferte...asa, un loc unde sunt asa de multe oferte bune, incat sa nu ma pot opri doar la un model... So, aveti oarece propuneri? Pt Bucuresti? Merci! |
|
|
|
Jul 12 2008, 04:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Kary ma bucur mult ca rasare soarele pentru tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nimhe, distractie placuta! Io azi am fost la tara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si acum am facut cu mami o pereche de pantaloni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
Jul 12 2008, 05:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Poze vrem Philia la pantaloni.
Nimphe enjoy the nunta. Kary faine pozele de la Venetia, a fost de bun augur excursia inseamna. Dupa ploaie vine soare, easy is much better. Tre' sa ma duc si eu pana la piata sa iau pepene si piersici da' mi-e cam lene. Curat ar trebui sa fac si eu la noi in camera da' om vedea ca vreau sa fac chifle si niste covrigi. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 12 2008, 06:50 PM
|
|
Musafir |
Va salut si eu gagici in fuga. Trebuie sa plecam la nasi.
Nimphe, sunt sigura ca te vei distra! Kary, ce ma bucur! Io am avut tot program administrativ si-am facut si mamaliga cu cartofi prajiti cu mujdei de usturoi si branza. Dupa multa vreme, am savurat si eu mancarea asta la maxim. Te pui cu poftele. Kalua, vezi ca-i tare greu sa te pui cu caloriferele; iti trebuie rabdare la maxim. La mine le-au dat jos instalatorii si zugravii le-au vopsit. Fanny, nu-i prea placut sa ai santier in casa, dar vorba Karinei, gandeste-te la rezultat. Cum te mai simti Di? |
|
|
|
| lxn |
Jul 12 2008, 07:08 PM
|
|
Musafir |
Doctoreaso, iti recomand emag, e magazin online de IT si alte minuni, acolo poti consulta ofertele pe care le au, suni pentru stoc, daca au modelul in stoc faci comanda, daca nu astepti sa ti-l aduca si gata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In magazinele fizice e problematic cu stocurile, pentru ca fac aprovizionarea la o perioada de, in schimb mag. online tin de stocul furnizorului si pot lua zilnic de la el produse. Succes in gasirea laptopului perfect!
|
|
|
|
Jul 12 2008, 07:28 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
helau gagics!!
fost la cumparaturi cu baietii, care s-au pus pe aprovizionat pt plecarea acasa. io ma simt demoralizata material dupa ce am dat 84 de euro ca sa-mi instalez un windows pe care il aveam inainte sa-l deezinstalez. mi-am cumparat o rochita galbena, un tricou galben, si o fusta alba de in. foarte probabil, rochita si fusta nu vor fi utilizate. acu ma pun pe facut poze si creat cont nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in scurt timp veti vedea ce am mai cumparat io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pupiceiii |
|
|
|
Jul 12 2008, 09:31 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Da, emagul e ok. Colega mea si-a luat laptop de la ei acum cativa ani si-i multumita. Eu, doar un aparat foto. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Pentru noi a fost un pic mai ieftin sa-l cumparam direct din shop, decat prin comanda online. Sfatul meu e sa verifici preturile pe ambele variante. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 12 2008, 10:30 PM
|
|
Musafir |
Am uitat sa va spun ca i-am invatat vineri pe-o gramada de colegi...regula de trei simpla. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-apoi nu-s tantalai si au si destule scoli la activ. Si s-au bucurat si au zis ca intr-adevar, ce buna si practica e. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand am ajuns la capitolul regula de 3 compusa, s-au spart subit randurile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| dr_wise |
Jul 12 2008, 11:28 PM
|
|
Musafir |
Multumesc, dragutelor!
O sa tropai maine dimineata pe emag. Pana atunci, am picat in melancolie profunda...ascult asta si visez zburatori cu negre plete.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cosiderati-o dedicatia mea speciala pt voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by dr_wise: Jul 12 2008, 11:29 PM |
|
|
|
Jul 13 2008, 07:57 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Super montaj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Neata tuturor! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 07:49 PM |
|
|