IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2040 2041 2042 2043 2044 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
lxn
post Jul 13 2008, 10:01 AM
Post #20411

Musafir

Neata! Azi merg la curte la buni, ne-a invitat la gratarel si ardei copti pe gratar cu usturoi, yummmy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Sper sa am ce poza prin curte, sa va arat si voua ce au devenit florile de acum cateva luni (aka fructe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

O duminica faina!
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jul 13 2008, 10:19 AM
Post #20412

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Buna ziua!
Pun poza cu pantalonii cand i-oi imbraca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi...plictiseala la mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 13 2008, 10:31 AM
Post #20413

Musafir

Neata!
Doftorici si eu votez cu e-mag sau cu dc-shop. Eu mi-am luat laptopul de la cel din urma si-s multumita. La mine era mai ieftin pe net, decat in magazin.
Ma simt cam sfarsita....si azi trebuie sa butonez sa termin contabilitatile sora-mii.
Fetelor, aveti mare grija cu platile on-line, carduri etc...ca iar am mai aflat de o buba mare pe care-au patit-o niste apropiati de-ai nostri. De data asta, singura informatie pe care au furnizat-o a fost nr de card, nu tu pin, nu tu data de expirare card.
Lxn, distractie placuta! La mine-i azi repetir la pranz: tot cartofi prajiti cu branza.

+Quote Post
Fanny
post Jul 13 2008, 10:45 AM
Post #20414

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Am aterizat la munci. Careva sa-mi dea putin chef, caci nu-mi vine sa ma apuc de nimic.

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 10:59 AM
Post #20415

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna dimineata!!!
io inca nu reusesc sa inchid laptopul. jur ca fac la fel ca la orice calc da el nu se inchide domnule!
si m-am culcat la 2 juma, 3. dupa ce am baut oleaca de bere... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) cam multa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

ma duc la buda (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
o zi buna gagici!!!:kiss:

+Quote Post
kary_pink
post Jul 13 2008, 12:17 PM
Post #20416

Musafir

Neatza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Trezit la 5 dimineata, pregatit plecare spre mare, baut cafea si imbracat costum de baie......6 30 dimineata....nori negri si semne de ploaie.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cum pana la mare facem o ora de strada cu masina am spus noi ca mai bine renuntam ca nu cumva sa ne prinda ploaia si sa facem drum degeaba. 7 dimineata culcat la loc......raportez acum ora 12....intrebat vecina cum a fost timpul. Raspuns: Soare numa bun de mare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta este.........ne-am luat taca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 12:33 PM
Post #20417

V.I.P.

vreau si iooo la mareee (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
da io fac ceva ore pana la mare, si nu am nici masina si nici cu cine sa ma duc!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
ma pun pe oleaca de program administrativ propiu si personal...nu ma simt foarte bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 13 2008, 12:52 PM
Post #20418

Musafir

Kary, ce frumos ca esti asa de aproape de mare.
Io pana acu' am facut ordine in acte. Urmeaza inregistrarea lor.
Albi, mi se pare o tampenie sa dai peste 80 de euro pentru o reinstalare de windows. Chiar n-aveai un amic mai priceput, prin zona?

+Quote Post
kalua
post Jul 13 2008, 01:09 PM
Post #20419

Musafir

La noi s-a racit bine si ploua. Si cica asa o tine de-acum inainte. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 01:12 PM
Post #20420

V.I.P.

eu nu am amici aici, si chiar daca as avea nu se pricep si nu instaleaza. aici nu se face ca la noi, ca gasesti windows pe toate drumurile. aici dac-l pui il pui cu licenta. si banuiesc ca de asta a costat mai mult... nush (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2040 2041 2042 2043 2044 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 07:49 PM