IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2041 2042 2043 2044 2045 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Jul 13 2008, 01:55 PM
Post #20421

Musafir

Roxa da, sunt aproape si de mare si de munte....am posibilitatea sa merg la mare chiar si undeva mai aproape( mai putin de o ora) si munte cat cuprinde de la 50 de km incolo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Albi eu te inteleg perfect cand vorbesti de amici pe aici.....asta imi lipseste cel mai mult de acasa: parintii si prietenii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 02:06 PM
Post #20422

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

daaa e nasol la capitolul prieteni aici. si in special cand vine vb de romani. is rai frate. da rai! si mie mi-e dor de prietenii mei de mor! da mai e luna si ajug acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
inca is mahmura... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 13 2008, 02:37 PM
Post #20423

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(Fanny @ Jul 13 2008, 04:45 AM) *
Am aterizat la munci. Careva sa-mi dea putin chef, caci nu-mi vine sa ma apuc de nimic.

(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

cum naiba lucrezi si azi? cate-o sambata ici si colo mai inteleg dar duminica? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
sefa m-a intrebat vineri daca vin in w-end, i-a placut cat am lucrat in sambata cand am fost (haha) insa desi m-am relaxat grozav m-a zapacit putin diferenta de fus orar fata de Vancouver (3 ore) asa c-am zis "no"

servus girls

+Quote Post
Philia
post Jul 13 2008, 03:52 PM
Post #20424

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Back si io dupa somnic
Fanny lucreaza duminica pentru ca e in prea scrisa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tre sa calc... jumi-juma cu maica-mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 03:54 PM
Post #20425

V.I.P.

am reusit sa fac baie! cu greu! acum trebuie sa gasesc pe cineva sa-mi casapeasca puiul si sa si-l gateasca. ce fac io cu un pui acum?
da cine-l casapeste?
m-am plictisit ingrozitor de tare!
oare ce mai fac azi?
a tercut de abia juma de zi.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 13 2008, 04:07 PM
Post #20426

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu sunt super happy ca am reusit sa ma impac cu o prietena buna, o cam rupsesem noi acum vreo 2 luni de la niste neintelegeri, acum suntem pe drumul cel bun. imi vine sa urlu de bucurie (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
ma pregatesc sa ma duc in parc acum. see ya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 04:10 PM
Post #20427

V.I.P.

ma bucur pt tine! daca era prietena buna era si pacat sa o rupeti, pt ca-s greu de gasit astea bune...

io imi bat creierii cu puiu. nu stiu ce sa fac cu el. tre sa fac ceva. si nu s-a oferit nimeni sa-mi faca.
fac ceva de papa acum, si dupa cred ca o sa ies un pic pe afara.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 13 2008, 04:11 PM
Post #20428

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Am avut zi scurtuta azi. Am muncit doar o picatura, ca sa zic asa. Saptamana care vine tre sa turez motoarele la munca, astfel incat vineri dupa-amiaza sa pot fugi la mare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In fine, pe langa serviciu, trebuie sa apuc sa fac si ordine prin casa, c-am terminat cu lucrarile in dormitor, slava domnului!, sa trec prin programul de infrumusetare, s-o sarbatorim pe mama si sa ajung s-o pup si pe o prietena care schimba la final de saptamana prefixul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Trebuie sa stabilesc cand si cum ma impart sa iasa lucrurile ok.

+Quote Post
Philia
post Jul 13 2008, 04:16 PM
Post #20429

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Uff, bine ca ai de lucru!
Eu ma plictisesc de mor (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) si mi-e dor de fetele de le Bucuresti.
Tre sa bag si eu program de infrumusetare in seara asta, ca sunt ca un fel de maimuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noroc ca nu se vede, doar se simte ( si cum n-are cin" sa ma atinga, n-ar fi o problema (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 04:18 PM
Post #20430

V.I.P.

io acum is semi maimuta! mai am picioarele, dar vb ta. nu ma atinge nimeni, si nici fusta nu port ca sa deranjeze!!
daaa gata acum chiar ma duc sa fac mancare!
caut retete la montignac! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2041 2042 2043 2044 2045 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 06:28 PM