IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2042 2043 2044 2045 2046 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Jul 13 2008, 04:24 PM
Post #20431

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Spor la treaba albi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 05:09 PM
Post #20432

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

gata am gasit solutia!
fac un pilaf cu friptura de puiut nebun! e in facere deja. puiu in ceaun la prajit, orezul(basmati de altfel) e in alta oala la fiert...da totusi as manca niste paste in seara asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 13 2008, 06:26 PM
Post #20433

Musafir

Elo!
Raportez ca io am fost la food shopping si mi-am luat un vagon de mancare din care 70% sunt dulciuri si chestii de rontait (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi am facut niste salau de Nil prajit (preferatul meu) cu mujdei si carftofiori prajiti si a fost very yummy si de atunci ma tot indop la fiecare juma de ora cu cate ceva : ciocolata, inghetata, iaurturi, prajiturele .....creca o sa dau in diabet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 13 2008, 06:50 PM
Post #20434

Musafir

rrrr ... a spus cineva cartofi prajiti .... mrrrrrr
Eu azi am stat toata ziua in pat si ba am mai citit 2-3 foi dintr-o carte, ba m-am uitat la batllestar galactica. In continuare nu stiu ce sa fac cu concediul si trece vara si ma iau de cap.
Amu imi pui ulei de ricin in cap si pana imi vine randu sa fac baita ma gandesc sa gatesc ceva cu conopida si telemea si sa mai vad un episod din galactica.

Iaca ase fuje viata pe langa mine zi de zi, weekend de weekend.
Nasol.

+Quote Post
kalua
post Jul 13 2008, 06:51 PM
Post #20435

Musafir

Sa-ti fie de bine. anjelu'! Las' ca fiica-mea a dovedit un tort de-aseara pana mai inainte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si a mai mancat si mancare, nu numai ala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Raportez niste geamuri si oglinzi spalate.

+Quote Post
Roxana_
post Jul 13 2008, 06:54 PM
Post #20436

Musafir

Raportez si io o duminica cam plictisitoare...am bagat niste cartofi prajiti cu branza. Ma uit acum pe HBO la un film, care pare interesant.
Kary si Albi, am auzit si eu ca nu prea-s prieteni intre ei, romanii de peste hotare. Ma intreb ce-or avea de impartit.
Sa nu mai spun ca-s o putoare: frec niste acte de la firma sora-mii de dimineata si nu-s in stare sa ma apuc cum trebuie de ele.

+Quote Post
angeldust
post Jul 13 2008, 07:10 PM
Post #20437

Musafir

In mine acu o dat harnicia, am pus 3 toale la spalat in masina, mai mult ca sa testez balsamul de rufe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca eu aveam o idee fixa, cum ca balsamul de rufe e asa o chestie inutila pe care dai banii. Ca in primul rand nu prea se simte mirosul in haine si in al doilea rand ma dau cu parfum ce imi mai trebe sa puta si hainele a ce stiu eu ce liliac ieftin? Dar pana la urma m-a prostit cineva ca vaaai cum sa nu folosesti balsam de rufe si am zis ca dic aia mah....nah imi iau si io sa nu mor proasta. Si acu astept sa vad minunea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In rest mai am in plan sa ma pensez, sa spal pe jos in bucatarie, sa citesc niste chestii si daca o sa mai am chef sa imi fac ordine in dulapul cu acte. Ca am o droaie de acte rasfirate care pe te miri unde si cand caut ceva tre sa intorc casa pe dos sa gasesc. Asa ca mi-am luat dosare, folii si tot felu..numa chef sa am sa le randuiesc pe toate. Ahhh.....si sa ma uit la un film la care probabil o sa adorm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 07:23 PM
Post #20438

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Raportez si io: papat orez cu puiu prajit, jucat un pic de table cu colegu de apartament, si asistat la o ploaie cu piatra cat oul de porumbel. nu am vazut in viata mea asa ceva. era mai multa gheata decat apa in ploaia asta.
io mai trebuie sa ma pensez, sa spal 2 farfurii(asta e dezavamtahul sa stai cu cineva: tre sa speli farfuriile dupa ce le utilizezi), si probabil dupa ma bag in pat cu calc in brate si mai comunic cu voi pe aici!

va kisulesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 13 2008, 07:43 PM
Post #20439

Musafir

S-a stricat masina de spalat vase. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) S-ar putea repara, dar are 11 ani jumate si de mers a mers macar o data-n zi, deci si-a trait traiul si si-a mancat malaiul chiar mai bine decat ma asteptam. Ariston a fost raposata si asta-i o firma care rar se gaseste aici, deci trebuie acum sa studiez piata, sa vad de care luam. Nu vreau fara masina de spalat vaseeeee! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 13 2008, 07:49 PM
Post #20440

Musafir

Chiar asa utila iti era masina aia de spalat vase? Puteai spala orice cu ea? Ca mama-mea ma tot bate la cap sa imi iau si io ca stie cat urasc sa spal vasele dar nuj...in primul rand nu as avea loc pt ea si in al doilea rand last time I checked nu mi se parea asa mare grozavie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2042 2043 2044 2045 2046 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 06:24 PM