IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2045 2046 2047 2048 2049 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
dr_wise
post Jul 14 2008, 09:01 AM
Post #20461

Musafir

'Morning!!!!
Sunt in concediuuuuuuuuu!....si lenevesc ca o anaconda in fata PC. Rusine sa-mi fie!!!
Ptiuuu, ma gandesc sa fac o mancare de mazare cu cubulete de carne de porc, da' mi-e lene de ma doare! Si vreau la plaja!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 14 2008, 09:18 AM
Post #20462

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Si io, si io, dr. wise, tot in concediu.
Ca bine mai e sa lenevesti, vorba ta, in fata compului...Am doar un comision de facut pe ziua de azi, in rest, program de voie.

Crezi c-am reusit sa enervam fetele care sunt la munca acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?

+Quote Post
kalua
post Jul 14 2008, 10:08 AM
Post #20463

Musafir

Neata, iubitelor!
Pe mine nu ma enervati, ca mai tarziu, cand oi avea eu concediu si-mi voi tara oasele la plaje care de care mai (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , veti fi voi la serviciu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Savurati la maxim concediile! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am fost la doctor sa-mi iau trimiteri la aia la care vreau sa ma duc si cat am asteptat am rasfoit o revista de calatorie. Nostim este ca era un ditamai articolul despre Vancouver (Cleo (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) ). Dar chestia care m-a daramat a fost un articol despre o delicatesa in Vietnam si Filipine, oua clocite 17 sau 19 zile, puiul e deja format inauntru. Cica are gust de pui cu crema de vanilie si e foarte sanatos.
(IMG:http://www.contentimages.de/content/GlobalPictureGallery/33/92529833_1167756809642.jpg)
Cand am ajuns la serviciu am vorbit cu Huong despre asta, a zis ca oua dintr-astea gasesti peste tot de cumparat, se mananca cu sare, pipers si o planta verde, dar ea e prea europeizata ca sa poata puna gura pe asa ceva.

+Quote Post
Roxana_
post Jul 14 2008, 10:14 AM
Post #20464

Musafir

Ati cam reusit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Si eu sunt ceva mai relaxata azi, dat fiind ca-i ziua Frantei si n-are cine sa ma bata la cap. Aveam un puhoi de mailuri dimineata, dar am timp sa le raspund in tihna.
Angelu' si eu planuiesc o ordine in acte, ca si la mine-i zapaceala. Am de gand sa raman miercuri acasa, doar ca sa lenevesc. Ma simt obosita...si gata.
Hai s-aveti spor toate!
Kalua, mi s-a facut rau...noroc c-am luat deja un Emetin.

+Quote Post
kalua
post Jul 14 2008, 10:14 AM
Post #20465

Musafir

Sa va spun ce batuta-n cap sunt: niciodata nu sunt sigura daca Norvegia e in UE sau nu, cred ca treaba asta n-o sa-mi intre niciodata in cap. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Adica stiu eu, dar nu-s sigura, intotdeauna il intreb pe Mr. Google. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jul 14 2008, 11:02 AM
Post #20466

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Norvegia nu este in EU, au fost cei mai tari cand au refuzat prin referendum aderearea la EU. In fond, ce nevoie au oamenii? Au cel mai ridicat nivel de viata din Europa.
Daa, stiu si eu de delicatesa asta din tarile asiatice, mi-a povestit o colega ca a vazut cand a trimis-o seful in vietnam, n-a avut insa curaj sa guste. Nici pe mine nu prea ma tenteaza, cu tot cu gustul lui de vanilie. Si pe discovery sau national geographic am vazut un documentar despre mancaruri ciudate, si era si asa printre ele. Se gasesc la orice colt de strada

+Quote Post
Roxana_
post Jul 14 2008, 12:11 PM
Post #20467

Musafir

Ce mai ziceti gagici?
Eu mananc niste struguri, ca altceva nu intra, momentan. Grea ziua de luni. Vreau acasa.
Kalua, daca tu te consideri batuta-n cap...care ai la cunostinte din atatea domenii...atunci ce sa mai zica oamenii de rand (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Nimeni nu-i perfect si d-aia exista dl. Google.

+Quote Post
Teocris
post Jul 14 2008, 12:17 PM
Post #20468

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Servus gagici!
Doar in trecere...
N-am timp nici sa suflu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 14 2008, 12:29 PM
Post #20469

Incurabil

Member No.: 868

Doamne, kalua, pan' s-apuc sa citesc am crezut ca scarbosenia aia e varza murata stricata...or something like that, d-apai si cand am citit, mi s-a intors stomacul pe dos si mai tare.
N-as manca chestiunea in discutie nici dac-as ramane fara papica pe-o insula pustie, doar cu banane la dispozitie. As manca banane pana m-as ingalbeni, numa' sa nu pun gura pe-asa ceva, oricat de sanatoase ar fi proteinele celea...bleah

Am prestat din nou inghetata (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif) , de data asta tortulet cu biscuiti, un strat de inghe de nes , iar biscuiti, inghe de cacao si tot asa. Acu l-am bagat la congelator, la "clocit", ptiuuu iar mi-am amintit

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 14 2008, 12:37 PM
Post #20470

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fetelor, eu sunt plina de spume (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) S-ar putea sa nu ma lase astia sa plec din departament ca cica sunt prea buna aici si nu se descurca fara mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2045 2046 2047 2048 2049 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 06:28 PM