![]() ![]() |
Jul 14 2008, 12:41 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Care "astia" ? E inclusa si sefa in ei ?!! |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 14 2008, 12:48 PM
|
|
Musafir |
Hai mai Szi...cum asa? Trebuie sa-ti impui punctul de vedere.
|
|
|
|
| kalua |
Jul 14 2008, 12:52 PM
|
|
Musafir |
Szi, du-te tu la interviul ala la Dywidag. S-apoi te poti duce la capcaun si-i spui ca ori te muta imediat dincolo sau iti da in scris c-o face, ori ii saluti din mers. Auzi, dom'le, cata nesimtire! Foarte urat!
Eu am, mai rar, ce-i drept, de facut niste hartii pentru niste retururi la un furnizor in Norvegia si-atunci ma apuca indoielile alea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jul 14 2008, 01:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna ziua ladies!!
deci practic oul ala e... un pic de pui...facut numai partial...cum sa mananci asa ceva? io iar am treaba sa-mi pun si-n cap. astia is batuti in cap cu p..... scuzati cuv batuti...is crizati cu totii... si azi de nervi mi-am luat pauza ca sa ma relaxez. si nu mai vad ei stat pana la 7 la munca... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) o zi buna ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Jul 14 2008, 01:09 PM
|
|
Musafir |
Salutare fetelor!
Kalua, ce gretosenie oul ala clocit!! Eu nu l-as manca, poate daca as sti 100% ca o sa dobandesc tinerete fara batranete si viata fara de moarte, cum era vorba basmului. Si eu sunt cam dependenta de masina de spalat vase, pe a noastra am dobandit-o impreuna cu casa pe care am cumparat-o si asa m-am obisnuit cu ea!! Eu nu suport sa spal tacamuri si farfurii! Nu stiu cat o fi de veche...dar daca se strica, sigur cumparam alta. Noi am avut un weekend foarte busy, sambata am construit o casuta de lemn (summerhouse) in caparul gradinii, impreuna cu hubby al meu. Am muncit pana seara, dar a iesit draguta. O sa pun o poza la gradini cand am timp. Printre picaturi am reusit sa fac si de mancare pentru copii (am avut 3 in weekendul asta), care au mancat ca termitele tot ce aveam prin camara, plus ce le-am gatit eu (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Sa aveti o saptamana frumoasa, indiferent daca sunteti la munca sau in concediu! Teo, (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif) ce iti mai face socrella? |
|
|
|
Jul 14 2008, 01:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Sefa nu intra in "astia" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va dati seama ca asa se pune problema: ori ma muta de departament, ori ma mut eu de tot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 14 2008, 01:39 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Mie mi se inchid ochii de somn. Aseara m-am culcat la 12 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si ma doare si capul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Abia astept sa ajung acasa (pe la 21 (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) si sa ma arunc in pat. |
|
|
|
Jul 14 2008, 01:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Si eu la fel. Mai ales ca aseara am fost la o nunta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Jul 14 2008, 01:57 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Si eu la fel. Mai ales ca aseara am fost la o nunta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu sambata, Szi. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 14 2008, 02:03 PM
|
|
Musafir |
Happy, ce dragute sunt activitatile tale de weekend. Abia astept sa vad poze.
Mie nu mi-e somn, dar nici cine stie ce chef de munca nu pot spune ca am. Albi, ia-o mai incet. Aia au vazut ca poti, si-acum te exploateaza. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 06:23 PM |
|
|