![]() ![]() |
Jul 14 2008, 02:39 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Eu sunt printre cei care o infidiaza pe doftoreasa pentru vacanta si plaja de care are parte. E adevarat ca se strica vremea in curand, dar tot plang de ciuda.
PS: ati aflat banuiesc ca a nascut Angelina. Gemenii sunt fetita si baiat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 14 2008, 02:40 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Woaaa, ce frumos!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Jul 14 2008, 03:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Eu azi sunt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am avut o zi grea, nu am apucat nici la baie sa ma duc. Ei cauta oameni sa angajeze si astazi au chemat un baiat si o fata sa ii pregateasca. Am stat si am ascultat si eu instructajul, iar, am cascat bine ochii la cum se folosesc echipamentele si cand erau ocupati cei din echipa, ma puneau pe mine sa ii ascult pe "invatacei" . Mi-a placut ca m-au responsabilizat (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Mai-mai ca imi vine sa ma angajez aci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta dupa ce mi-a propus si directorul sa trec la f.f ca sa ma pot lucra la ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si am prins-o si pe "sefa" mea la o discutie mai privata si am intrebat-o unde mai trebe sa lucrez. A zis ca am avansat, dar inca trebuie sa fiu atenta ca unele propozitii sunt cam neclare. Si a zis sa incerc sa imi stapanesc emotiile cand vorbesc la microfon (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cam asta fu ziua mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aa... si ca tot vorbeam de Adelin Petrisor, l-am ochit azi intr-un material. Szi, astia sunt neseriosi...am impresia ca nu te cred ca ai curajul sa pleci (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jul 14 2008, 03:28 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Ai innebunit? Cum sa treci la ff ca sa lucrezi intr-un radio local? Baga-ti mintile in cap pana nu te bat. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
PS: bine c-ai zis de baie. ar trebui s-ajung si eu pe acolo! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Jul 14 2008, 03:30 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
NUUU! Asta era propunerea directorului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu cand am zis ca m-as angaja, ma gandeam la echipa, la astea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ca e tare fain! Pese si la mine: tu ti-ai editat mesajul acus??? Ca am vazut ca mi se intampla asta si la Di; scrie ceva, raspund si apoi mai vad inca o parte a mesajului; dar el nu apare ca "editat" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) PePeSE: Hm...acum am vazut ca nici la mine nu apare editat... cred ca m-am (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Jul 14 2008, 03:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Nici mie nu-mi place sa merg la nunta da' faza cu mers la nunta in haine cat mai lejere cum au fost cei la nunta la care a fost Nimphe imi place.
Sambata am fost in parcul din oras si erau o gramada de nunti beeeeeeeeeeyyyyyyyyy ce tinute vezi zici ca sunt de la circ cate unele, cat mai sclipicoase. Dupa ultima aventura cu nunta nu mai calc la vre-o nunta prea curand. Masina de spalat vase si mie mi se pare extrem de utila, nici eu nu prea as avea unde s-o pun da' mai studiez problema si eu urasc sa spal vasele, da' mie nici sa gatesc nu-mi place. Si eu cred ca azi prestez pt. mine si fiica-mea cand se trezeste cartofi prajiti cu branza. Ce fain Happy ca ati construit o casuta in copac. Cum e cantecul Nu am cheeeeeeeeeeeeeef azi de nimic. Ieri am fost pe coclauri la picnic, am gasit si fragute destul de multe, azi m-a facut cu nervii fiica-mea, offffffffffff grele sunt zilele cand o apuca circul da' s-a lasat cu pedeapsa, printre altele vine la mine si imi zice ca a rupt perdeaua din sufragerie(eu ii faceam mancarea), cica era o gaurica mica si a bagat degetul si a rupt-o pe vre-o 30 cm, acu' tre' sa le scurtez pe amandoua si eu un material naspa aluneca, de imi vine s-o arunc. Si eu o invidiez un pic pe doctoreasa ca are plaja sub nas. |
|
|
|
Jul 14 2008, 03:37 PM
|
|
|
Am bagat si eu degetul intr-o husa de fotoliu si am rupt-o de nu s-a mai putut face nimic cu ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si am 20 de ani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 14 2008, 03:39 PM
|
|
Musafir |
Poke, sa nu-ti lasi facultatea, ca sa te angajezi.....daca poti sa-ti iei un part-time in timpul liber, ok
|
|
|
|
Jul 14 2008, 03:44 PM
|
|
|
Nu, Roxi, nu las scoala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar de angajat vreau sa incerc din toamna (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Sper sa si reusesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 14 2008, 03:45 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Mie cum imi place sa cos de numai pot, mai mult d-aia ma apucara nervii, da' mi-am adus aminte ca mai am perdeaua de dinainte sa o iau pe asta si poate o pun pe aia si am scapat de cusut. Perdea de organza sau cum i-o zice nu mai cumpar urasc materialul asta cand o spalam trebuia s-o calc nu puteam s-o pun necalcata. Aia veche care o s-o pun din nou, doar o spalam nu mai trebuia calcata. Cu ocazia asta sa spal si geamurile ca nu le-am mai spalat de la Pasti.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 06:28 PM |
|
|