IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2048 2049 2050 2051 2052 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Jul 14 2008, 03:46 PM
Post #20491

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

nu prea am cum sa o las mai moale! ca-s batuti in cap! dupa cum spuneam. sambata a iesit cu scandal ca nu erau prorgrame facute pt toata sambata. si lor oricum li se pare ca nu fac mai nimic!
asta pana cand chiar nu oi mai face nimic, ca sa vada diferenta! am o curere crunta in ochi! nu e durerea aia...vaga asa... ma injunghie... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Jul 14 2008, 03:50 PM
Post #20492

Musafir

Chestia asta cu strainii imbracati casual la nunta la care a mers Nimphe mi se pare de inteles. Dupa ce am trait mai mult aici mi-am dat seama ca de fapt in general, in Ro oamenii se impopotoneaza mai mult decat in uk, fie ca merg la nunta sau nu. Mi-am schimbat si eu mult felul de a ma imbraca, pentru ca nu vreau sa fiu 'the odd one out'.

MoN, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) casuta nu e in copac...(oare asa m-am exprimat eu?) e pe pamant. las' ca pun o poza diseara, cred.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 14 2008, 03:56 PM
Post #20493

Musafir

Nu e! Asa patesc si eu, de fiecare data cand fac comenzi de piese furnizorilor norvegieni. Da' ma trezeste la realitate NOK-ul.

QUOTE(Szimcsi @ Jul 14 2008, 01:37 PM) *
Fetelor, eu sunt plina de spume (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) S-ar putea sa nu ma lase astia sa plec din departament ca cica sunt prea buna aici si nu se descurca fara mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Da-ti demisia, mai szi! Ti-am spus sa treci la electrosocuri, da' tu ai ras...baga-i in sperieti, mama lor de fascisti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fii barbata, Zoe!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 14 2008, 04:00 PM
Post #20494

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Da, si eu cred ca romanii sunt mult prea pretiosi cand vine vb de toale. Dar totusi, sa stai numai in haine sport...nici cu asta nu prea-s de acord.
Fosta mea sefa a plecat in Cad. si si-a luat cu ea o multime de haine elegante. In 2-3 luni nu iesise din blugi si tricouri! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) A zis ca daca s-ar fi imbracat elegant nu se integra in peisaj (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 14 2008, 04:10 PM
Post #20495

Musafir

QUOTE(Fanny @ Jul 14 2008, 03:39 PM) *
Eu sunt printre cei care o infidiaza pe doftoreasa pentru vacanta si plaja de care are parte. E adevarat ca se strica vremea in curand, dar tot plang de ciuda.
PS: ati aflat banuiesc ca a nascut Angelina. Gemenii sunt fetita si baiat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cand se strica vremea, taman bine, vin la Bucuresti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mai, a propos de Vancouver....m-am intalnit ieri cu o amica stabilita in Vancouver din 2004. Are de gand sa traga mai aproape de casa, prin Europa, a zis ca nu s-a acomodat absolut deloc la vremea de acolo. Frig si ploaie en gross. Cica vine prin firma canadiana la Londra.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bag seama, ceata londoneza e briza siciliana in comparatie cu vantuletu' de Vancouver...

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 14 2008, 04:10 PM
Post #20496

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Astept discutia cu directorul. Daca face figuri, plec!

Acum astept sa plec acasa ca mi-e somn si foame (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 14 2008, 04:19 PM
Post #20497

Musafir

Philia, am aflat ceva, da-ti scriu pe PM.
OK?

+Quote Post
Philia
post Jul 14 2008, 04:19 PM
Post #20498

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Aci sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 14 2008, 04:29 PM
Post #20499

Musafir

Fratele unei colege e stabilit in British Columbia de vreo 30 de ani (pe putin), pe-un varf de munte, cu ferma lui, truckul lui, lacul lui. Si-i fericit tare acolo. Fiica-sa s-a intors pusca in Germania cum a putut sa scape de acolo. Prietenul ei a vrut sa cumpere o casa in Vancouver, un domiciliu in strainatate, dar ea a zis sus, tare si des ca nu incat s-au volatilizat repede planurile astea. Si-au luat casa tot aici (si acum pleaca pe doi ani in Singapore).

Mr. kalua a reparat provizoriu masina de spalat vase, pana o luam pe cea noua, asa ca, slava Domnului, nu va trebui sa stea nimeni sa spele farfurii & co cu mana.

Phili, ce de coma ai fost cu destu-n husa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 14 2008, 04:31 PM
Post #20500

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Iubitele, eu am fugit!
Ma cheama bucataria sa gatesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O seara placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2048 2049 2050 2051 2052 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 05:09 PM