IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2049 2050 2051 2052 2053 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
sylvia_31
post Jul 14 2008, 04:41 PM
Post #20501

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Spor la bucatareala, Phili.
Io-mi scot putin oasele la aer curat si cu ocazia asta refac si provizia de pepeni... (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/jacko.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jul 14 2008, 04:55 PM
Post #20502

Musafir

Io-s inca la birou si ma tot gandesc ce-as mai putea manca, in afara de fructe.
Eu una nu m-as putea acomoda intr-un tinut mai rece sau ploios, dar trebuie sa recunosc ca si caldurile astea din Bucuresti ma cam termina. Vreau la munte.
Apropo de nunti, eu cand ma duc la una imi place sa ma gatesc, ca mi se pare o dovada de respect pentru cei care m-au invitat. Sa vedeti ca mi s-a intamplat la o nunta la Turnu Magurele: eram la toaleta si-mi spune soacra mica: dsoara sunteti imbracata cel mai elegant de pe-aci....si eu imbracasem tinuta respectiva doar ca sa nu ma repet (adica nu aia era piesa de rezistenta din garderoba mea).

+Quote Post
albinuza
post Jul 14 2008, 05:41 PM
Post #20503

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu de abia astept sa ajung acasa! nu mai pot si nu vreau- da stiu sunt o plangacioasa, dar am o stare de tot rahatul, care nu ma ajuta deloc! da mai am juma de ora.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 14 2008, 06:01 PM
Post #20504

Musafir

Si eu la fel...vreau acasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 14 2008, 06:43 PM
Post #20505

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Am fost la stomatolog. Tre sa imi scot nervul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mama masii ca pana acum doua saptamani nu simteam nimic! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 14 2008, 06:43 PM
Post #20506

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu sunt acasa. Hranita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-a pocnit o lene de nu va povestesc.

+Quote Post
kalua
post Jul 14 2008, 07:05 PM
Post #20507

Musafir

La care dinte, Phili?

Noi nu putem purcede in mall pentru ca asta mica s-a dus la o colega sa invete la mate (cica a pus-o profa s-o ajute pe aia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ). Si nu si-a luat cheie. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Trec la munca de jos, la bucatarie.

Ii zic lui Mr. kalua ca-i murdar cu ceva alb pe mana, el se uita, incepe sa curete si zice ca-i pasta de dinti, ce-ar putea fi altceva. Io: poate-ai dat c-un var la vecina (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) . El zice: nu, dom'le, asta-i pasta de dinti, ca mi-am spalat clontii inainte de-a ma duce sa varuiesc prin vecini. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) n-avem nicio vecina demna de bagat in seama.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 14 2008, 07:17 PM
Post #20508

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Kalua ii dai idei barbatului cum sa calce stramb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am fost de am luat niste fructe am bagat si eu 3 piersici bune bune.
Tre' sa ma apuc sa fac curat in camera un pic si sa ma duc in beci sa caut urechile pt perdeaua veche in caz ca nu le-am aruncat.
Happy eu am citit copacul din gradina da's cam ametita am umblat prin soare cu fiica-mea si nici mie nu-mi place caldura deloc si cum ai zis ca ati avut niste copii in vizita am crezut ca le-ati facut o casuta in copac. Anw sa pui poze, da' voi singuri ati facut-o inseamna ca sunteti meseriasi.
la noi pe la 2 erau 34 degres asa ca nici la munte nu-i chiar asa racoare sper sa ploua un pic ca si acum e cald afara. Asa fain era ieri prin padure ca nu se simtea caldura.

+Quote Post
rozy
post Jul 14 2008, 08:07 PM
Post #20509

Musafir

hello fetili.
eu am facut niste dovlecei la cuptor si acum ii savurea uitandu-ma la dadaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 14 2008, 08:17 PM
Post #20510

Musafir

Io azi la lucru am taiat prin indieni ca prin branza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Americanii imputiti mi-au dat 2 dintre cei mai retardati indieni sa lucrez cu ei la un feature. Cristoase! Mi-au mancat ficatii astazi cu tampeniile lor. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Unu imi tot cerea lamuriri mura in gura cum sa faca ceva...m-am nervat si i-am zis asa mai direct mai pe ocolite ca sa faca bine sa puna mana si sa citeasca specificatiile ca nu o sa ma apuc eu acum sa i le transcriu in mail (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Altu.....dupa ce i-am explicat de 7 ori mura in gura cum sa faca ceva, tot o varza a facut. Si chestia care mi-a pus capac : Unii din indieni au obiceiul sa coloreze testele cu 70 de culori, parca am fi la un concurs de pictat, nu va puteti imagina ce kitchy stuff sunt capabili sa faca. Si i-am zis unuia clar si raspicat : SCOATE CELE 7 CULORI!!! E obositor la ochi. Booon...imi zice ca a terminat, ma pun sa fac review la test, cand ce imi vad ochii? Un rand galben, unu albastru, unu verde, unu mov. Moooooaaaa am zis ca spume la gura fac.
Asa ca i-am scris un mai lung in care l-am facut cu ou si otet pt toate chestiile ce nu le-a facut bine, iar la final...ultimul punct suna exact asa cu copy/paste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

"5. Personal curiosity : what is the reason for writing these updates with 7
different colors? I know I told you specifically that there is no use in
having that many colors so if they are still there I'm sure you have a strong
reason for this. "

De acu inainte cum ii prind cum le-o trag ca dupa ce ca is batuti in cap mai sunt si indolenti, parca de-a draku mah fac numa ce ii taie pe ei capu.

Colac peste pupazaaaaa....cand am ajuns acasa m-a sunat verisoara nebuna a lu tata-miu si m-a tinut juma de ora la telefon!! Sa imi barfeasca toata familia , sa ma intrebe ce salariu am si pe cine seaman io asa desteapta, sa se laude cum ca a terminat facultatea anu asta cu nota 9 (la 40 de ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce performanta) si sa avem apoi un sfert de ora de conversatie despre zodii. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

Oh well...it's just a bad day (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viata-i grea dar trece (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2049 2050 2051 2052 2053 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 05:07 PM