![]() ![]() |
| kalua |
Jul 14 2008, 08:36 PM
|
|
Musafir |
angelu, indienii tai parca-s sales force a noastra, mai ales cea din Anglia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar macar astia ai mei nu picteaza.
Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg garla. Sefu' a fost 2 saptamani in Israel, sa-i invete pe aia SAP. Si o sambata a avut liber, la plaja nu s-a putut duce ca era plina de meduze de-alea care ard de proportia caracatitelor, asa ca a zis ca se duce la Ierusalem, sa caste gura. Pe drum vede unul de-ala cu carlionti, opreste si-l intreaba de drum. L-a facut nenea ala cu ou si cu otet, ca-i un om rau si necredincios de conduce sambata masina si ca nu poate sa-i explice drumul pentru ca ar pacatui. Sefu', panarama de om, ii mai spune ca nu-i nevoie sa-i explice incotro, ci ca poate sa-si miste bratele talanga-balanga intr-o anumita directie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-a uitat ala urat la sef si si-a vazut de drum. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jul 14 2008, 08:46 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tare faza
deh...fel si fel de oameni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) de la englezi chiar as fi socata sa ii vad pictand un document in 7 culori, ei care sunt asa sobri si ursuzi ca natie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jul 14 2008, 09:29 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
maiii eu ma stric de ras cu ala cu corectitudinea...
e prost facut gramajoare mici si rotunde....stati sa va dau niste replici... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) xxxxxxxxxx: de ceva ca sa fii ca in paris just me: stii tu ca simt eu nevoia? just me: simti? just me: sa fiu ca in paris? just me: da de unde stii tu cum sunt eu in paris? cu o sticla de vin sardone xxxxxx: i-a gandestete xxxxxxxxxx: de unde a provenit just me: se scrie ia a se preciza ca se refera la chardonnay, chardonait chiar im-i place sa ma corectezi just me: serios? just me: te-as mai corecta daca as intelege ce zici acolo just me: se scrie imi just me: nu im-i xxxxxxxx: mie im-i place dee tine nu cuvintele care le scriu just me: imi just me: pai tu ai avut tupeul sa ma corectezi primul pentru o greselaa de tastare just me: asa ca taci si inghite xxxxxxxxxx: anume ce sa inghit just me: si se zice cuvintele PE care le scriu just me: corectarile si asta e doar o parte revin... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Maàt: Jul 15 2008, 02:55 PM
Reason for edit: no names pls
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 14 2008, 09:33 PM
|
|
Musafir |
hai bre...tot cu ala iti pierzi vremea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai face si misto de tine...no way in hell sa fie asa prost, creca scrie asa intentionat
|
|
|
|
Jul 14 2008, 11:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
o sa ma bag la nani acum. m-am stricat de ras! ce sa ma ia la misto? el nu e in stare sa vb corect si ma ia la misto?
nani now! noapte buna gagci, vb maine!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 15 2008, 04:06 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
helou girlies la noi e balamuc, 2 colege sint in concediu deci e balamuc la patrat.
in ordine Fanny faina faza cu Adelin, imi placea si cand era mai bobocel, nu toti au spontaneitate ccu microfonul in fata ba unii gasesc niste texte penibile si au niste voci atat de sparte ca-ti vine sa-i iei la palme. V-am mai spus eu, corespondentul sau trimisul US in vremurile cand uraganul Katrina a maturat New Orleansul a transmis "uraganul lovit de Katrina" ??? cum poate fi cineva atat de confuz? kalua Vancouverul e perfect pt vizitat, altfel piata imobiliara este in zona isterica a preturilor deci nu te lipesti de nimic acolo daca ai ceva discernamant nici in 20 de ani. Fac si ei cum au facut americanii de li s-a dus piata asta la vale, acorda imprumuturi oricui, chit ca aceia se indatoreaza pt 2 generatii, deci imprumuturi pe 40 de ani. Eu n-as face asa ceva. Parca v-am mai spus prietena mea inchiriaza un apartament cu 2 dormitoare si living, apartamentul de langa ei o idee mai mare e scos la vanzare cu 1,25milioane $ ...cine naiba are asa niste sume? la noi in zona, cu banii astia, cumperi un bloc cu cateva zeci de apartamente, deci mai ai si venituri de pe urma lui. cat despre oul ala iesit din filmul Aliens in ultima zi a sederii mele ne-am plimbat foarte mult pe jos si la un moment dat am trecut prin fata unei cladiri unde era o coada imensa pe trotuar ... o intreb pe prietena mea ce-i acolo si ea spune "pai asta-i restaurantul Vij's de care-ti spuneam aseara, aici se mananca viermi insecte etc " .... si deci era coada!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) nici cu forta n-as deschide gura intr-un asa local (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doctoreaso prietena ta daca zice ca-i frig acolo (unde nu e chiar asa rau ) inseamna ca n-a calcat in provincia Quebec, unde-i Montrealul. AICI sa vezi frig si vant. Ce-i in Vancouver e minciuna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anjel ma enerveaza de-acu si pe mine indienii tai, cat despre sefa lui szi si colegii ei i-as putea lua la bataie (cu bata de baseball) fara nici o introducere (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) noh, s-aveti o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 15 2008, 07:29 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jul 15 2008, 07:49 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. E marti, pe aici tocmai a plouat cu galeata, abia m-am trezit si cand in sfarsit am reusit sa ma dau jos din pat, am constatat ca mi-a intepenit gatul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nu a inceput bine ziua asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jul 15 2008, 08:09 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Si la noi a plouat si s-a mai racorit! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Aseara am facut o plimbare, dar aerul era irespirabil, chiar si langa parc. E groaznic cum s-au incins betoanele.
|
|
|
|
Jul 15 2008, 08:19 AM
|
|
|
Neata! mie mi-a fost frig azi noapte! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si azi dimineata un pic!
acum voi munci... o zi buna iubitele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 03:53 PM |
|
|