IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2051 2052 2053 2054 2055 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Jul 15 2008, 08:28 AM
Post #20521

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si la noi a plouat s-a racorit bine si inca mai ploua yeeeeeeeees, ieri a fost tare cald, sa mai ploua 2 zile.
Si eu am avut o zi de kakao ieri.
Angel ia-i pe partea cealalta colorati fratilor colorati pana nu mai puteti poate asa se plictisesc de colorat. Ce faza or fii la kindergarten de le place atata sa coloreze.

This post has been edited by Master of Norules: Jul 15 2008, 08:29 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 15 2008, 09:14 AM
Post #20522

Musafir

si la noi a plouat si mi-e frig ca am venit in maieu la job :|

MOn, daca au liber la colorat sa ne fereasca D-zeu, ca asta e pasiunea lor secreta nu cred sa se plictiseasca degraba (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 15 2008, 10:06 AM
Post #20523

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Angel, eu am venit in fusta lambada, asa ca te-am luat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Jul 15 2008, 10:25 AM
Post #20524

Musafir

'na ziua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am asistat la o lansare de nava. fu fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 15 2008, 10:47 AM
Post #20525

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu m-am costumat bine. Mi-am luat pantaloni, pantofi, bluza cu maneca trei sferturi. Si binenteles: m-a prins ploaia. Acum stau desculta ca mi s-au inundat ciubotele, iar in juma de ora tre sa fug la un eveniment. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Vreau acasa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 15 2008, 10:51 AM
Post #20526

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Io le dau de treaba astora din hala ca la nebuni! da sa mor daca vreau! dar cum partea mea e aproape terminata, acum le vine randul. or sa ma urasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

aaa ieri am aflat de la individul ala de stie gramatica, ca eclipsa se ascunde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
l-am intrebat daca stie ce e aia eclipsa. si face... pai ceva cu intunericul nu? cu soarele si luna! daa cu soarele tau de prost ce esti... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 15 2008, 11:40 AM
Post #20527

Musafir

Am venit la serviciu, am facut niste trebusoara, am fost la ginecolog, iar am avenit la stapan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 15 2008, 11:41 AM
Post #20528

Musafir

Buna ziua gagici!
Si io fusei tare neinspirata in alegerea tinutei. Am facut un frig pana acu', dar asta e.
Angelu' cand citesc de indienii tai, imi zic ca francezii mei sunt apa de ploaie, pe langa exemplarele tale.

+Quote Post
lxn
post Jul 15 2008, 12:00 PM
Post #20529

Musafir

Hey!

Eu o tin tot intr-un weekend de duminica, zi in care fusei la curte, mancai ca un greiere si am mers in picioarele goale pe gazon, delightful.
Ieri am fost jumate de zi pe afara, plimbarica prin cismigiu, unde a fost foarte placut, dar si mers la caru' cu bere unde mi-am facut o mie de draci:

Am avut un chelner cu un bat adanc infipt in cur, o farfurie era mai vesela decat fata lui si abia isi misca membrele sa ne aduca ceva (si baiatu' tanar (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ) Am comandat 2 inghetate asortate, o inghetata avea 3 bule mici si pricajite si un varf de frisca cu o urma de topping, si tipa care se ocupa sa le faca statea ca proasta si se uita la galantarul cu inghetate, pana a reusit sa puna 6 cupe au trecut vreo 10 minute pe putin. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) 7up-ul l-au adus cald, masa la care vroiam sa stam nu s-au indeletnicit sa o debaraseze decat dupa ce le-am mai spus de 2 ore. Sub orice critica, nu stiu ce naiba au patit! Eu nu mai calc pe acolo prea curand, am zis!

Ma duc sa calc rufe cat tine racoarea asta.

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 15 2008, 12:14 PM
Post #20530

Incurabil

Member No.: 868

'Neatza, ladies ! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Azi noapte fuse noapte alba, m-am uitat la trei filme, toate faine.

Albinuzo, si zi asa, eclipsa-i aia care joaca catch cu noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cum sa nu te ia nervii cand ai in preajma monumente de-astea de prostie ?!!

Kalua, sper ca esti bine.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2051 2052 2053 2054 2055 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 03:53 PM