![]() ![]() |
| lxn |
Jul 15 2008, 06:01 PM
|
|
Musafir |
Szi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Philia, felicitacionessss (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Rozy, am vazut nava pe care o lansara la apa la Galati la stirile protv... big one! Am mancat o farfurie de pepene rosu si nu mai prididesc cu mersul la buda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 15 2008, 07:14 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Si eu tot pepene am halit. Dar n-am exagerat. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Szi, iti bati prea mult capul. Vezi variantele toate, cerceteaza optiunile, mergi si la interviuri daca tot se ivesc, iar la final alege. |
|
|
|
| angeldust |
Jul 15 2008, 07:14 PM
|
|
Musafir |
Ptii ce friguri am tras sunt toata congelata (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
Szi iti dai seama ca sefa ta e cu musca pe caciula acu nu? Ca tu fata buna si muncitoare vrei sa pleci din cauza ei...iti dai seama cum o face asta pe ea sa para in ochii celorlalti? Prevad ca pana te muti va fi numai lapte si miere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Jul 15 2008, 08:17 PM
|
|
Musafir |
Bravo, Phillia!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Said ce mai face scumpul?
La Cluj ieri noapte tot o fulgerat si-o trosnit poc! poc! Si ca veni vorba de imbracta neadecvat io ieri m-am dus la lucru cu o fusta i s-ar putea spune cum zice szi "lambada". Totul fain si frumos, dar cand am avut de mers prin diverse locuri cu treburi si am constatat ca ii pre lambada. Nici bine n-am iesit din masina ca puf! m-am trezit cu ea in cap. Lipeste-te rapid de masina, tine-o cu ambele maini .. valeu. Cumva cumva s-o linistit si m-am putut departa un pic, iar apoi am mers toata ziua tinandu-ma de fusta. Am fost deosebita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 15 2008, 08:26 PM
|
|
Musafir |
scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Phili, manca-te-ar mama! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
|
Jul 15 2008, 08:43 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Scorpi era de filmat cu camera ascunsa faza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Philia deci ai ajuns la un consens cu ambalatul stirilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce fain, daca faci ceva cu pasiune vin si rezultatele. Angel da trimite-le la indienii tai niste desene d-alea de colorat pt.copii macar te distrezi un pic si zi-le in loc sa colorati documentele colorati astea daca tot aveti pofta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si la noi frig erau 18 degres si ieri erau 34. A tras o ploaie la pranz s-a intunecat cerul si a plouat bine de tot vre-o 2 ore. Am spalat si eu geamurile in sufragerie pe ploia si racoare. Am schimbat juma de perdea acum am juma de perdea de un fel si juma de alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am gasit ceva carlige da' nu deajuns (maine sa ma duc sa cumpar ca pana m-am trezit eu inchisese unde credeam ca au) al meu sot cica lasa-le asa -ma uitam la el si nu-mi venea a crede numa' ca nu i-am zis ca-i cazut din cer- ca mie imi place mai mult cum arata asa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by Master of Norules: Jul 15 2008, 08:44 PM |
|
|
|
Jul 15 2008, 09:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eu am mancat precum o vaca flamanda rau... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si m-a lua somnul.asa ca m-am bagat in pat la un film.
Angel? nu ne-ai zis fata care e treaba cuu ala de o face moale si pufoasa. de haina vb da? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) v-am zis ca am o bucata de carne in plus in gura? si ca ma doare? bucata de carne provenita din urma milioanelor de muscaturi in acelasi loc! e odioasa. noroc ca gura e pe interior (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) unde as putea sa ma duc sa-mi elimine carnea in plus din gura? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma uit la film acum. va pup si va doresc o noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 15 2008, 10:18 PM
|
|
Musafir |
Concediul mi l-am programat abia pe la sfarsitul lui septembrie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) tot pe motiv ca unde draku ma duc pe caldurile astea? la soare nu am voie sa stau deloc....ce-mi trebe mie preumblari? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa vad daca oi mai gasi pe cineva in septembrie sa ma insoteasca pe undeva si nici atunci nu stiu unde vreau sa merg....sa fie un loc cu multe chestii misto de vazut, mai racoros pe cat posibil si cu viata de noapte agitata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aveti ceva recomandari pt mine? Ibiza? Closingurile cluburilor lor renumite sunt de la mijlocul lui septembrie pana la mijlocul lui octombrie. |
|
|
|
| angeldust |
Jul 15 2008, 10:45 PM
|
|
Musafir |
Albi treaba cu Cocolino (sau Lenor in cazul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) e ca e bun doar sa faca miros in baie in timp ce spal, asa cum am prevazut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Kalua....am uitat sa mentionez "sa nu fie nevoie sa zbor cu avionul pana la destinatie" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jul 16 2008, 07:27 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Multumesc mult, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) E adevarat ca imi place de mor ceea ce urmeaza sa fac! Eu din clasa a 11a mi-am dorit sa ajung aci, iar acum simt cum usor-usor ma indrept spre ce am vrut! Pupici! O zi frumosa! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 02:45 PM |
|
|