![]() ![]() |
| rozy |
Jul 16 2008, 10:45 AM
|
|
Musafir |
'na ziua.
eu deja m-am saturat de trezit dimineata si dus la practica,ca si asa nu ne mai baga nimeni in seama acolo. la 3 ma duc la sala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pt prima data.imi face initierea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jul 16 2008, 10:50 AM
|
|
Musafir |
Am ajuns si io la munca, dupa ce am umblat de dimineata cu tata-miu pe la banci, nebunie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) L-o apucat pe tata-miu sa isi treaca toate "averile" pe numele meu , motivul fiind citez " sa te trimit pe tine sa umbli incolo incoa ca io m-am saturat" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nah ce sa zic...io nu ma supar, oricum nu am de gand sa ma ating de banii aia, dar ma simt mai safe sa stiu ca ii am acolo chiar daca nu sunt f multi.
|
|
|
|
Jul 16 2008, 10:59 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
|
|
|
|
Jul 16 2008, 11:18 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Ce? cum adica sexy cu bucata de carne in gura?
pe mine ma doare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si cu fiecare muscatura se mareste! si evident ca o musc si mai des. acum nu stiu unde tre sa ma duc! poate sa o taie un dentist? ca oricum merg la dentist cand ajung in tara... o sa il intreb pe doctor! nu mai pot, nu mai suport! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jul 16 2008, 11:24 AM
|
|
Musafir |
albinoi,incearca sa nu te mai musti,poate da inapoi de la sine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jul 16 2008, 11:33 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
nu da oiseau inapoi! si ce crezi ca ma musc intentionat? ma musc si cand vb! io oricum ma musc. acu' cateva zile am reusit sa ma must de sub limba! don't ask! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
si ma chinuie si o durere de masea! ma doare tot corpul de o sapt! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 16 2008, 11:37 AM
|
|
Musafir |
Pai la dentist trebuie sa te duci, albi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Daca nu poate sa opereze el, iti da trimitere la chirurg maxilo-facial.
|
|
|
|
Jul 16 2008, 11:50 AM
|
|
|
as face o poza sa va arat.. da e grose! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
si parte si mai nasoala, e ca maseaua la care am caria care a inceput sa ma deranjeze, e aia cu care musc bucata de carnita in plus. si am toata durerea concentrata intr-un cm patrat... e deosebit ce pot sa zic? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) cred ca asta cu chirurgul maxilo facial e mai buna! sper! tre sa fac ceva... |
|
|
|
| angeldust |
Jul 16 2008, 12:59 PM
|
|
Musafir |
Ohhhh nu fara poze te rog (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
fuguta la maxilo-faciale ca nu e sexy deloc ce povestesti tu acolo (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jul 16 2008, 01:06 PM
|
|
|
evindet ca nu e sexy (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
bine ca nu se vede cand deschid gura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) so, unul din colegii mei de apartament, ala cu care m-am certat si de la gunoi, a prins impresii de proprietar de masina, de apartament si de vietile altora. azi dimineata era foarte suparat ca sta dupa mine sa ma astepte sa plecam la munca. asta in conditiile in care nu am intarziat niciodata din cauza mea, si ajungem merue cu 15 min mai devreme. si s-a inceput o discutie care a degenerat in cearta cu tipete si cu baga-mi-as si face-mi-as si alte cuvinte demne de toata stima. evident ca am inceput sa tip si eu si sa-i zic sa se controleze, ca nu-s nici nevasta-sa si nici fiica-sa, si ce credeti ca-i da prin cap sa zica? ee hai ca-ti dau si una peste bot? ce faci mah lachi flausat? daca nevasta-ta accepta, mergi si trosneste-o pe ea si nu ma ameninta pe mine mai jhony bravo politist texan... a tacut pana la urma... da' eram un car de nervi dimineata. acum is bine. am papat si mi-e somn. oricum chestia asta necesita masuri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 01:38 PM |
|
|