![]() ![]() |
Jul 16 2008, 01:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Albi, nu te lasa! Mama lui de mascul (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si nu neglija nici problema medicala, ca nu e de gluma (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Phili, felicitari! Esti pe val (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Szi, poate ajungi tu acus ceva sefa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat, vad ca esti foarte importanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ai si un topic cu numele tau. Acolo se vor plange toti care au un dinte impotriva ta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gravidutele frumoase ce mai fac? Sunteti bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Silvya, vreau si eu concediu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In alta ordine de idei, pe soacra am imblanzit-o, eu sunt ocupata peste cap, copilul a scapat de varsatul de vant, olandezul se transforma in elvetian ...Multe pe capul meu mic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Servus! |
|
|
|
Jul 16 2008, 01:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Teo, ma bucur sa aud ca iti merge mai bine cu soacra! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
|
Jul 16 2008, 02:03 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Phili, felicitari!!
Albi, ai grija! si eu am avut o chestie d-aia, dar pentru o perioada scurta de timp...Am mestecat o vreme in partea cealalta. Szi, eu sper sa merite firma asta la care lucrezi tu acum, ca prea te sucesc...eu zic sa te mai duci si la interviuri ca nu strica sa-ti faci o parere si despre alte variante! Scorpi esti mortala:)) Teo, bravo! daca ai imblinzit-o e ok, pentru toata lumea. |
|
|
|
Jul 16 2008, 03:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Multumesc fetele!
Teo, ma bucur ca esti mai bine cu soacra! Io n-am noutati azi.... |
|
|
|
Jul 16 2008, 03:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
am scris juam de foaie si cand sa postez m-a dat afara (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
daa ideea e asta: ca daca vrea sa o dea in golaneal cu mine, o dam. ca-s crescuta printre blcurile gri(giiiee) si bagajul meu de injuraturi poate fi invidiat si de golanul de cea mai mica speta. dar sa speram ca nu va fi cazul. Teo good job cu socrela. Colegu de la munca, intra in birou, tipa se isterizeaza, la mine evident, si dupa 5 min vine si is cere scuze... |
|
|
|
Jul 16 2008, 03:38 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Eu mai am doar saptamana viitoare pana la concediu si nu mai am chef de nimic, de nicio munca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Le-am si spus azi colegelor ca nu mai am chef de nicio munca si au inceput sa rada.
Dar trebuie sa las totul in ordine cand plec. Asa ca in perioada asta numai de vacanta imi arde mie, ma uit pe forumuri, pe poze, caut impresii si imi fac planul de excursii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jul 16 2008, 03:41 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Tot la vacana e si gandul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mai am o luna jumate pana plec. Noroc ca mai prind cate un week-end liber in care fug departe de Bucuresti.
|
|
|
|
Jul 16 2008, 03:46 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Unde pleci, unde pleci, Fanny ?
Io anul asta stau prost cu iesirile, sper s-am parte macar de 2 weekenduri, unul la mare, altul la munte. Albi, cum ajungi acasa, fuguta la doctor cu tine, nu e de neglijat. |
|
|
|
Jul 16 2008, 03:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
da stiu... era mititica, nu ma deranja asa de tare. da acum ma musc in fiecare zi. si acum arata ca o afta. e alba si doare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
am nevoie de o cafea. nici aici nu mai are nimeni chef de munca. ne taraim cu totii, dar cu viteza, ca sa terminam ce avem deja, si ce va veni maine. pentru ca am auzit ca maine mai vine o serie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jul 16 2008, 03:55 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
si sigur nu e afta ? ca in cazul asta gasesti si acolo la farmacii solutie pentru afte
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 12:04 PM |
|
|