![]() ![]() |
Jul 16 2008, 03:56 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Vineri seara ne refugiem la mare, iar in septembrie ne-am gandit sa purcedem prin Croatia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tropai de nerabdare.
|
|
|
|
Jul 16 2008, 03:59 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Wow, Croatia, (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) super ! Distreaza-te si pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Jul 16 2008, 04:01 PM
|
|
Musafir |
pfooaai hodoroaga ce sunt.abia ce m-am intors de la sala........si nici macar n-am facut treaba serioasa si mi se pare greu.sunt varza la capitolul conditie fizica. si mi-a facut asta un program care mie mi se pare pt atleti de performanta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) booonn...sa vedem cum merge maine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Jul 16 2008, 04:10 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Multumesc, Silvia.
Rozy, vad ca-ti prinde bine miscarea si practica. Deja nu te mai plangi de baieti naspeti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 16 2008, 04:17 PM
|
|
Musafir |
Teo, ma bucur c-ai mai dat un semn.
Eu ma laud doar cu munca, n-am nici un chef de vacanta. Trebuie sa ma misc repede si sa cumpar niste bilete de avion pentru Cluj, ca mergem in august la o nunta intr-acolo. Rozy, ia o aspirina, ca sigur o sa faci febra musculara. Fanny, ce frumoasa destinatie ti-ai ales. |
|
|
|
| rozy |
Jul 16 2008, 04:18 PM
|
|
Musafir |
nu ma mai plang.que sera,sera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jul 16 2008, 05:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
m-am muscat iar de bucata de carne (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dureros dom'le dureros!
si cred ca o sa ploua ca ma dor oscioarele... altceva nu fac decat sa ma plang.. greu greu oiseau da nu-i asa ca deja nu mai celulita? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Jul 16 2008, 05:13 PM
|
|
Musafir |
Albi in loc sa te plangi mergi macar la o farmacie sa-ti dea ceva, daca nu vrei sa mergi la doctor sa-ti cauterizeze locul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu ma simt (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jul 16 2008, 05:28 PM
|
|
Musafir |
Kary, ia spune-ne tu de ce esti haaaaappppyyy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am fost astazi la cumparaturi, achizitionat geanta alba, chilotei sexosi din danteluta, tip boxeri (dap, mi s-a pus pata pe asa ceva) si ceva oja si blush... aaa, si am primit un pandantiv de aur in forma de cruciulita cu niste pietricele de la ai mei, recompensa pentru nota de la licenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mi l-am ales eu, ca stiu ca fac nazuri la tot ce-i din aur galben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Acum ma documentez pentru un proiect... mi-am gasit ocupatie, macar am ce face daca tot sunt in vacanta (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) |
|
|
|
Jul 16 2008, 05:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
putem sti si noi motivul norisorului?
pai nu ma duc aici ca ma usuca de bani. nu o sa mai am bani de avion dupa. astept sa ma duc acasa...da o sa ma duc totusi la farmacie sa vad poate imi da ceva sa treaca senzatia de afta macar. si sigur nu e afta ca am avut un maldar in copilarie cand bagam orice porcarie in gura. asta e carne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 12:04 PM |
|
|