![]() ![]() |
Jul 16 2008, 05:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Si eu sunt bine dispusa acus... si ascult muzica anilor "90: Casablanca, I saw you dancing, Happy nation!
Wooah! Asta da muzica, domne! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Jul 16 2008, 06:06 PM
|
|
Musafir |
Pentru ca a rasarit soarele pe strada mea si mi se deschid usile care pana acum mi se inchideau in nas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Viata este frumoasa aici in gradina mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jul 16 2008, 06:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Kary, ma bucur pentru tine!
Pe strada mea deocamdata nu rasare niciun soare, dar incep sa ma invat singura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si cred ca imi place (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am mai stat singura de....cand aveam 14 ani jumate (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si, ca intotdeauna cand imi merge rau pe-o parte, ma descurc pe alta! Legea compensatiei ... |
|
|
|
Jul 16 2008, 06:08 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Ma bucur pentru tine, Kary!
|
|
|
|
| kalua |
Jul 16 2008, 06:08 PM
|
|
Musafir |
Ce ma bucur pentru tine, kary! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S-o tina tot asa!
|
|
|
|
| kary_pink |
Jul 16 2008, 06:15 PM
|
|
Musafir |
Ladies multumesc din suflet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Phili va fi bine, nu vin toate odata in viata noastra...acum gandeste'te ca te implinesti profesional, usor usor te vei si indragosti...si tot asa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nici eu nu am tot ce mi-as dori dar sunt fericita pentru ca ma simt bine si e soare in sufletul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si de ce sa nu recunosc, sunt si indragostita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jul 16 2008, 06:52 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
seara buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai semnez si eu condica din cand in cand pe aic, ca la munca sunt prea ocupata sa ma rup in figuri pe net (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da' nu-mi pare rau, ma simt si eu o persoana matura si serioasa cand nu-mi mai vad capul de hartii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rox, pe unde umbli? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jul 16 2008, 07:03 PM
|
|
Musafir |
deci sa inteleg ca e bine la munci Chinte?
Albiiiiiiiiiiiiiiiiiii daca mai aud odata de bucata aia de carne jur ca ma arunc pe geam (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iti inteleg durerea si suferinta da sa stii ca daca tot povesteti de ea (in detalii f vizuale) nu o sa iti treaca mai repede. Daca iti zic ca azi abia am inghitit niste sunculita din cauza ca a pomenit cineva cuvantul "carne" si in mintea mea deja carne = o bucata de ceva care e in plus la tine in gura si tu o tot musti ma crezi??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pls have mercy...o sa devin vegetariana sa moara Veta! Ma indop acu in schimb cu Toffifee yummmyyy...nici urma de carne in ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 16 2008, 07:05 PM
|
|
Musafir |
Zi cand le-ai dat gata, ca sa va arat ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Jul 16 2008, 07:12 PM
|
|
Musafir |
Chinte, adica noi ne rupem in figuri? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu mananc pepene, si vreau sa termin de mancat si sa-mi tihneasca. Deci daca nu-i ceva asemanator oualor clocite (delicatese (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ), poti sa zici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 10:42 AM |
|
|