IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 205 206 207 208 209 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post May 3 2007, 08:56 PM
Post #2061

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eheee, daca ma apuc eu sa va povestesc aventuri de camin muriti de ras pe aici.

Eu desfac berea pe marginea scaunului. De aia nu mai am margini la scaun (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 3 2007, 09:02 PM
Post #2062

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai ar cam trebui sa ne apucam de povestit... Szi, cind termini tu cu nunta si io cu mutatu` si renovatu`, poate da Domnu` si reusim sa ne vedem... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 3 2007, 09:07 PM
Post #2063

V.I.P.

Vrei sa zici, mai intai sa termin cu renovatul si apoi sa ma apuc si de nunta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Oooof, ca nu se mai termina odata! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 3 2007, 09:14 PM
Post #2064

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu-mi mai aminti, in perioada asta am: mutat birou, reinnoit buletin (ala vechi a expirat, trebe sa strabat jumate de tara sa scot unu` nou), drumuri la finante pe motiv devenit platitor de tva, renovat casa de locuit, luat si inlocuit mobila... a, da si inca ceva drumuri spre Bucuresti pentru niste contracte... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si toate ar trebui sa inceapa de ieri si sa se termine in 10 zile. Maxim.
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 3 2007, 09:30 PM
Post #2065

Musafir

Bai deci si la desfacut vinul am o tehnica de milioane...cu coada de la lingura de lemn. E super easy, nu sare vin pe pereti, curat si rapid (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Diana, intamplarea face ca am fost amorezata deja de un amator de prajitureala dar nu m-am gandit vreodata ca de asta nu ne intelegem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O fi ca de aia nu a mers, nu stiam io sa fac prajituri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 3 2007, 09:30 PM
Post #2066

V.I.P.

Hai sa ma laud si eu: eu trebuie sa termin santierul din casa(inlocuit gresie si faianta bucatarie-asta inseamna ca trebuie scoasa cea veche-, zugravit peste tot, am pus termopane si a ramas distrus pe la ferestre, am spart balconul, etc). Nu mai gasesc nimic in casa, pentru ca sunt toate puse in saci. Trebuie sa masor si sa fac comanda de mobila in toata casa. Pe langa toate astea ar trebui sa ma apuc de organizat nunta: invitatii, haine, accesorii, bautura, etc.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
fortelady
post May 3 2007, 09:37 PM
Post #2067

Musafir

dianaaaaa citii io bine? vii pe la bucuresti? poate nu treci pe la noi!!!!!!!!!!!

+Quote Post
kalua
post May 3 2007, 09:56 PM
Post #2068

Musafir

Voi sunteti puse pe fapte mari, fratele meu. Respect, respect.
Bine ca zici, Dianan, si eu trebuie sa-mi fac carte noua de identitate, cea veche expira luna asta. Dar parca vad ca nu ma invrednicesc s-o fac in urmatoarele luni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca am pasaport valabil, imi fac treaba si cu el.

+Quote Post
divi2007
post May 3 2007, 10:37 PM
Post #2069

Musafir

fetelor eu nucile le sparg ca tot omul adica cu ciocanul( mai dau si peste deget cand ma grabesc noroc ca am unghii scurte ) asa am invatat de la bunica de la tara ca de acolo le am si doar nu s o apuca sa le sparga la 81 de ani pt baclavalele mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,

desfacutul berii cu usa e dezastru am patit o si m au luat nervii cand ma uitam ce a mai ramas in sticla, de vin nici nu incape vb ca nici atat nu stiu iar la sampanie am o frica sa nu mi intre dopul acela in ochii ca am vazut de revelion oameni cu ochiul lovit si tot timpul imi pun mana la ochii si daca ma intreaba cineva zic ca asa e bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 4 2007, 04:13 AM
Post #2070

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

aha! v-am prins vrajitoarelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...vorbiti de lucruri sfiiii...dulci fara mine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... how can that be??

kalua inteleg ca nu s-a intamplat nimic dubios cu blatul dupa ce ai pus capsunile. Faina ideea cat despre baclava ... n-am mancat niciodata vreuna sa-mi placa, ca-s extraordinar de dulci e ok dar au un gust de .... lipici (daca-l mai tineti minte p-ala de-l intindeam cu lopatica) . Tare-as manca de la mama lor sa vad daca-i vreo diferenta sau imi imaginez eu vreo minune si de fapt nu e.

Cataif n-am mancat niciodata, mama spunea ca pe vremea cand era studenta la Bucuresti o faceau la nu-s ce cofetarie si era o adevarata finesse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aaah ce mi-e pofta

pusi girlies, buna dimineata la voi si noapte buna la mine

+Quote Post

2207 Pages V  « < 205 206 207 208 209 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 07:36 PM