IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2059 2060 2061 2062 2063 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Jul 16 2008, 07:43 PM
Post #20601

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Ange, imi place noul job de mor. nush ce pana mea am, dar am ajuns sa ma duc la munca de placere (nu credeam in veci ca voi spune asta), chiar nu ma deranjeaza daca am treburi de nu imi vad capul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 16 2008, 07:56 PM
Post #20602

Musafir

yeah...this is really nice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mie imi place ce fac si colectivu de aici din Ro e ok si de asta mi-e greu poate sa plec in alta parte chiar daca banii sunt f putini, conditiile de munca nu tocmai bune si indenii ma scot din sarite desi m-am obisnuit acu mi se par amuzanti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Trage mult in balanta chestia asta...sa mergi la lucru de placere.

Azi iar a trimis un indian mail cu "my uncle has expired , pls grant me a day off" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si noi eram toti pe jos de ras ca nesimtitii...de nefericirea omului...ca unchiul lui murise si noi vroiam sa il trimitem la protectia consumatorului daca el zice ca a expirat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 16 2008, 08:28 PM
Post #20603

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

valeu Angelu!!! imi pare rau fata!!! nu e chiar asa de rau incat sa nu poti sa mananci!!
am ajuns acasa, am papat, si acu un pic pe net.
si stau in sufragerie pentru ca la mine in camera nu am masuta sa pun calc. si nu pot sa stau cu el in brate ca ma incing la oua.
aa si colegul de apartament aseara s-a gandit el sa comenteze si legat de asta.. ca iar vin insufragerie? ac la el in camera e celalalt coleg, aici sunt eu, ca daca vrea sa dea si el un tel unde se ducE?
in baie nah!da nu ti se pare ca ma trimiti la mine in camera? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
io la ce film sa mai uit in seara asta?

+Quote Post
kalua
post Jul 16 2008, 09:08 PM
Post #20604

Musafir

La Odette Toulemonde. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a zis o prietena ca-i un film simpatic si tare pozitiv.

+Quote Post
lxn
post Jul 16 2008, 09:36 PM
Post #20605

Musafir

Eu abia astept sa apara Wall-E (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Ma joc Wall-E jocul de vreo 2 zile si sunt indragostita de robotel (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cand o sa-l termin o sa sufar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 17 2008, 06:59 AM
Post #20606

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Aloha!
Mi-e pofta de somn si de lenevit ceva de speriat.

+Quote Post
Philia
post Jul 17 2008, 07:04 AM
Post #20607

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!

+Quote Post
albinuza
post Jul 17 2008, 07:33 AM
Post #20608

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

neata!
hard day today!
aventura azi noapte! prima nocturna de cadn sunt in italia.dar fara participarea mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
have a nice day girls! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 17 2008, 07:46 AM
Post #20609

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Eu sunt happy azi, am primit vesti de la prietena mea care e plecata pe un vas de croaziera (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
rozy
post Jul 17 2008, 09:02 AM
Post #20610

Musafir

gut morning!
eu tre sa ma apuc de o mini-curatenie generala....ca in august vine mami meu...si nu vreau sa o pun la munca de cum intra pe usa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
apoi ma duc la o prietena sa bem visinata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2059 2060 2061 2062 2063 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 10:41 AM