![]() ![]() |
Jul 17 2008, 09:26 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Alcoolica mica ce esti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
hai sa va zic de azi noapte repede repde si cum dormeam io asa linistita, pe la orele 3 ale diminetii, ma trezesc intr-un zgomot puternic...cineva batea de zor in usile de la garaje. da batea mai, cu simt de raspundere. ma gandesc... e cine stie? s-o fi intamplat ceva. dar bataia insista. si deodata se aude un glascior...da nu vrei sa pleci acasa? si un glascior de fimeie beata raspunde... NU! ma rog... ceva vociferari pe acolo, au iesit vecinii, i-au zis sa plece, asta nimic, busea usile alea, a spart o glastra de la o floare din gradina blocului, astia o ameninta ca cheama garda. ea: a da? chemati dom'le garda! imi faceti un bine! astia s-au oprit in speranta ca poate i se face rau si adoarme.. dar e animic. ea vroia garda dom'le! si racnea... hai ce faceti nu mai chemati garda? fete de kkt, fete de cuc! porca putana, eva troia si alte exclamatii din astea.. nu cred ca a cheamt cineva garda, dar am auzit ca au coborat niste barbati, si nush ce i-au facut ca nu s-a mai auzit vreo 10 min. dupe care, aud asa...din departare, aceeasi voce la ceva distanta. crek a schimbat blocul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dar chestia asta evident ca mi-a distrus somnul meu de fetita dragalsa ce sunt, si acum is rupta de somn. treaba misto e ca e prima oara cand se aude galacie in miezul noptii, alta decat cea provocata de masini, si culmea e facuta de o femeie beata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cam atat! acum muncesc! |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 17 2008, 09:42 AM
|
|
Musafir |
Neata gagici!
Kary, ma bucur pentru tine. Angelu' sunt adevarati indienii astia. Sunt vesela si plina de energie asa ca ma duc la trebi. Vecino, deci d-aia nu ma vezi asa des prin bar, c-are fata treaba. Hai s-aveti spor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 17 2008, 09:56 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) neatza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
albi, o sa te rog frumos sa nu mai povestesti despre bucata aia de carne, nu toata lumea poate lectura asa ceva fara a avea o anumita senzatie. you know what i mean (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si daca eu reactionez asa (si crede-ma ca nu-s nici pe departe o sensibila) nu vreau sa ma gandesc la cum ar trebui sa se simta alte persoane. multumesc! |
|
|
|
Jul 17 2008, 10:09 AM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 |
Neata!...Sunt fericita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De aseara sunt matusica... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A nascut suriorul meu.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 17 2008, 10:10 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
hai ca am zis deja de ieri ca nu mai vb! imi cer scuze pentru senzatiile date!
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 17 2008, 10:12 AM
|
|
Musafir |
io n-am chef de muuuuuuuuuuuuuuunca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma doare gatu si cred ca am si putina febra si as vrea sa fiu undeva intr-un hamac sa dorm si sa meditez la nemurirea sufletului.
Sau as avea chef sa fac ceva interesant....asa...altfel....da nu prea am idei ca ma doare capu si gatu. Voi ce ati avea chef sa faceti in momentul asta, daca orice ar fi posibil? |
|
|
|
| rozy |
Jul 17 2008, 10:23 AM
|
|
Musafir |
sa stau la bronzat pe marginea unei piscine,cu o bautura faina alaturi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Jul 17 2008, 10:27 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
hehe, eu m-as plimba cu bicicleta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca termin repede treaba poate dau vreo 2 ture ca a venit un coleg cu bicla la munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Jul 17 2008, 10:48 AM
|
|
Musafir |
Roxa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Vanillina felicitari si sa'ti traiasca sanatos si fericit nepotelul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anjelule te joci cu imaginatia si nervii nostri, adica orice orice ar fi posibil????? Pai eu direct din lista mea lungaaaaaaaaaaaaaaa as alege sa ma teleportez acum pe o insula exotica si sa stau cu burta la soare alaturi de un ''mascul feroce'' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) La capitolul conditie fizica stau foarte bine zilele astea, mi-am reluat obiceiul de a face aerobic in fiecare zi, continui sa si alerg in unele seri, de cateva zile beau si argila si ceai verde si mananc cat de cat sanatos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sper doar sa nu slabesc pentru ca ma simt bine la greutatea actuala... |
|
|
|
| lxn |
Jul 17 2008, 12:06 PM
|
|
Musafir |
Felicitari, Vanillina! Sa-ti traiasca nepotelul!
Si eu as tolani pe marginea unei piscine, yummy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 09:16 AM |
|
|